Přejít na výpis diskuzí
S posledním z Jediů přichází nový obsah do Star Wars Battlefront II
15.12.2017 | Šárka Tmějová
76 příspěvků
-
No, musel jsem si ten obsah z noveho DLC vygooglit, abych vubec vedel kde ho hledat a co je noveho. Jako jedna mapa pro GC a jedna pro Starfighter mod? 2 novi hrdinove? to jsou ty DLC ktere nam slibovali v EA ze toho bude stejne nebo vic nez pri SWBF1? hahaha.... pekne klamstvo, este ze som im nenaletel. uz ich vidim, ako robia tolko DLC obsahu ako pre SWBF1 ked im ta hra riadne prepadla...
-
Ta Singleplayer část je hrozná. Recyklování modelů z MP části. Nudný a předvídatelný příběh. A naprosto trgická náplň misí: Dojdi "tunelem"na bod A...Braň bod A jednu minutu. Jdi na bod B a tam bran bod B další minutu...mise ukončena. Zlaté Call of duty. AI protivníků je vyloženě rozbité.
Jediné co to DLC obhajuje je to že je zdarma a že něco přidává do MP...ale i tam je to doat chabé. -
Tak nejstarší díly (Ep 4-6) jsou doslova považovány za legendy a zakladatele žánru, takže se s nima nedá reálně srovnávat kvůli tzv. "nostalgické hodnoty", proto se nedá s nima srovnávat.
Takže budeme-li ignorovat posvátné nejstarší díly, tak ze zbytku Rogue One je rozhodně nejlepší.
(Proč ne nic z Ep 1-3? Odpovím na to 3 slovy: Jar Jar Binks!) -
Ve světle Posledního z Jediů musím napsat, že Force awakens nebyl vůbec špatný film.
-
Říká anonymek, co používá "anonymku" jako argument...
-
cringy edgy býbr
-
Frýdom of spíč anonymku *14*
-
a já vám řeknu něco za co mě budete nenávidět, je to super hra... :D fakt se skvěle bavím, jak u singlu, který nebyl nejlepší ale byl zajímavý, tak u multiplayeru, jen mě štve že se teda teď hraje pořád jen jedna mapa... a teď do mě vy chudáci co umíte jen hejtovat :)
-
odriznete mu nekdo internet pls
-
samozřejmě...
-
rey je progresivní feministická mary sue, tak té malinu nikdy dát nemohou...
-
Nolan a bude to tříhodinovej borefest kde se bude dumat nad podstatou bytí....
-
souhlas, jak by jinak mohli být sithové a jedi obávanými a mocnými válečníky co hrají velkou roli v balancování galaxie a v událostech posledních tisíců let, pokud by měli šermířské schopnosti a pohybové dovednosti obyčejných lidí... ty CGI trailery to myslím ukázaly nejlépe a i v řadě knih a her je to dobře vidět... koneckonců i milované a všemi oblébené jedi knight (a všechny příbuzné hry) mělo over the top nadané válečníky.
-
https://www.youtube.com/watch?v=YdgmH9Vv2-I
Pro trolla s realismem dole:
Tohle je Star Wars, Star Wars je o soubojích... -
gramatika jako argument... tak to RIP *1* *1*
-
Když už se někomu smát, tak aspoň tu češtinu si opravit. Ten film je aspoň ucházející, ta hra je trapná, trošku vylepšená jednička
-
Už je to trapné, vždyť to nikdo nehraje, slibovali kampaň která je dlouhá asi jako odpoledne. Multiplayer je nuda, samé bedny všude. Škoda peněz
-
to je už fakt na palici někteří lidi.... mně rozum zůstává stát nad jeho příspěvkem...
-
to jsou ti molitanoví hema hoši dřeváci, co si "přečtou" německou knihu šermu z 16. století (rozuměj podívají se na nějakého otravného youtubera historika co o ní mluví) a teď běhaj po diskuzích a každýmu cpou jak má šerm vypadat a jak všechno musí být hrozně realistický... podobnost lze hledat v neméně otavných milsim G.I. Joe vojáčcích, co vám zase budou vysvětlovat, jak jsou v SW nerealistické přestřelky... *1* *1* *1*
-
ať jde se podívat na Reddit, tam je ten hate proti této sračce největší *3*