Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já nevím, ze všech stran slyším jen jak je hra špatná/hrozná/tragická/odsoudit, zabít a upálit vývojáře!!..Z mého podhledu (mám rád vše kolem starověkého Říma - nikdy jsem nehrál podobnou rubačku - mám nový stroj a chtěl jsem na něm vyzkoušet něco, co vypadá fakt dobře) se královsky bavím..ano, jsem si vědom plytkého příběhu a jistého stereotypu, ale díky mé nezkušenosti s podobným typem her mám na nejvyšší obtížnost kolikrát co dělat a hra mě zatím opravdu nenudí..a navíc vypadá fakt luxusně, někdy jen tak chodím po městě/ lese a jen čumím na kapradí :)..
  • rikám, nestojí to ani za bandwidth
  • ja doufam že snad ne
  • klidně at je to rektální badatel nebo nezaměstnanej, mě stačí, že má pravdu
  • takže 5/10 se dává hře, co nestojí ani za stažení zdarma...
    pro mě taková hra má hodnocení 0/10
  • Promin ale to fakt nedava moc smysl :D
  • Srovnávat tento odpad s God Of War, to je drzost. V God Of War byly alespoň nějaké puzzle, tady není vůbec nic kromě tupého klikání myší.
  • Precetl jsem si to cele jeste jednou ale fakt jsem tam na nic takoveho nenarazil...
  • ucho
    Drasťa: ale kdepak. nejsem to já, kdo bojuje s definicí QTE. žádná přesná definice není. jsou různé varianty. všimni si i používaných slov na té wiki. když se tam do toho začteš pořádně, tak prostě ten souboj jde považovat za jakýsi hybrid QTE...
  • jasne, ty budes asi psychiatr od prirozeni, ze? *1*
  • KIMCID
    GoW je pro mne jen hezčí tomb rider
  • Aha tak jsme doma. Vypada to ze trochu bojujes s definici toho co QTE vubec je. Tim se to vysvetluje.

Ne fakt QTE neni moment kdy te hra vede za rucicku a ukazuje ti co muzes zmacknout. To je moment kdy ti hra vezme ovladani a pak te nuti zmacknout jenom tu jednu vec aby probehla nejaka akce a tys zase mohl normalne hrat (zabit psa co ho mas zakouslyho do ruky, zabit aliena co ho mas zakouslyho do ruky, popravit bose v GoW apod). I kdyz existuji i hry ktere se skaldaji jenom z QTE momentu.

http://en.wikipedia.org/wiki/Quick_time_event
  • ucho
    Drasťa: QTE jsou takové momenty, kdy se na obrazovce objeví něco, co máš zmáčknout, a ty to rychle musíš zmáčknout, aby se na základě toho něco stalo. to se doufám shodneme. a vzhledem k tomu, že se u Kingdom Come objevuje na obrazovce, co máš zmáčknout, aby se na základě toho něco stalo, není to podle tebe QTE? to tady jen troluješ nebo jak to mám chápat?
    jediný rozpor vidím v tom, že QTE bere někdo čistě jako interakci v nějaké cutscéně. v takovém případě ano, nejednalo by se o čistokrevné QTE. pokud se ale zobrazuje, že máš v určitý moment něco zmáčknout, aby se něco stalo, tedy tě to ještě takhle vodí za ruku, je to pro mě varianta QTE, i když má hráč volnost v pohybu.
  • Za sebe musim rict ze jsem hral vsechny dily God of War a nenasel jsem zadnou jinou hru ktera by dokazala udelat souboje tak zabavny jako prave God of War a ze tech klonu vyslo pozehnane.
  • Ja nevim o co vsem jde... Kdyz vysel God of War, tak se vsichni mohli pos..t jak bozi je to hra... Ted na stejnej system hazej vsichni hnuj... Ano je to rubacka ale muzu rici ze docela zabavna s misto recky mytologie s rimskym "nudnejsim" pribehem...
  • Na teto diskuzi o hře je krásně vidět jak herní komunita degeneruje a nerdum z Cod stači opravdu ho..o hlavně že to ho..o vypadá úžasne
  • Takze vsechny hry kde musis mackat tlacitka pri souboji ve spravny moment jsou QTE?
  • tento příspěvek neni pravdivý
  • MARTASLJ19
    Hra je vynikajúca, aj Port na PC sa vydaril - čisté sedmičkové hodnotenie.
  • lol tam jsem mel zásek taky, přesně jak řikáš musejí se zabíjet tema parádičkama "E" jinak je to nekonečná vlna. Já jich takle dal 34, než jsem zdechnul. 2 dny jsem tam na tom stál LOL aspon nejsem sám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit