Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    no pokud nevěříš mě: http://www.metacritic.com/movie/star-wars-episode-viii---the-last-jedi?ref=hp
    https://www.rottentomatoes.com/m/star_wars_the_last_jedi

profesionální recenzenti asi zase dostali penízky, nebo jiné všimné, ale běžní lidi a menší weby co nestojí za úplatek se s mím názorem shodujou, film je trash... uvidíš, až si na to zajdeš do kina
  • TheGGG
    Hrál jsem triál.... takže ne.... a s boxy to byl jen lehký joke
  • "Tak pokud jako SW bereš směšný epizody I - III, tak pak o SW soubojích nic nevíš. To co tam nacvičovali sice vypadá efektně ale nedává to žádnej smysl a je to směšný. SIce byla epizoda 7 brak, ale souboje tam byly realistický, žádná ninja samurajský lítací divnolidi. Ty asijský magorárny uplně nesnášim."

Tohle musím hodit nahoru. Asi nejdebilnější příspěvek co jsem tu za poslední dobou viděl, teď budeme ve Star Wars hledat realismus při soubojích.

Takže dle tebe budou ve sci-fi ty nejlepší souboje právě takové, že se sotva do sebe trefí.
    Idiote stoji proti sobě Jedi vs. Sith. Smyšlené postavy, které umí hýbat s věcmi, umí posílat blesky z rukou, takže očekávám, že souboje meč vs. meč budou tak rychle, že by to smrtelník ani nedokázal sledovat. Pokud chceš nudný realismus, jdi si zahrát betu Warhorse, tohle je sci-fi, které se odehrává v minulosti...
  • "Tak pokud jako SW bereš směšný epizody I - III, tak pak o SW soubojích nic nevíš. To co tam nacvičovali sice vypadá efektně ale nedává to žádnej smysl a je to směšný. SIce byla epizoda 7 brak, ale souboje tam byly realistický, žádná ninja samurajský lítací divnolidi. Ty asijský magorárny uplně nesnášim."

Tohle musím hodit nahoru. Asi nejdebilnější příspěvek co jsem tu za poslední dobou viděl, teď budeme ve Star Wars hledat realismus při soubojích.

Idiote stoji proti sobě Jedi vs. Sith. Smyšlené postavy, které umí hýbat s věcmi, umí posílat blesky z rukou, takže očekávám, že souboje meč vs. meč budou tak rychle, že by to smrtelník ani nedokázal sledovat. Pokud chceš nudný realismus, jdi si zahrát betu Warhorse, tohle je sci-fi, které se odehrává v minulosti.
  • jasně trolle, souboje s hvězdnými meči v daleké galaxii nedávájí vůbec smysl. TVL trololo, je to sci-fi trololo.
  • Snoke přece nemůže být trapná postava, když dostal cca 5 min prostoru VII, trapnou postavu z toho udělala osmička.
  • Tak pokud jako SW bereš směšný epizody I - III, tak pak o SW soubojích nic nevíš. To co tam nacvičovali sice vypadá efektně ale nedává to žádnej smysl a je to směšný. SIce byla epizoda 7 brak, ale souboje tam byly realistický, žádná ninja samurajský lítací divnolidi. Ty asijský magorárny uplně nesnášim.
  • Možná že tenhle režisér chtěl potrollit Abramse, tak mu toho jeho směšnýho Snoka zrušil takhle trapně. Snoke byl celkově trapná postava a celej ten první řád je vykradačka Impéria. Režisér osmičky se fakt snažil, ale z těch Abramsovejch s*a*ek na kterejch musel stavět toho prostě víc nedostane.
  • Bohužel devítku dělá zase Abrams, takže tady neni žádná naděje.
  • Tak Abramsovy filmy stárnou hodně rychle, sedmička byla vizuálně a trikově skvělá, obsahově to byla stejná s*a*ka jako jeho star trek. Osmička je o několik tříd lepší, ale těch nelogičností a kravin tam bylo na muj vkus taky docela dost, ale jinak hodnotim celkem pozitivně, hlavně ten zvrat na konci s tim Lukem jak dělal tu holo projekci na dálku, to by nedal ani Palpatine. :-) Ale čekal jsem trochu víc. Ty nový postavy jsou tak otravný že si ani nepamatuju jejich jména, tam se mi líbí asi Rey jako jediná, aspoň si pamatuju jak se jmenuje a má občas dobrý hlášky. Ten černoch je trapnej, tam kašpar pilot taky, ta asiatka WTF?? Možná je z novejch postav nejlepší BB-8. *1*
  • Hmmm a to si psal jak to bude úžasná hra s kanonickým příběhem a že nakoupíš spoustu boxíků...nesdílíš účet náhodou ještě s někym?
  • říkáš, že se ti to nelíbilo? tak to rád slyším, nakonec by to mohl být dobrý film!
  • jsem schopen akceptovat, ze se to libí, nejsem schopen bez toho aniž bych považoval za trolling považovat, že Rogue One považuješ za nejlepší díl Star Wars vůbec. Sry, ale buď jsi bez vkusu nebo jsi troll...
  • Magister_Peditum
    Náhodou Disney to v tomhle díle udělali dobře, když vedle Finna (ten černoch) postavili Rose (ta nová asiatka), protože ta je asi tak 10x otravnejší než byl on, takže si ho ani nebudete moc všímat.
  • Magister_Peditum
    Já to viděl včera...
  • Jack1947
    Já si řikám že horší jak Force Awakens to snad být nemůže... jediné - je podle mě ten černoch prostě tak nezajímavá role a postava se jim fakt moc nepovedla když si vezmu že v pomstě šitů to zahrál dobře Samuel Lee Jackson tenhle to prostě moc neumím ( teda vůbec).
  • TheGGG
    nezájem, SP prostě dělat neumí... BTW: nový film je děsná srágora, jestli jsem nadával na VII tak toto je ještě stokrát horší a vše zajímavé co bylo v EP VII naznačeno se tady totálně pos*alo... pokud mohu doporučit, tak na film ani nechoďte, nebo si alespoň přečtěte nějaké users nepodplacené recenze... EP VIII jeden z nejhorších SW filmů.
  • Ne? Proč?
    Trolling jsou ty kecy lidí tady, co film vůbec neviděli, ale píšou o tom, jaká je to "musí" být blbost.
  • tohle je brutalní trolling....
  • Pro všechny spekulanty, co ještě SW ep VIII neviděli. Osobně na to doporučím zajít a kouknout se.

Sice na nejlepší SW vůbec to asi nemá (Rogue One), ale rozhodně to není špatný film a z kina jsem odcházel velmi spokojen (je to fakt mnohem lepší než Ep7).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit