-
jop přesně tak to mělo bejt do teď si pamatuju jak jsem si koupil kvůli týhle hře jinak úplně zbytečněj kinect k X360 ( na kterou to mělo původně vyjít ) a kterej se my pak samozřejmě nepoužitej valel ve skříni.
-
Neměl být původně hlavním tahákem této rubačky fakt že se bude ovládat pomocí kinectu?!
Jenže tato myšlenka postupem času nějak vyšuměla a zůstala jen ta rubačka. -
Jo tak talenty, které nemají vliv na hru? Tak to si dej ty facky raději dvě. *7*
-
No jak se tam dostali, vylezli tam, vzdyt sou to skreti a ti s lezenim problem nemaji, viz scena v Morii ve filmech (ze kterych hra cerpala, takze srovnani lze pouzit).
Mimochodem, bahno a stany a kour a popel sou scenerii v prvni polovine hry, druha je zasadne hezci. A kdyby se kritici obtezovali se dostat trochu dal, zjistili by, ze otravna premira souboju (ano, taky me otravovala) suzovala jenom uvod hry, s tim, jak se odemykaji moznosti, se daji situace resit daleko, daleko elegantneji a hlavne zabavneji, nez tupym nabehnutim do davu nepratel. -
Presne tak, me se to teda dost neprijemne jebalo i s gtx770 kdyz sem tam ten supersampling nechal... po vypnuti uz to sice bezelo jak med, ale stejne sem to vydrzel hrat cca pul hodiny.
-
Assassins Creed není úplně stejný žánr, hraje se jinak a Zaklínač nebo Dark Souls jsou RPG. Stejný žánr je série God of War, Castlevania, Ninja Gaiden, Dynasty Warriors, Samurai Warriors, Devil May Cry, Genji, Hunted, Heavenly Sword, Shadows of the Damned, Onimusha, Dante's Inferno, Cursed Crusade, Prince of Persia, Shadow of Rome, Spartan: Total Warrior, Viking, Mark of Kri, Rune, LOTR: Two Towers a LOTR: Return of the King, atp.
-
V tomto případě tentokráte bohužel neplatí, po druhé a lépe. Tedy po druhé a hůře. Grafika není všechno to já řikám pořád. *4*
-
kde si prisel k tomuto komickemu zaveru ?
-
A co není to rubačka taky ? koridor ? epické cut scény ? a pár talentů které nemají praktický žádný vliv na hru ? jenom proto že ryse nemá příběh a o něco vetší koridor ? btw ty si facku nedávej nepotřebuješ ji ty už přehled máš podle toho jak se vždy prezentuješ
-
Fayl: Son of Rome
-
Jezisi kriste neprirovnall si k sobe nahodou prave Ryse a zaklinace ze ne? ZE NE? To je jak delit nulou!
Prej obe maji "rpg prvky", dej si facku. -
Nevím jestli se nepleteš že o rubačky na pc není zájem protože já za rubačku s mečem považuji Assassína,dark soul,zaklínače,shadow mordor a podobně, jo můžeš říct že některé s těch her mají rpg prvky ale ryse je má taky, pár bodíku a talent strom ... takže neříkat že je to rubačka a nebo konzolovka já říkám prostě je to blbá hra a to je celé a je úplně jedno jestli je na pc,konzole nebo tablet
-
Tohle at si konzolisti nechaj
-
A proto dostal Wasteland 2 taky 6/10 :)
-
Tak nevim jestli je dekovat za co. Zrovna tuto hru si mohli odpustit.
-
Tak sám jsem Metal Gear fanda, takže jsem hrál MGR a je to o hodně jiné. Ale zase člověk se u toho Ryse tolik nenavzteká jako u těhle her :-) které jsou samozřejmě také dobré.
-
Jasne, dnes hracom daju slaby hardware, ktory nic nezvlada a aby ti blbci boli ticho, tak im to locknu na 30fps a povedia, ze je to filmovejsie, ono ta sranda viac fps ani nezvlada vypocitat, to je ten hlavny problem, no a potom ti takyto ludia budu hrdo pisat, ako ich super stroj zvlada dnesne hry a je za polovicnu cenu PC, oklamu ich jak male deti a este im to zeru a siria tie zvasty dalej, ach jo *7*
-
Jestli se ti ta hra líbila, pak samozřejmě není co řešit. Já zase mám odehranou například Bayonettu, Metal Gear Rising nebo Devil May Cry, kde jsou poměrně komplexní bojové systémy s mnoha komby a různými zbraněmi - to v Ryse nenajdeš a mně osobně to tam hodně chybělo.
-
Seš docela mimo, člověče a to ti říkám jako primární PCčkář. Rubačky s mečem jsou doména, která kvete vyloženě na konzolích. Na PC to skoro nikdo nekupuje. Pokud by to mělo vzniknout primárně na PC, tak to jednoduše nevyjde. O tento žánr je na PC minimální zájem... Bohužel. Takže děkuj konzolím, že umožní sem tam něčemu vyjít i na PC, když se vývojáři spletou a myslí si, že na tom vydělají.
-
Škoda, určitě by to byla skvělá hra, kdyby byla vyvíjena primárně pro náročnější PC hráče namísto těch pubertálních konzoláků, kterým ke štěstí stačí zuřivé mačkání dvou tlačítek.