Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Už mám těchhle odpadků dost a nechutně přeplácanej Cryengine tomu nepomůže...
  • Mart9
    Z posledního FC jsem pochopil, že je to snadné na mozek a dobré na atmosféru, takže cílovka asi nejsou hardcore hráči. Pokud ale může mít úspěch něco jako COD, proč by ho nemohla mít tahle zážitková hra?
  • Keyz
    Lze tam vůbec umřít? Jak se zdá tak nepřátelé útočí po jednom a vše se zpomaluje aby byla velká šance, že hráč neudělá chybu.

Tvl škoda, že hodně her jede na body a píše to co jsi udělal a jaké kombo apod. Vždy jsem měl rád objevování a i během boje jsem se pak bavil, když se něco stalo a nevěděl jsem co. Tohle je zlo.
    • ales.smutny
      Jde tam umřít dost snadno, ona ta hra není nějak jednoduchá, zvlášť pokud jí chce člověk hrát na vysoké kombo. To zpomalování se týká jen popravovací sekvence. Která pak už leze na nervy.
      • Keyz
        Tedy hlavně umřeš v honu za co nejlepším počtem bodů a uděláš chybu během řetězce který musíš mačkat?

Škoda, že to je tedy bojovka. Na body a to se týká i smrti.
        • ales.smutny
          Ne, umřeš když se blbě kryješ, uhýbáš :) Když jsou kolem tebe tři až čtyři různí bojovníci, už to chce dobře vnímat, kdy útočit a kdy se krýt. Tam není nějaký řetězec, který se musí QTE vymačkávat při boji, jen při popravách. Ryse funguje jako (jednoduchá) bojovka. Komba jsou jen o pocitu vlastního uspokojení a zkušenostech :)) Hlavně jsou po čase boje tak repetetivní, že člověk fakt chce alespoň ta komba mít co nejvyšší.
  • A co jiného na konzolích? Buď je to stupidní a ovládá se to jedním tlačítkem nebo to dobře vypadá. Těch vyjímek je opravdu málo. Když už, tak na gamepadu se jakž takž solidně dají hrát akce z třetí osoby (proti pc samozřejmě o ničem) .... máme tu novou generaci mrvičů her. Když se na Metacritic podíváte na seznam PS4/X1 her co zatím vyšly, to je bída šílená...
  • Abych pravdu řekl, já bych se nebál dát Ryse i 7/10, ale 6/10 je asi zasloužené.

Hru jsem si koupil, ale úplně mě na začátku při hraní neoslovila. Jakmile jsem se ale to toho dostal, tak už zhruba od půlky krátké kampaně jsem se začal bavit a multiplayer mě vyloženě mile překvapil. Dnes jedu hru znovu na Legendary a sbírám collectibles.

Ano, je to repetitivní, celkem hloupé, příběh a jeho vyloženě hloupá klíšé (i když 1-2 silné momenty tam jsou) jsou na facku, ale rozhodně pobaví.
  • Jack1947
    Kde je HATE? Aha 6/10 takze "spravedlnosti bylo ucineno tentokrat za dost"
  • Kdybych měl ten new xbox Tak bych si to zahrál. Hl. že v mrkvosoftu se dusovali ze v W8 bude zabudován emulátor na xbox hry a zase houby.
    • By pak nikdo predrazeny Xboxnetbookalakonzole nekupoval a vsichni by ty hry hrali na PC. *15*
      • Nejsem před asi 3 roky o tom byla řeč, možná že byla řeč o emulování 360ky ale slibovali to, to vím.
        • Jack1947
          Nejaky link ? Abych rad precetl jakto skutecne bylo.
          • tady to máš: http://pctuning.tyden.cz/component/content/article/1-aktualni-zpravy/21499-utery-plne-spekulaci-na-windows-8-bude-mozne-spustit-hry-z-xboxu-360
    • Jack1947
      Si blazen... mozna na prvni Xbox a to tedy hoodne nadnesene...
  • Tady by to chtělo apokalypsu která vyhubila dinosaury, nebo aspon aktivní adminy. tahle diskuze páchne jak Parlament České Republiky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit