Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shaker
    kvality mmo bych se bal... uz jen kuli tomu, ze stalker se neda udelat systemem wow (nakliknout a mackat skilly). Jak by server registroval hitboxy a jeste poskozeni do ruznych casti tela, to by byl pro nej solidni zahul a myslim, ze plynule by se to rozhodne nehralo... Nevim, jak to ma reseny treba Tera online, ale taky sem cetl v jedny diskuzi tady, ze neni nutny se trefit presne do postavy... Proste dokud to neuvidim, tak tomu neuverim. Co je ale jisty je, ze atmosfera se tomu navodit nepovede, protoze stalker byl o tom, ze clovek tema tunelama lezl sam, bal se, co na nej kde vyskoci atd, to na serveru, kde ve startovaci lokaci bude pobihat 100 lidi nepujde.
  • Stalker mě nikdy nezajímal, tak jestli to bude MMO nebo DMO je mi uplně jedno.*1* A bude Metro 2034 to je rozhodně lepší titul.
  • Skoda no STALKER byl opravdovy unikat a hrat dalsi MMO no to opravdu nechci dekuji.
  • Shaker
    jak blbej byl asi pred lety nazev Half-Life :) ale po pravde, tomuhle pocinu taky tak uplne neverim...
  • *16*
  • Tak mámě pomož.
  • A mohli byste, prosím, odmazat i tento příspěvek? Rovným metrem všem! *14*
  • Keyz
    Má to být doufám diskuze a ne přehlídka koloritu šílenců a nesvéprávnejch individuí jak píšeš.

I když diskuzi by museli zrušit anebo mít ostřejší kritéria pro vyhazovaní na delší dobu aby to byla věcná diskuze.
    -Například na klasické diskuzi když tam někdo kecá něco co není k tématu anebo kecá a nic o tom neví tak je umlčen :)
  • ježiš ty jsi taková pýýýý*ča *4*
  • Jo, to je cestny postoj. Chapu ze se ti nechce odpívidat. Kdybychom to resili dal a ja te stavel pred jedno uskali za druhým, dosli bysme k tomu, ze bys bud hral vabank a nebo by sis na to musel zalozit firmu a ze je to celkem narocny byznys a daleko jednodusi by pro tebe spis bylo nakoupeni akcii nejakeho existujiciho a zkuseneho vydavatele. Tim jsem chtel ukazat, jak omezeny je nazor, ze investor/vydavatel je zbytecny parazit a mel by chcipnout.
  • omg barbar co se snaží pochopit proč oheň hoří. Když sem viděl pár videí tak jsem nevěděl jestli se mám smát nebo brečet. To že by se mě mohl líbit kanál Igora Chauna na YT uráží mou inteligenci, vědomosti a i to co jsem naspal na cos my dal plusko. Ten člověk nemá tušení o ničem.
  • x
  • prvne, bavili jsme se teoreticky. Investuji lidi casto se zkusenostmi v danem oboru. Praktickymi . Ledaze by dali na doporuceni jineho ale tim by to nemeli pod kontrolou sami, protoze do dane problematiky nevidi. Hele ale to tu muzem basnit do rana. Jako s tolika prachama bych si dal nacas s hledanim vsech informaci. A to by mohlo trvat placnu 2 roky. A az pak bych ti mohl uprimne bez vytacek odpovedet nejakou strategii. Ted bych prece placal. Tve otazky jsou samozrejme spravne. Pro me nikdy nebylo dulezity vydelat co nejvic, ale abych svuj zivot mel v souladu. Na to nepotrebuju miliardy, miliony dolaru. Bohuzel pro nekoho muze byt ma predstava smesnou a naivni. Jak je nekde spoustu penez, tak ten ekvivalent k radosti, uzitku je cim dal rozdilnejsi nebo jak to rit. A lidi uz na to prichazeji. Vis asi i sam, predpokladam že z vlastni zkusenosti jake typy jsou na top manazerskych funkcich. Nebudeme si nic nalhavat. Cest vyjimkam. Me staci kolikrat vseznalci ve strednim. Prijit bych o vsechno ale nechtel. Proc taky. Herni prumysl jak sam nejlip vis ma dobre naslapnuto. Nemuselo by to byt spatne. A pokud bych zavetril, ze je to nad me sily a problematiku nezvladam, vyklidil bych pozici a projekt nezacal.
  • Veskoslav
    Tak mi řekni aspoň dvě hry ze světa Stalkera, co stáli za prd. Trole hloupý:)
  • Malkavian
    Nejhorší na tom je, že on tomu opravdu věří *1*
  • to: jejdasek To je nesmysl už to pochop. Ty asi nevíš že existují i neoficiální servery kde si paříš zadarmo. SP že je náročnější na vývoj než MMO!? To je pěkný nesmysl. Řeknu ti to rovnou a stručně pokud mě herní průmysl bude tlačit do MMO a podobných věcí tak jednoduše přestanu hrát. Ve MMO hrách mě více vadí demence hráčů než v SP demence AI a vůbec na to hrát to MMO nemá čas. To tvoje pirátství... Všechno je o službách. Nabídni lepší služby než piráti a lidé nebudou pirátit. To sám Gabe Newell prohlásil a taky má pravdu. Dřív bylo piráství nutnost protože jinak by ses k softwaru normálně nedostal a později se to stalo železnou košilí. Teď jsou služby na takové úrovni že by se pirátit ani nemuselo ale zase kvalito onoho softwaru šla dolů. Shrnu to: 1) Steam + kvalitní hra = jednoznačně koupím 2) Origin + kvalitní hra = bude mě to mrzet kvůli vývojářům ale nekoupím. 3) kvalitní hra + Box s DRM ochranou = mám velký důvod váhat. Výsledek + a + = + , - a + = - , + a - = - Jednoduchá matematika že?! S nekvalitní hrou to potom cele ztrácí význam. Jediná možnost je že zaručeně musí být kvalitní služba a potom hra kvalitou odpovídající ceně. A poslední věc abys to pochopil zcela. A) Bude hra která na svojí kvalitu bude předražená což znamená že tu hru bych si nikdy nekoupil. Tak si ji stáhnu (upirátím, digitálně zkopíruji). B) Bude auto které na svoji kvalitu bude předražené což znamená že to auto bych si nikdy nekoupil. Tak ho prostě ukradnu. Vysvětlení: A) ukradl jsem 1 a 0 (binární čísla) které nikomu a ničemu nebudou nijak chybět. (pokud to nepoužiji na výdělečné účely) Prostě žádné ztráty. Elektřinu si platím. B) Ztráty materiálu, výroby, dovozu apod. Něco chybí zkutečně. To co jsem ukradl tak majitel už nemá a nemůže to prodat. No a teď otázka kterou si musí položit každý. Opravdu bych si tu hru nekoupil nakonec? Já osobně kompromisy nedělám pokud opravdu nejsou výhodné a co si řeknu to udělám (jsem k sobě upřímný). Takže já bych to opravdu nekoupil. Ale ostatní třeba jo protože nejsou k sobě upřímní.
  • a prodejně Rage propadlo na všech platfromách, je to průměrná hra. Carmack to věděl a tak už před vydáním kopal kolem sebe. Tak to zas vidím já. A špatný porty se herním průmyslem táhnou jak smrad za popelářským vozem a je jich pořád zhruba stejně. *9*
  • Tohle by bylo na dlouho, ale jednoduše. Respetkuju že na to nahlížíš černě, ale nemůžu souhlasit. Já bych ti tu dokázal za poslední dva roky vyjmenovat až 20 kvalitních portů se specificky PCčkovými vylepšeními (o kterých vím, protože jsem je sledoval nebo koupil), ale máš ty nějaký přístroj, kterým mi můžeš změřit spokojenost/nespokojenost pc komunity? Jak víš že je nízká a že to co čteš není v moři hráčů jen hlouček profi nespokojenců?

A ten Carmack - zklamal už Doomem 3 v době vydání Dooma 3 byla ikona Valve (a stále je) v době vydání Quake Wars zas Crytek a v době vydání Rage DICE... Je to vývojář za zenitem, který se musel nechat koupit aby přežil a byl koupen jen za tu pověst, kterou si vytvořil před Doomem 3, ne proto co dělal potom.
  • trapny pokus o trolling
  • já bych to nemazal, o jejdovi už všichni vědí svý a patří do místního koloritu šílenců a dalších nesvéprávnejch individuí..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit