Přejít na výpis diskuzí
S koncem Games for Windows Live je osud některých her nejasný
20.1.2014 | Aleš Smutný
130 příspěvků
-
Tuhle službu vytvořil samotný satan!! Ehmm... Wait! To byl Microsoft...
-
S tím se musí počítat - ale zatím na to nevypadá ;) A když jsme u toho, tak Steam funguje, GfWL pořádně nefungovalo ani když to běželo.
-
Komedie.
Opět to bohužel nahrává nelegálnímu šíření her, kde takový problém není a nebude, když je hra na nějakém fyzickém nosiči.
To je nevýhoda podobných služeb stejně jako uložených dat u prostředníka na internetu. Nikde není zaručeno předem co bude když bude problém. Nějaké vláda to zavře i s legálními daty anebo se provoz ukončí a pak se teprve řeší co bude. Pochybuji, že budou posílat "cracky" aby to lidi mohli hrát bez toho anebo to přesunout na jinou službu.
Pak jedině doufám ve dvě věci: Firmy upřesní podmínky co bude když se něco podělá a budou mít na to předem rezervy a dohody. (to jsem hodně optimistický) anebo bude více her na GOG a pod obchodech kde tohle částečně odpadá. -
neboj ono se jim to hodi jeste doi kramu nefunguji ti hry na PC = kup konzoli tam to chodi... *10*
-
GfWL je upřímně řečeno největší zlo, co jsem ve hrách měl tu smůlu vidět. Pořádně to nefungovalo nikdy a nastavit si účet na ČR znamenalo, že mi některé hry nešly vůbec spustit - až fóra poradily že UK je země zaslíbená.
Proti tomu je Origin a UPlay velmi uživatelsky přívětivý a skvěle fungující systém. -
pokud nepočítáš s tím, že o hry někdy přijdeš, měl bys ty tisíce ročně cpát spíš do GOGu, aby získal silnější pozici na trhu a vydavatelé se o něj prali...
-
ve smluvních podmínkách nemusí mít uvedeno naprosto nic, když počítá s chodem firmy i po své smrti...
-
Kapitalismus ....
-
schválně jsem se na tu krabicovku Fallout 3 GOTY podíval a já mám pod plackama nalepenej štítek s "LIVE access key". ale já nemám CZ verzi...
-
viz článek, stačí si ho přečíst.
-
Pokud potřebuješ v dnešní době crack k tomu, aby něco, co sis jinak legálně pořídil, běželo bez zbytečných starostí, pak je něco špatně.
-
Nemel problem pac jsem to nevyuzival, pokud se tu jedna o Crackle hry taktoje neco jineho.
Smysl to nema , to je fakt. Stejne tak jako si napsal upozorneni nebo tvuj komentar ( Vynucuji si pravo dal NEROZEBIRAT!!!). -
A ty si příště rozmysli jestli má smysl psát další "bejkový" komentář.
-
S GfWL v offline režimu a s crackem, jsem nikdy neměl problém co se savů nebo updatů týče...
-
Kurvafix, jsme snad všichni ovce, aby bylo zbytečné se ptát, co bude s naším zbožím, do kterého ročně někteří z nás vrážíme desítky tisíc korun? Valve by nám mělo dát právní záruky.
-
Tak to jsi nejspíš nikdy nepirátil hru která běžela pod GfWL, a nemusel jsi řešit offline režim, update GfWL, ztracené savy a spoustu dalších sr**ek
-
Bude nadále možné hrát hry které obsahovaly gfwl v coop režimu??? RE 5, Fable 3...
-
Ja hry kupuji od doby, kdy je Vision zacal dovazet do CR, uz si nepamatuji kdy to bylo, je to zhruba tech 20 let, prvni moje hra byla Ultima Underworld 2, ale tehdy to bylo jeste na disketach. Zivotnost fyzickych medii je kazdopadne omezena. Ale tim je ohrozena ta jedna kopie jako takova (pokud nejde zalohovat), nikoliv cela hra jako takova.
-
Nemas, jakmile ti nepojede steam, nepojedou ti ani hry na steamu zavisle. Docasny offline mod te nezachrani. DVD neni vecne, alejeho pískozenim prestane fungovat prave tato jedna kopie hry, nikoliv vsechny. A ja nemam nic proti digitalni distribuci, ta je imho nejlepsi, pokud ti umozni delat zalohy. Me vyhrady jdou ciste proti centralni online drm navic realizovane pres zvlastniho klienta treti strany, ktery ti porad musi bezet na pocitaci.
-
Nechápu ten hate na GfWL. Přeci hráč, který hry poctivě pirátí s ním nikdy neměl žádný problém.