Přejít na výpis diskuzí
S PC verzí Red Dead Redemption se můžete rozloučit
6.10.2011 | Petr Poláček
170 příspěvků
-
No jo, ale takovéto umělé protěžování výrobku se mi hnusí a nechce se mi přistupovat na jejich hru. Přijde mi to jako: "kup si jednoúčelovou krabičku kde je všechno zakázaný a plať, plať, plať a kup si k tomu online službu a plať, plať, plať.." :P
-
Vykopak konzole, zabíjí vývoj a technologii her na PC, krom toho konzole jsou zastaralé nejen po stránce grafiky tak i po stránce hw, jediná vyjimka u konzolí byl Xbox360, který byl a je opravdu povedený.
-
pretexturovávať obrovský svet by sa nemuseli, to je ten najmenší problém ... textúry sa mapujú vždy vo vyššom rozlíšení, až následne vzhľadom na schopnosti danej platformy sa zmenšia na potrebné rozlíšenie.
-
Pokud si to dobře pamatuju, tak na začátku byl jednobuněčný organismus
-
ano, naivni hlupaci ako ten jedinec nad tebou.
-
Michal - do řitě si narvi ty to svoje slavný PC... *8* *8* *8* *8* *8*
-
ono není od věci si nějakou tu konzoli vedle PCčka koupit, půjčit a zahrát si to, prostě kdo si rád zahraje dobrou hru, určitě se vyplatí do konzole investovat, zvláště v době, kdy PCčko není platforma č.1 ve světě, bohužel
-
Jsem odvěkým hráčem PC her, RDR jsem dohrál předevčírem na PS3. Zážitek to byl libový, větší než na kterékoli PC hře za poslední roky. Ta finální část patří k tomu nejlepšímu, co jsem mohl za svou herní kariéru vidět.
Je to velká škoda, ale po fiasku s GTA4 a jeho odbytým portem se Rockstaru zase tolik nedivím... -
První díl taky na PC nebyl takže žádná nečekaná změna. No a přes 10 mil. prodaných kusů to už je podle mě slušný zisk. Vzhledem k tomu že už dělají na dalším dílu je dobře že se nezdržují předělávkama.
-
Takže tam zpívaná písnička zazněla dvakrát ne? Co já si pamatuju tak jsem jednu slyšel když jsem se vracel ze zasněžených hor po vystřílení tábora vojáků.
-
líbí se mi, jak tady píšou, jak je to konzoloidní sračka, apod., že by to byl hnus, člověk, který tu hru nikdy nehrál, tak ať raději mlčí, osobně mě trochu mrzí, že si to PCčkáři nezahrají, protože nejvíc s čím bych hru srovnal je, něco mezi GTA IV a libovolným akčním RPGčkem
rozhodně je to jedna z nejlepších her dekády, osobně se Rockstaru divím, že hru nevydala, zřejmě si na hře nahrabali dost peněz a vývoj na PC by zřejmě moc už nepomohl, snad vyjde na PCčko pokračování, byli by hloupí, kdyby žádné nevyšlo -
Nevím co kdo resí, konzole stojí asi tolik co zakladka do meho pc, 24 full hd monitro, kdybych to chtel hrat tak si tu konzoli koupím no... *7*
-
Ty jsi tu novej, Jindro, co? : D
No aspon nejaka konkurence na sbirani minusu.
Ja muzu jen konstatovat, ze jsi skutecne PRIPAD : D -
Pokud jsi úspěšný podniktal a můžeš ji nabídnout tak dva mega USD, tak ti to RDR na PC udělají. Začni šetřit :-)
-
Necítím zklamání.Já už se s PC verzí rozloučil dávno *4*
-
Tomuhle fakt nekdo veri? : )
-
Dřív bylo vejce. Nevim proč se vůbec tenhle fakt řeší. U dospělých organismů nedochází k přirozeným mutacím.
-
Tak ať si to ti xbox kok* narvou do tračního systému , stejně by to byl zase port jako na GrandTA IV (10patchů a hrůzostřešné připojování do mp)
-
Doufal jsem do poslední chvíle ale pokut nechcou moje peníze jejich věc. *16*
-
To je taky jeden z mála případů, u kterýho mi neuvěřitelně mrzí, že se neplánuje na PS3 *9*...Neni jiná hrak kterou bych záviděl Ultra nabušenejm PCčkářům víc, než Zaklínač na plný detaily. I když přece jenom knížní sága vždycky zůstane na vrcholu a žádná hra ani filmový zpracování jí z toho vrcholu v životě nesesadí *4*...kdo nečetl nepochopí *4*