Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V těchto diskuzích se velmi často mele jak je něco přehnané a nereálné a když se tu objeví něco co se aspoň v něčem drží reality tak se do toho taky kecá. Ten AXE si prostě moc vymýšlí chtěl by nějakého supermana co udělá 100 věcí najednou a ty ho v tom ještě podporuješ.
  • RakeW
    Tak ony sou ty hry právě většinou o tom, co se v reálu dělat nedá, že jo...
  • A v čem nemam pravdu? Vždyť je to blbost dělat takhle všechno najednou.
  • RakeW
    "Ve skutečnosti" myšleno jako "ve hře". Nemůžete lasovat a zároveň střílet, trochu jsem to zmotal...

(Já jen abych nebyl házen do jednoho pytle s tím postem pode mnou.)
  • Zayl
    Je to škoda, RDR vypadalo jako skvělá hra. Rockstar by si měl možná uvědomit komu vděčí za první ze svých milionů. Konzole to nebyly. Trocha vděčnosti pánové :).
  • právě proto, že se dal lehce hacknout a šli hrát pirátské verze her...
  • A ty jsi k*kot. Proč? nemá se tím cenu zabývat, přečti si párkrát svůj příspěvek a snad ti to dojde - a pokud ne tak jsi pořádnej k*kot...
  • Tak tak ale rozum vždy ustoupí emocím *3*
  • Já jsem se po letech teďka vrátil k sérii Commandos. Zejména první a druhý díl připomínají doby, kdy hry byly pěkně tvrdým oříškem s hratelností stovek hodin.
  • smejki
    jj, čeká mě ještě dobrých 20 her *4*
  • Ty nejlepší kousky si nechávám na zlé časy BG, Planescape Torment. *14*
  • Vždyť dělat všechno co ty chceš nejde ani v reálu si zase moc vymýšlíš.
  • Nejde ani o konzolistov, ani o PC... Proste sa sem chodí hádať banda deciek, čo nemajú čo robiť *7*
  • A taky nemuzes za to, ze mas v hlave na.rano. Malo koho si zapamatuju, ale ten tvuj hnusnej ksicht se tu objevuje pomerne casto a k prekvapeni vsech u neho nikdy nebyl zadny hodnotny komentar ;-)
  • RakeW
    A ty myslíš, že ta situace, kterou popisuješ (laso, úprk, míření a střílení... což vlastně není ve skutečnosti možné, ale chápu to jako nadsázku) by se jako s myší a klávesnicí hrála líp? Pořád máš jen dvě ruce :).

Já osobně mám s tou hrou taky občas trochu problém (přesto bych jí plácnul desítku), ale zrovna stereotyp to fakt nebyl (nicméně nepopírám, že by tebou popisované situace šly vyřešit líp). Ale co, tak prostě toho zloděje nechám zdrhnout a vykvajznu se na to, že jo. Tedy pokud zrovna okradený nekřičí "It's Herbert Moon!" Tomu hokynářovi nikdy nedokážu odmítnout :).
  • Tak to si asi všímáš špatně.
  • A v cem se to jako projevuje, treba tady na foru? Jsem jak PCckar, tak konzolista, a to mi teda uniklo. Nejaky priklad?
  • Ja mam ted malicko krizi... cekam az vyjde Renegade Ops a BF3 a porad nic :D
  • Toho tady naděláte s jednou hrou. Konzolisti mají RDR, my (PCčkáři) spoustu jiných věcí, které zase nemají oni. Přece se neposereme z jedné hry, ne?

Dotaz na onlyPC hráče (sám jsem jeden z nich a navěky budu): vy už máte všechno odehráno? Opravdu už nemáte co hrát? Dotaz je mířen na ty, co si hry kupují, ne na ty, kteří týdně stahují z rapidu desítky gigabajtů kdejaké kraviny, instalují a za 5 minut mažou.
  • Ty si zase rozumbrada viď?! Sem PC hráč ale mam i PS3. RDR bych si na pc rád koupil protože kvůli ovládání na PS3 sem se navztekal víc než dost (zkuste držet koně na lasu,ujíždět banditům a zároveň mířit a střílet, pak poznáte co je pekelné ovládání) . Nevím co si hrál za hru že by se v ní nemířilo sem si opravdu nevšiml. RDR není dokonalá hra ale na PC by mohla být o chlup lepší. Volnost a prvních XX hodin sou úžasné , pak přijde stereotyp, který by šel krásně eliminovat ale není tomu tak. Když odvádíte po 150x koně co ukradli, chytáte bídáka a víte že i když ste všechny vystřílel stejně vás někdo bude honit až do města, 80x ste vystříleli město povalečů ale druhý den tam všichni zase budou přide vám to ubíjející. Podobně odsuzovaná konverze sou například DARKSIDERS a musím uznat že je to jedna z nejlepších her co sem hrál. Konzolové hry sou totiž většinou hry na delší dobu a ne na jedno delší odpoledne jak tomu je dnes na PC tak často. A proto víc neodfláknutých portů jen houšť.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit