Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    No prostě prů*er... Jako platící zákazník se vážně "těšim", až u svých krabicovek zjistim, že jsou mi na nic, protože ty hry ani nenainstaluju...
    Aniž bych se chtěl ohánět nějakou nostalgií, řeknu si jen: zlatý devadesátý léta!
  • Mě jen vadí, že Fallout 3 není steamworks rád bych ho tam měl a nemusel to kupovat znova jenže problém je tu další. A to je ten, že třeba u Batmana (Asylum, nešel mi klíč) sem se domluvil s podporou když sem ukázal CD-Key a vyfocenou krabicovku tak mi nakonec poslali klíč do Steamu od nich. Jenže u Fallout 3 GOTY krabicovky u nás nikdy žádnej cd-klíč nebyl nechápu jak sem to do GfWL vůbec aktivoval, ale nějak se mi to povedlo ale do Steamu bych to už asi neokecal s podporou kdyby ta možnost byla.
  • XorxoxTalarius
    Jenze ... to budes muset mit vsechno nekde ulozene, ze ano *5*
  • XorxoxTalarius
    Je to jednoduchej program pro instalovani ze Steam Package ... existuje uz par let.
  • XorxoxTalarius
    No vidis ... a ja mam originalni CD stara 20 let ktera mi jdou nainstalovat jeste ted ;)
  • Ja neresim vyhodu krabicovek, ale nevyhodu online drm centralizovaneho do jednech rukou. Mas pravdu, krabice sama o sobe te nezachrani.
  • Spades
    Až se to stane, tak si všecko cracknu, protože MP už stejnak nepojede...
    Ale i tak nepředpokládám, že by se to někdy v blízké budoucnosti 10ti let stalo.
  • a ten steam installer sezenes kde kdyz by steam nebyl?

Nebo se snad jedna o nejakou neofiko aplikaci?
  • Zbytocna debata. Lebo CD, DVD, BD atd. su vecne a neopotrebitelne ?? Steam urcite neskonci zo dna na den takze staci postahovat co mas na steame na disk a mas po probleme.
  • Kdyby to mel osetrene a zalezelo mu na hracich, tak to bude mit uvedeno ve smluvnich podminkach.
  • to doufam protoze minimalne dirt 3 a battlestation pacific by me mrzel :(

Jen skoda ze Pacific nehralo moc lidi protoze to byla super hra *4*
    ----
    Kazdopadne jeste k GFW do dneska si pamatuju jak jsme se s kamosem pokouseli zahrat si GTA IV pres MP a proste se nam to nikdy nepovedlo.. (jeden mel nat OPEN a druhej STRICT) a i kdyz si to otevrel furt byl nekde problem... nez se nam to podarilo zprovoznit tak nas to prestalo bavit *9*
  • Tak existuji lide, kteri chapou, ze online drm, zavislost vsech her na jednom soukromem subjektu, kontrola tohoto subjektu nad hraci i vyvojari je z podstaty veci zlo. Ale nechape to bohuzel herni mainstream, alespon na pc platforme. Je to zvlastni, myslim ze jeste pred dekadou by na to pc hraci dobrovolne v masovem meritku nepristoupili. A staci se podivat, jak rychle od tohoto napadu upustil microsoft, ktery tohle chtel na xbo okopirovat.
  • XorxoxTalarius
    Nainstalujes, stahnes Steam Instaler a jedes *5*
  • XorxoxTalarius
    No vzhledem k tomu ze ve Valve si kazdy dela co chce, tak bych na to moc nesazel ...
  • ucho
    teď to zní z toho článku hrozivě, ale v tuto chvíli bych se ještě o osud těch her nebál. podle mě si nelajznou, aby ty hry přestaly fungovat. moc hezké světlo by to na ně nehodilo.
  • To je mozne... ale jakej je rozdil mezi krabicovkou kterou pres steam stejne musis aktivovat a nebo to mit primo na steamu?

Ciste teoreticky.. ti zrusi steam.. Ale krabicovku si stejne nezahrajes protoze bez steamu ji ani nenainstalujes.. *1* takze nechapu proc se tu resi vyhoda krabicovek, ktere jsou zavisle na steamu naprosto stejne jako digitalní verze
  • ucho
    myslím, že to je trochu zbytečná otázka, na kterou neznáš odpověď ty, ani já. každopádně je to podle mě něco, na co Gabe myslel a co má nějak ošetřené (což by udělal každý inteligentní člověk)
  • GFW naprosto brutalni a hrozny program pro majitele originalnich her... pirati si stejne vytvorili offline profil a nic neresili, ale pro ty zbejvajici to byl des, bida a utrpeni..
    Pamatuju si to u her jako je GTA IV a Dirt 3 nebo Battlestation: pacific... polovina veci díky GFW poradne ani nefungovala.. spojeni s kamosem bylo taky temer nemozne... horsi "in-game" program jsem v zivote nemel.. I origin je o vesmirne vzdálenosti dale a GFW se bohuzel nedockalo nikdy poradnyho a funkcniho updatu doufam ze mi vyse zminene hry pojedou v pohode dal a na odstraneni toho sajrajtu se tesim
  • V nedohlednu neznamena za dlouho. A steam neni akciova spolecnost, ktera by nabizela stabilitu s ohledem na zajem akcionaru. Gabe prohlasil, ze Steam radsi zrusi, nez by ho prodal. Takze co bude, az zitra dostane infarkt?
  • XorxoxTalarius
    No mam pocit ze dokud se to nestane, tak to nikdo nepochopi :/
    Holt pak nam zbydou jen oci pro plac ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit