Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dobry pane na nebi, zase jsem potkal hnupa. Ti co hrali obe se muzou rozpovidat vice a ne pouze bavily me vice tam a tam. Od recenze prave cekam, ze ty souboje, ktere tvori u techto her 95% herni naplne trochu rozeberou, ale bohuzel zdejsi recenze jsou v posledni dobe chabe a clovek se dozvi pouze subjektivni dojmy recenzenta a potom se clovek musi ptat na foru. Takze evidentne neplni svoji ulohu. Bohuzel.
  • protoze at chces nebo ne, je to v prvni rade rubacka stejne jako Ryse. Nekam dojdes, vleti na tebe enemy a ty rubes a rubes az to cele vyrubes a porad dokolecka.
  • Tady je vidět, jak moc se liší konzolové hraní od PC (respektive těch starých her, jelikož QTE a skript-fest dávno přešly na PC). Myslím, že nejlépe se skriptováním vypořádalo Valve v Half-Lifech, kde ho využívali, ale nezneužívali. Jasně to definuje gaučové hraní - sednout, klikat a nepřemýšlet. Někdo by řekl, že to není na škodu, vždyť každému co jeho jest, ale pak se nedivte, že moderní člověk hloupne, leniví a tloustne. Tyhle hry jsou prostě jen na efekt. Možná jsem staromódní, ale obsah by měl převyšovat formu.
  • Tak já to mám naopak... V Shadow of Mordor mě souboje po chvíli bavit přestali a v Ryse ne. :) Shadow of Mordor je pro mě silně, ale opravdu silně nadhodnocená hra. Sto lidí, sto chutí.
  • Morraw
    Hra je nanejvýš průměrná. 5/10 je tedy adekvátních. Nedělejme z toho něco co není. V Shadow of Mordor mám 60+ hodin, ptže souboje jsou krásně dynamické. Tady mě nebavily už po dvou hodinách (zpomalovací QTE zničili dynamiku soubojů) a bral jsem je jen jako nutné zlo, aby se mi otevřel další parádní filmeček. Na druhou stranu v co-opu to může být o něco zábavnější.
  • Taky budu divnej... Jo je to pitomá rubačka s klišé příběhem, ale je to krása a místama chrochtací krása. Jak se hezky česky říká "guilty pleasure." *4*
  • Možná je to tím herní filmový jelikož hry si myslím mají být herní herní *3*
  • Nechapu tu velkou kritiku. Ano, je to koridorovka, ovlada se to par tlacitky... ale je to zabavne a dohral jsem to jednim dechem. Vyborna grafika, pribeh je taky dobry (rozhodne ne tak spatny a plytky, jak je popsano v recenzi) a hratelnost je taky fajn. Navic uplny zaver se mi teda libil moc *4* ... proste vyborny herne-filmovy zazitek na par hodin, ktery si hodnoceni 5 fakt nezaslouzi. Za me 8...
  • njn grafika.. a dostane to skoro stejne jako Wasteland.. lol
  • Ač hra nemá zajímavý příběh, grafika je natolik dokonalá, že bych si jí dal klidně ještě jednou. Je to pecka! Někdy jsem měl až pocit, jestli se nedívám na film. Navíc šla hra krásně plynule s maximálními detaily, Crytek umí!!
  • Morraw
    Přídám bod za scénu s vyloděním jako vystřiženou ze Zachraňte vojína Ryana + příběh skoro stejný jako ve filmu Gladiátor a scená v koloseu.
  • maros.goc
    dragon age je klasicke teambased RPG, prečo tu hru boze porovnavas stale s Ryse? aspon kazdy vidi ze tvoj nazor je asi tak kompetentny ako moje vysvetlenie teorie strun prepájajúcej kvantový svet a makrosvet tým, že kvantovú neurčitosť a chaotičnosť "stlmuje" svojou imanentnou integračnou charakteristikou vytvárajúc akési tunely ustáleneho stavu
  • Dark soul je presne take rpg ako toto tu
  • KIMCID
    pohodová rubačka na odreagování u mne o bod víc
  • Nie som si sto percent istý, ale podla mňa len trolujes :-). Vážne, zaklinac a dragon age origins proste nie sú rubacky. To už môžeš rovno nazvať rubackou aj baldurs gate.
  • Protože je zábavná, udržuje si pořád stejné tempo a nepoleví, bavil jsem se celou dobu....scenérie jsou propracované, příběh není totalní nuda, která člověka po chvíli přestane zajímat. Ani jsem se nepokoušel přeskakovat cutscény, bavilo mě to sledovat... A hudba? Parádní... Prostě jsem se bavil a to opravdu nejsem nejmladší hráč...
  • Ale ne proto že je to dobrá hra ale proto že nevím jak ale přenesl ses přes všechno špatné co ve hře je
  • Prakticky všechno až na hry kde je spell bar třeba dragon age a podobně takže jak sem psal před tím když se v ryse pořád mačkají 2 tlačítka stejně jako třeba assassín tak je assassín taky rubačka akorát sto krát lepší než ryse
  • maros.goc
    Povedz mi jednu PC rubacku ktora sa ovláda viac ako dvoma tlačidlami
  • Včera jsem to dohrál a jak se na to všude nadává a dostává to jen špatné hodnocení, tak musím říct, že se mi to moc líbilo... Dohrál jsem to jedním dechem, ve hře nebylo jediné "hluché" místo. Graficky super, hudba parádní a příběh na hru taky ušel. Herní náplň se hodně opakuje, ale prostě i tak to baví. Po dlouhé době hra, kterou jsem dohrál...což se u mě moc často nestává.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit