-
Za šampón!
-
Konkurent God of War ?!? No to určite ! Hral vôbec GOW ten koho to napadlo ????
-
Presne takove hodnoceni jsem cekal kdyz jsem videl prvni video ze hry...krasna tupa hra...urcena pro hrace COD *11* *11*
-
-
Jak kazda konzolovka... *3*
-
-
Myslím, že série God of War, Uncharted a hry typu Heavy Rain, Beyond nebo Journey svědčí o opaku. Ostatně i Dark Souls jsou původně PS only.
Pointa je v tom, aby hráči nekupovali tyhle primitivnosti a ty se pak nevyplácely produkovat...IMHO. -
-
Ty koridorovky? Ne diky. *3*
-
-
-
-
Vypadá to hezky, viz měsíc starej Art Dump z Polycountu:
http://www.polycount.com/forum/showthread.php?t=129228
Crytek tohle prostě umí. -
-
Navíc tady jako těžko srovnávat. To je tak vyfocené aby to vypadalo supr.
Ve hře si pak často vidíš jiný věci ale v porovnáni se starou generací to na první pohled vypadá opravu dobře. I když škoda, že konzole nemají mnoho efektů kterou jsou na PC. Pak by to vypadalo, ještě věrohodněji. -
-
třeba efekt hratelnosti *1*
-
-
No jo, ale k čemu to je, když ta hra je o ničem? Pokud chci krásnou grafiku, tak si zajdu někde do přírody, je to větší zábava a navíc dělám i něco pro sebe. U her by se měli lidi především bavit a to se poslední dobou moc často neděje
-
-
Netvrdil jsem, že je to dobrá hra. Z toho co jsem přečet, bych to hrát nechtěl. Jen jsem prostě poznamenal, že grafické oddělení odvedlo boží práci.
A k tomu co si psal..no, počítačová grafika má tu výhodu, že díky ní můžeš vytvořit i věci a místa, která v reálném světě už neexistují, nebo vůbec neexistovali. Těžko by si teď našel živou věrohodně zrekonstruovanou lokaci plnou římanů s kvalitní dýchatelnou atmosférou. -
Jak môžeš vôbec porovnávať skutočnú prírodu s počítačovou grafikou? to akože chodíš do prírody kvôli tomu že má super rozlišenie, dobré stíny a ide ti to v kvalitných FPS?........ Je super keď sa človek zoberie a ide do prírody o to pokoj... ale on proste hovorí že tá grafika je pekná (hru som nehrál čiže, jak moc nudná je, neviem povedať)
-
-
-
zahrajte si a potom si spravite recenziu sami ...myslim ze tato recenzia je dost zaujata ale neva sto ludi sto chuti
-
-
Proboha vždyť to dostalo 6/10, co ti na tom přijde zaujaté?
Osobně bych řekl, že je to spíš ještě nadhodnocené... -
-
lebo to hravam a 6/10 je hlupost ale je to tak ako som napisal 100 ludi 100 nazorov
-
-
Pravda, spravne by to melo byt tak 2/10
-
-
Zahrajte si hru a pak kritizujte, 6/10 je minimum co by te hre mel nekdo dat.
-
-
Mě to tedy jako žádný zázrak nepřišlo
-
-
-
Zahraj si God of War, Castlevanii, DMC a pak říkej, že 6/10 je hloupost. Tahle hra jim hratelností nesahá ani po kotníky. Zachraňuje jí vizuál a to, že funguje.
-
-
-
-
S hodnocením souhlasím , dohrál jsem to , ale víceméně jen z rutinní povinnosti . Některé scény působí velkolepě , nicméně opakování protivníků a zejména dost repetitivní boj ze hry nedělá nic jiného , než likvidátorku vašich prstů na joypadu . BTW , za den to bylo sjeté od začátku do konce .
-
Jinak k recenzi: s tou souhlasím a vše, co v ní padlo, je v podstatě pravda, ačkoliv je to občas silně zjednodušené.
Ale měl bych dvě poznámky:
1) Boj stylem "jedna rána štítem Y a bušit do X" funguje jen na nízké obtížnosti. Na vyšší, zvlášť Legendary, skutečně využijete všechny možnosti a chce to silně používat efektivní obranu/krytí a kotouly, jinak je velmi, velmi brzy po vás.
2) Nikdy jsem na zápas v multiplayeru při matchmakingu nečekal déle než minutu, obvykle 20-30 vteřin. -
Sla by tato hra i na ps3 ?
-
No nevím, kouknul sem na ten trailer z Yorku a ty pohyby postavy v boji a reakce + chování ostatních postávajících nepřátel kolem jsou katastrofa... :-(
Od next gen bych čekal asi víc. Grafický zpracování bude asi super, to bylo i vidět na traileru, ale mám pocit že ta hra se prodává za dost velký prachy a aby to bylo jen krásný na pohled si myslím že asi nebude stačit...