Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na rovinu se udám, když vidím nějakou obdobnou službu, tak okamžitě stahuju crack. Steam ok, ale proč mám sakra instalovat ještě nějaký další SW k tomu, abych si zahrál?
  • Naštěstí je tu xliveless.
  • Kozy
    Širší spektrum her? To asi ne.
  • Súcitím s tebou. Ja som prešiel podobnou traumou pri inštalácii Warhammer 40K Dawn of War II. Na gay for windows sa dá povedať iba Rest in pieces!
  • Spades
    Třeba na piratebay?
  • Casto dostavam flashbacky z toho jak jsem se pokousel rozchodit GFWL kvuli Gears of War... myslim ze se jich nezbavim do konce zivota.
    Skoda ze jsem tenkrat jeste netusil ze GoW za to proste absolutne nestoji.
  • Dnešní mládež by jenom serfovala na tom eternitu.
  • Sakra, ja si nedavno koupil Dark souls, i pres to, ze jsem si predtim vyzkousel "piratske demo".
    Je to super, kdyz to hraji online, jsou tam soubuje s jinyma hracema, muzeme si pomahat s bossama,ale pritom si kazdy hraje svoji hru!
    To by me nastvalo, kdyby to padlo. Sice crack si sezenu. Ale u te hry je krasne, ze je do ni zabudovanej takovej malej multiplayer !!!
  • Jack1947
    Jsou... v zabavnosti a sirsim spektru her. Schopni jsou. Konecne zas nekdo kdo nema k te a one platforme zadne predsudky.
  • votom to je, Dirt 3 mám legálně a nikdy mi multák nefachal!! tak to asi nebude nic pro mě, to kupovat aby to nefachalo... Naposled mě takhle nas..lo legálně koupený TDU 2, kerý sem nikdy v MP nerozchodil, a to sem koupil rovnou 2 krabice, pro mě a pro kámoše. Nejsem nějakej pučmidrátek, todle převedou 1, 2x, 3x a od ty doby píšu za název hry TPB a se.u na ně, pokud to neni něco jako Grimrock a podobný
  • ja se treba nedostal pres update GfW klienta. Po instalaci GTA IV ze Steamu se nemuzu prihlasit do GfW, protoze nemam aktualniho klienta. Toho ale nejde updatovat, proze se nejprve musim prihlasit do GfW. Uz aby to skoncilo tam, kam za par let pujde i cely Microsoft
  • Kozy
    Stejně jako může skončit jakákoliv společnost, třeba sony. Zatim to nehrozí tak proč se strachovat, navíc jsou to jenom hry, někdo dělá jako by měl na steamu půlku dědictví. Je to spotřební zboží.
  • "GfWL je upřímně řečeno největší zlo" to pak asi neznáš StarForce...
  • Alex81
    „Já bych všechny ty hry a počítače zakázala“ - Věra Pohlová. Záhrobí
  • ucho
    ano, není tam tak velký výběr, ale i tak, pokud se má myšlenka GOGu podporovat, je potřeba nakupovat i to málo (hlavně nové věci). jen to jim pomůže v dalším rozvoji.
  • vindalooo
    GfW, já měl rád tu myšlenku označení her, které splňují některé kritéria (pro mne nejzajímavější byla plná podpora game padu). Bohužel u GTA 4 to bylo a je fiasko. Nyní když si jej chcete nainstalovat je požadován rock star club a games for windows. Po instalaci chtějí odinstalaci rock star clubu. A nyní to snad bude i games for windows. A to, že až nedávno se mi tam podařilo přihlásit do multiplayeru (CR byla nějak ignorována) snad ani nemá moc smysl dál rozvádět
  • Keyz
    Však já vím. Proto píšu o crackech které DMR ruší a GOG které DMR nemá.
  • Ten preferuji, ale tam neni moc co kupovat a nejvic penez mam v retailovych limitkach, ktere jako fanda kupuji za plnou cenu. Bohuzel jsou casto zavisle na Steamu.
  • ja mam doma xboxe... je fakt ze ted je to uz davno mrtvolka...
    ale forzu si na nem zahraju furt s radosti.. .-) ona konzole neni spatna vec, jen se to chce zbavit toho zatvrzeni...
    Ano je pekny ze pc si muzu pripojit k televizi, ale vzdycky to da vic prace nez jen zapnout konzoly a hrat.. a pokud je u vas parta kamosu a chcete dat multak ve 4 tak je to neco ceho pc asi jen tak nedosahne *4*
    Tim nerikam ze konzole jsou schopny nahradit pc, ale ani ze pc zastane uplne konzole to je muj pohled.. pro mistni pckare je to nepochopitelna vec ale to je mi nejak jedno :)
  • Musim opakovat, ze to vubec neni problem retail vs digitalni distribuce. Je to problem online drm a zbytecne zavislosti her na sluzbach treti strany.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit