Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je takový Marvel- Star Wars film.

4/10...

Disney zmrvilo SW tím, že dali licenci EA a tím, že začli dělat další trilogii.

RIP SW... Nejhorší doba pro fanoušky SW v historii toho univerza..
  • ten film si zaslouží sledovat s x reklama na TV Nova, protože nic jiného si ten film nezaslouží...
  • SalemCZ
    Nějak teda nevím co to tu meleš, je tady víc soubojů s meči než ve 4 a 5 dohromady.
  • Battlefront kromě vizuální stránky nemá nic, co by mě přinutilo jej hrát. Marně čekám na pokračování něceho jako Jedi Outcast, Jedi Academy.

Nejnovější SW film je naprostý odpad a poslední rána pro zbytky původního Universa. Je to směs nelogicky propojených špatně zahraných scén s nevýraznými postavami a slabými herci.

Pro mě osobně končí Star Wars a vždy bude končit šestou epizodou. Walt Disney degradoval Star Wars na obyčejnou popcornovou slátaninu s nulovou přidanou hodnotou.
  • SalemCZ
    Neni a ten film si zaslouží aby si šel na něj do kina.
  • Jack1947
    Podívám tak nejdřív za půlroku, horší než SW VII to snad nebude *4*
  • Jack1947
    No jasně před 20 lety byli ještě lutboxy a endless grind v onlinovkách nebo sop hrách denní chleba, sakra lidi dostanou hru a aby si vůbec mohli zahrát musí odehrát aspon 40hodin! A oni sai ještě stěžují?? No to je drzost zmetci jedni at si zkusej udělat vlastní hru *16* parchantii!
  • to by byla fakt skvělá hra - prvně se podívej na film, pak piš, že by o něm mohla být hra, protože nudnější hru by člověk fakt pohledal dle stupidního scénáře Last Jedi...
  • Jack1947
    Radši kdyby vyšlo Last jedi ale hra - a he to se nikdy nestane *7*
  • teď nevím, jestli je horší hra nebo film? Asi film, Star Wars jsem měl vždy spojený se samurajskými filmy, kde prostě člověk dostane parádně natočený boj na meče. Tohle je film bez nějakého souboje. Jinak je to typická stupidita současné tvorby.
  • michaliuz18
    né není
  • nutno dodat ze SP je super
  • Gamblefront II. Jdete se bodnout, puvodni Battlefront 2 nastesti porad zije. PHUCK EA!
  • Hra je super a nakonec ani ten lootbox system tolik nevadí, ano dalo by se to to vyřešit lepe, ale...

Nadruhou stranu Vše jde kraftiti a kraftovací material je jistej z každe bedny + k němu jako bonus muže padnout i něco lepšího a ušetřit cloveku kraftení.

Ano to ze je cena beden dost vysoká a tak je hra casove dost naročná tak nadruhou stranu nevolali po 1 díle všichni že je progres moc rychlej? A ted by zas chteli všichni všechno hned a zadarmo. Místo aby lidi byli radi že na otevření všeho musej nahrát desítky/stovky hodin jako za starejch času tak pindaj že chtěj mít za 10 hodin top eq a za měsíc htu nebude nikdo hrat.
  • Pamatuje si někdo kombinatoriku? Já bych totiž rád věděl kolik pak v budoucnu budu muset koupit lootboxů abych si to dlc zdarma mohl naplno užít.
  • vypadá to dobře...ale ta hra je stejne na pikaču

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit