Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co podpora XBOX her ve WINDOWS 8???
    Má někdo něco blyžšího? Třeba se jim nechce předělávat tak velká hra, když za rok to půjde na PC. Co si o t om myslíte??
  • ALIENVIK
    Do řitě *16*
  • A čo Call of Juarez?
  • minus ti v tomhle pripade muze dat opravdu jen zakomplexovanej konzolovej hrac:)
  • Většina jiných autorů her dává ještě omezení těm kteří tu hru kopily a zažítek ze hry je vlastně lepší ve piratské verzi.

Navíc ve starých dobách si pořád něco dostavál jako bonus..mam tady Duke Nukem 3D cdčko kde ještě navíc byly 2 duke nukem hry a ještě trailery a demíčka screenshoty ze PRAYE.
  • díky bohu, předělávek z těch topinkovačů mám celkem dost.Kecy o multiformátové grafice jsou jen opravdu kecy, vždy to musí jít spustit na té nejslabší mašince a to jsou konzole (páni programátoři jsou podle mě pěkně na nic,do dnešní doby nebyli schopni vytěžit s PS3 její výkonostní potenciál ani na 80%).Já osobně jsem si nekoupil PC cca před 3 měsíci za 60 klacků
    abych k němu připojiul gamepad, protože někdo byl línej to spárovat s myší.
  • RakeW
    Ale jinak si ji nezaslouží?
  • Já se vám ted přiznám

Já sem si Red Dead pořídil na konzole pirátsky...co to znamená?

Že i na konzole se stahuje hodně přestanme přestírat že pirácení je jen na počitači. Tento argument už je starý a nemá žádný význam. Na Xboxu360 se daj najít hry které ještě nejsou v obchodech.

A ještě aby nebylo myšleno že jsem pirát který stahuje hry..tak vám rád vyjmenuju hry které jsem si koupil já sám na PC
    Portal 1, Portal 2, Team Fortress 2, Half-Life 2, Counter Strike Anthology, Homefront, Duke Nukem Forever, Duke Nukem 3D, Hitman Codename 47, Left 4 Dead, Left 4 Dead 2,
    Mohl bych vyjmenovat ještě víc ale to je už je stráta času. Jak jste si všiml většina těchto her jsou od firmy Valve...proč? Protože Gabe Newell sam řekl tyhle slova kterými by se mělo řídit výce firem.
    Gabe Newell : 'Pro nás piránství moc velký problem není. Jestli chceme aby si hráč hru koupil tak musíme něco přidat. A to často děláme updaty/DLC zdarma které bez Steamu nedostanete'. (Konec Gabe Newellovi věty). Když se tvurci takhle o hru starájí..a dávájí ještě lidém kteří si hru koupily kampaně..věci zadarmo..tak si myslím že si to zaslouží koupi.
  • RakeW
    Nějaký zdroj pro podložení tohoto tvrzení?
  • Walldstein
    kdyby to šlo dám ti celou náruč plusů, protože máš svatou pravdu...konzolista ti bude tvrdit že lžeš, ale chtěl bych ho vidět jak by se tvářil kdyby měl předvést své umění na některé starší hře která nebyla invalidizována...
  • To sice jo, ale mnohonasobne mene. Piratstvi na konzolich je uplne v jinych radech nez na PC.
  • Nechapu, proc se tu vzdycky ukaze nejakej pausalizujici trotl, ktery tu chce vyvolat akorat flame...
    PC hraci jsou proste mnohem narocnejsi publikum, obcas trochu nevdecny, ale neni se cemu divit. Ono to vsechno zjednodusovani je tu stejne kvuli konzolim, vyvojari nemohou za omezene funkce, vsechno se musi podrizovat tomu, co nejvic vydelava, s kvalitou to nema nic spolecneho...Tohle urcuje vydavatel.

Kdyby se misto toho vse delalo primarne na PC a pote portovalo na jednodussi konzole, vsichni by byli spokojeni, vcetne vydavatelu, protoze by se to zaplatilo z vyssich prodeju.

Ja jsem osobne prilezitostni hrac, ale nejsem slepy a vidim, kam ten vyvoj vseho speje... Pokrok je omezen a hry zredukovany na konzumni prehypovane zavedene serie, ktere jsou umele zkryplovatizovany, aby se daly hrat i na konzolich a mohl si je zahrat kazdy jouda. Drive hry byly umeni, dnes se daji prirovnat maximalne k Justinu Beebrovi....
  • Ty seš ale dobrej cvok, copak se na konzole hry neprolamujou? Kde žiješ ? :D
  • PC verze nebude, protože byste ji ukradli. *4* Těm dvěma procentům čtenářů, kteří si skutečně hry kupují a jenom to nepředstírají, se omlouvám.
  • Toto teraz vypisuješ pod každý slovenský príspevok? Pekne. Že nerozumieš, to je tvoj problém, mne je to jedno *5*
  • Dobře to bereš *3* Bez nás by byli v p*deli
  • Priste to zkus napsat cesky, slovaku, aby ti tady na ceskem serveru bylo rozumet.
  • A komu to cpes?
  • Dnes je vsechno o penezich, tudiz se neni prilis cemu divit.
  • Mne je to jedno, westernova tematika me nikdy nebrala, i kdyz jako hra to nemusi bejt zly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit