-
Ani chvíli jsem nevěřil, že to psala nějaká žena. Ty přesně samé věci, co říkal Olejník a Smutný ve Fight Clubu použity v recenzi. To je trapné vydávat se za dívčí pseudonym.
-
-
Vysvětlení je nasnadě. Proradný Olejník mi dělá QA, takže tu recenzi četl dlouho před tím, než tu vyšla - shoda použitých frází je, vzhledem k názorové shodě ohledně Ryse, možná. Ostatně, kdo by si bral jako dívčí pseudonym tak blbý příjmení :)
-
No a když si přečteš pár dalších recenzí na jiných webech, tak dost možná zjistíš, že jsou tam zmíněné ty samé věci - jmenovitě hezká grafika a slabý soubojový systém. Čím to bude? :)
-
-
Myslel jsem třeba konkrétně: "Kde se uprostřed Říma barbaři vzali, není vysvětleno a hra se neobratně snaží tvářit, že to ani není důležité." Je jasné, že grafika bude hodnocena v každé hře na nový systém a u bojovky zase soubojový systém *7*
-
-
-
Now is the winter of our discontent made even worse by this son of Rome.
-
-
Looking back, there was never ever chance for any kind of glorious summer with this son.
-
-
Tady se to pomalu ale jistě stává takovej family byznys, to games.tiscali.cz.
-
-
To je v ČR bohužel naprosto normální.
-
-
tak normální myslíš jako běžný? to ano, ale jinak nechápu provozovatele, že mu je naprosto jedno jak si tenhle web vede. Tzn. prémiový /osobitější/ obsah se prodává jinam, a tady zůstala jen taková špína za nehty, co sem hodí nějakou novinku a občas recenzi nevalné úrovně. /Olejník, jeho wierdy přítelkyně https://www.facebook.com/Draghonia, dále pak další recenzentka, přítelkyně Dobrovského s ruským jménem, které si bohužel nepamatuji. Pane Poláčku, mohl byste se k tomuto family byznysu vyjádřit prosím? Díky
-
-
Bez si radsi zabehat ven ty obezni temnej nerde a nezavid lidem jejich pritelkyne. Treba se ti taky jednou postesti (az si vycistis plet od bedaru, ustrihnes mastnej ponytail a tak 25 kilo zhubnes) :D
-
-
pleť plná beďarů, mastnej ponytail a 25 kilo nadváha? Chápu, vaše rodový znaky, ale neprojektuj to prosím do někoho jinýho. Přezdívka antinerd /nedivil bych se, kdybys sám byl nerd jako prase, narozdíl ode mě/ svědčí o tvé primitivní osobnosti, založené na neustálém porovnávání ve svém okolí, ze kterého materiálně, intelektuálně a bohužel nejspíš i vzheldově nevycházíš nejlíp, takže si pak snažíš vybíjet frustrace trollením na webech jako je tenhle, jenže ouha, moc ti to nevychází, jelikož máš chabé vyjadřovací prostředky a fantazie jsi taky moc nepobral.
-
-
Skoč mi na cara, ty nerdi psychologu :D
-
-
Karle? Jsi to ty? Zase blouzníš a pleteš si mě se svým tátou, Karle, probuď se!
-
-
A kdyz tak koukam na tvuj facebook... covece ty si zase pribral :D
-
Nene foreveralone tlouštíku, vim moc dobře kdo seš, tak se nesnaž bejt vtipnej, moc ti to nejde :D
-
-
-
Tobě se naštěstí nikdo z ničeho zpovídat nemusí a vyjadřovat jakbysmet. Když se ti to nelíbí, tak sem nelez. Udělej si vlastní web, podle svého. Zbožňuju tyhlety rádoby chytré zvratky...Smrdí a nikdo je nemá rád...
-
-
-
-
Rozhodne je to rozmanitejsi hra nez Total War Rome II.
-
samej hype hype konzole sem konzole tam a pak z toho vychází takoýhle srance..PC je PC a dej mínus kolik můžeš, nebejt tu x let tyhle krámy,. už hrajem dávno v lepší technologii
-
-
>"už hrajem dávno v lepší technologii"
Ne -
Ty voe, další hardcore klávesák *1* Proč se takovýhle vychvalování pc objevuje většinou u článků na hry pro kozole??? *8*
-
Je to nejvetsi zvast. Hralo by se mnohem hur a ja uz bych byl davno nucen svoji 5770 nahradit necim novym. To ze tu zustaly konzole tak dlouho donutilo vyvojare premyslet a hledat co nejlepsi optimalizace a setrit kazdej polygon a kb v pameti. Jiste tech 7 let ma i sva negativa ale je treba nahlizet na obe strany mince.
-
-
Je to pouze o schopnosti a ochotě vývojářů. I kdyby měli neomezený HW tak tupec to udělá náročné pro všechny a borec to propracuje aby po změně nastavení si zahrála většina.
Konzole část toho pouze vynucují a blbý, že ta laťka je zde pak moc dlouho a nemění se. Sice na PC stále je možnost to upravit a nějak posunout ale to nedělá moc tvůrců. -
"premyslet a hledat co nejlepsi optimalizace a setrit kazdej polygon a kb v pameti" cti jako "grafika se nikam neposunula" *15*
-
-
Coz je krasny, ale ani jedno se v dnesnich AAA hrach nedeje. Treba posun mezi BF3 a BF4 moc dvoum letum neodpovida a Ghost je grafika z minulyho stoleti a mozna vic narocna jak BF3. Atd.
-
-
Proc neco takoveho pouzivat kdyz jsou si temer jisti ze to jejich fanousci koupi v jakemkoliv stavu. A ver ze vyvojar by to klidne pouzil a posouval limity ale oni firmy nevedou. Pokud bude pan v kravate urcovat co se pouzije za technologie a co ne i kdyz zna engine jen ze slidu tak se nemuzes divit ze se to nepouziva. A kde se to pouziva fakt nevim snad nekde jo a byl to jen priklad jedne veci takovych neviditelnych uprav jsou mraky.
-
-
Abych pravdu rek tak nevim protoze toho hraji dost malo ale treba crysis3 se mi zdal lepsi nez crysis2 zda je ale lepsi jak prvni dil po hratelnostni strance nevim ale zajiste se za tu dobu dost veci udalo v enginu ktere proste jen tak videt nejdou. Hry se proste uz nebudou posouvat tak rychle jako pred par lety.
-
Nerikam ze to nepouzivaji, rikam ze to nejde videt. Nebo ktera AAA za poslednich par let vypada lip jak jeji predchudce a jede lip?
-
Prekvapuje me tva jistota v tom ze vis ze to zadne studio nepouziva navic je to jen jedina vec (zrovna docela extremni) ale zajiste se pouzivaji veci ktere bereme za samozrejme ale bez konzoli by tu nebyly. Pokud nedokazes pripustit ze se i diky konzolim alespon castecne zrychlila, zefektivnila pipeline pak je tato diskuze zbytecna *3*
-
Ano a proto jsem v reakci na tebe napsal to co jsem napsal. Teorie a schopnosti jsou krasny, ale momentalne v praxi nejsou videt pokroky mozna az na par vyjimek.
-
-
-
Pravda nevim co na to napsat protoze se to neda vyvratit ze by se vyvoj neubral stejnym smerem i kdyby zadne konzole neexistovaly. Proste neverim ze by vzniklo tolik nastroju na vyvoj a ze by byli vyvojari tak nuceni se je naucit co nejefetivneji pouzivat a premyslet u prace.
Koukni se treba na tohle portfolio na scenu s nazvem "the lab" je mozne ji stahnout a otevrit v udk. Je to jeho volnocasovka a cela scena je pouze na jedne texture (tusim 1024) a v kazdem kanalu je neco jineho neverim ze by takto lide premysleli kdyby nebyli limitovani pameti.
http://www.torfrick.com/ -
-
Bylo to na 512px textuře..a je to vskutku geniální počin.
-
-
Grafika se možná tolik neposunula, zato se posunuly metody, kterýma se ji docílí. To že se musí šetřit grafická paměť není špatně, naopak, nutí to grafika u modelování, bakeování, texturování přemýšlet..věř nebo ne, takhle se přichází na nové věci. Tím, že nad nimi přemýšlíš. Fakt.
Edit: Dokonce na toto téma i myslím mluvil Vávra v minulém podcastu. Ale nejsem si jistej. Kdyžtak mě opravte.
-
-
-
-
podobný houna byl určitě i doom 4, tohle ukázat carmackovi, tak se všema vyrazí dveře, grafika negrafika, hra má hlavně bavit
-
jak tu dávaj za příklad god of war *15* tyhle stupidní konzolový pseudáče baví fakt jenom lidi co maj konzole a nic jinýho, to samý uncharted *15* mrdt konzole do perdele, konzole kurví hry
-
-
přesně tak, když god vyšel, tak sem slintal nad vídeama, chtěl sem to moc moc hrát a štvalo mě, že nemám stejšna, to samý gran tourismo, uncharted, pak sem si loni tu komickou krabičku pučil a ROFL, všechno pomalý, předpotopní ui, gt6 se instalovalo snad dvě hodiny, ROFL, a hra stejnak žádnej zázrak, navíc naprostá absence poškození no prostě rofl rofl rofl
uncharted, kterej všichni kolem mě chválili a jakou to má grafiku, sem se málem poblil smíchy když sem to pak spustil doma, ale tak budiž, já odkojenej tomb raiderem sem tomu dal šanci asi tři chaptery a vysmátej sem to přestal hrát, hráči ps3 vůbec netuší, co to sou pořádný hry
a god of war, ano, hezky se na to kouká, to je asi tak všechno, fakt dodnes nechápu co to je za konzolovej svět za vtip *2* -
-
napiš nějaký "pořádný hry", ať si můžu rozšířit obzory. jasně, vše je subjektivní, ale když říkáš, že ses u uncharted málem poblil smíchy, tak by mě fakt zajímalo, jaký "pořádný hry" hraješ.
-
-
nechápu co za klauna se tu vydává za mě, každopádně ten seznam co tu napsal je jeden velkej vtip, vtipálek jeden. nebudu tu psát co je podle mě dobrá hra, stejnak bys to nepochopil
přesto mi to nedá, zkus si zahrát třeba alice madness returns at ochutnáš poctivou starou školu v luxusnim balení, prde -
-
ten klaun jsem já.
-
Nemyslis nahodou klasickou, Alice pac toto se moc nepobedlo a bylo oznaceno za mirny nadprumer nejen tady. ( kdyz to beru z meho pohledu.)
-
-
Me se to nelibilo, nemam takovyhle HC zalezitosti moc rad. Cetl si vubec recenze? Hral jsem to, jinak si urazlivej na Autora ... ale sam bys vyplodil urcite horsi ne lepsi.
-
kdybych myslil jí, tak jí napíšu ne? nejdřív si to zahraj a pak mudruj, madness je všech ohledech daleko lepší než první díl, kterej nepopírám, byl taky dobrej
a k místní recenzi, ten kdo to recenzoval je jednim slovem debil, kterej by zasloužil pár facek, asi tak
-
-
-
Ty co jsou vic jak jeden koridor *15*
-
tak např. Minecraft, WoT, Mass Effect, Skyrim
-
-
Minecraft? To jako vážně, nebo si ze mě děláš jen piču? Z Uncharted ses málem poblil, ale u Minecraftu sis pohonil?
Končím. -
Všechny vyjmenované hry jsou na konzolich taky
-
-
Takže jakmile do PC zapojíš gamepad a odložíš k+m stranou, tak se z těchto "pořádných her" stane "konzolová srajda"?
-
To nevadí, ale já je hraji na k+m a to je úplně jiná liga
-
-
-
-
-
-
Zdá se, že mindráků čtenářů games z číselného hodnocení her se tu jen tak nezbavíme *7*
get over it, proboha. -
slabe po celom svete ale tu je to este slabsie:D klasika ..ale neriesim to uz
mate pravdu je to slaba hra , taka detska co sa len machruje grafikou .. co budu robit po novom kazde nove hry mam ten dojem ..ultra grafiku no samotna hra na Péčko
no nic radsej prejst odznova god of war , DMC , castlevaniu a budem sa bavit viac ako pri tomto ... lebo japonci ,konami a spol vedia ako na sekačky (dmc a iné) -
115 komentářů z toho 118 nových?
Co to na mě zkoušíte? *4* -
-
na čem jedeš?
-
-
Na tvy mame, ty decko :D
-
-
déčko?
-
-