Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak vzhledem k tomu ze to je vlastne to same co xbox live tak se neni cemu divit :D
  • To je trochu mimo, tady přece vůbec nejde o krabice vs digitální distribuce, ale o hry s online drm vs hry bez online drm.
  • Jednoduché, co to je to achievement? A kartičky mě vzrušujou jenom ve starým Shandalaru. Pro instalování patche si samosebou zazálohuju původni exe. *15* Olééé
  • jasnovidec sa ozval...ved steam ma malu predajnost a urcite zachvilu skrachuje..nikto nechce byt na steame..nikto...fakt mental
  • pamatam si ako som si nainstaloval dawn of war na steame a ono to odomna pytalo games for windows live... *16* *16* *16*
  • by som rad vedel ci vam tie posrane dvd a krabice co tu kazdy ospevuje vydrzia dlhsie ako online distribucia..
  • Ale, ale bez Steamu prece nemas achievementy a tudiz tvi pratele nevidi, ze jsi prave zabil kvadrizilionteho nepritele. Bez Steamu nemas hraci karty za to, ze se ve hre uprdnes. Bez Steamu si prece nenainstalujes patch! Jak bez toho muzes zit!
  • Jako by v golden 80 na západě nesjížděli lajny .....
  • Za GFWL neuroním též nic z oka, ale po ztrátě GTA IV bych zrovna nejlepší náladu neměl :(
  • Games for Win nikdy nefungoval jak ma. Alespon ne pro CR. Jeho konec vitam a slzu urcite neuronim.
  • Soucítím s tebou. Tu hru jsem dlouho přehlýžel kvůli obtížnosti a až teprve nedavno jsem si ji koupil. A co dodat- nahráno 35 hodin, rozdělané 4 charaktery a pořád baví :D Doufám že tenhle masterpiece jim za předělání na steamworks bude stát.
  • A až skončí GOG a nebudu mít stažené instalačky, budu na tom stejně jako s koncem Steamu, Originu, Uplay... Nabo tam snad máš nějakou záruku?
  • Jack1947
    A tady to omezuje "nasilne" a taky agresivni jako Steam . ?
  • Settlers 7 povedena hra pred vanoci za slusnou cenu kupuju. Instal nejprve steam, potom uplay a potom se to seklo. Neva, stane se. S trochou problemu jsem se pres uplay prokousal a hru spustil omrknul a vypnul. Vecer jsem se do hry uz nedostal. Uplay stahoval nejakej zahadnej patch a neslo mu to. Druhej den patch stahnul, ale do hry jsem se nemohl prihlasit. Dalsi vecer jsem hral, pak to zase neslo. Nejenom ze pro offline hrani potrebuju prihlaseni na dva servery, musim mit uplay kterej nechci, ale pak to ani poradne nefunguje. Odinstaloval jsem to pryc a jedu puvodni verzi ktera po me nechci nic a kupodivu mi dovoli hrat.
  • Jack1947
    Vidis ten mam a v MP jsem ho ani nehral... *7* to melo GFWL... a s tim byly problemy jo. (nevzpominam si uz tedy).
  • Jack1947
    No dobre, sirsi spektrum v zanrech... her treba ne no. PC ale zas bude gigant v HW. Bez nej by to nemelo smysl. (dokud nebudou nekdy konzole nejakym zpusobem HW upgradatelne).
  • Právě, u nás se CZ krabicovka prodávala bez cd-klíče cenega to tak asi zařídila nevím. Původně sem musel hrát offline režim a pak sem to jednou zapnul a přihlásilo mě to.
  • ucho
    no ten update jsem řešil snad půl hodiny, to byla slušná divočina...
  • Ja si takhle musel kdysi stahnou MINIIMAGE do hry Battlefield 2,abych nemusel mit originalni DVD v mechanice. Mas pravdu, skoro vzdy je to jednodussi !!! Si to kreknout ! Bohuzel. :/
  • Raz to moze byt Steam, Uplay, Origin...
    toto je ta druha strana mince.
    Doba je nova a casy ked si to clovek hodil do mechaniky a len nainstaloval su uz davno prec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit