Přejít na výpis diskuzí
S.T.A.L.K.E.R. 2 zemřel, ať žije MMO střílečka Survarium
25.4.2012 | Martin Bach
215 příspěvků
-
Ok až budu mít čas a náladu tak mrknu. Dík za tip
-
hmmm moc zajimave info ten prvni odstavec. Muzu se zeptat na zdroj?
-
Ty MMO se začínají šířit jako rakovina...Je to zlo! *10* Dobrých her ubývá a přibývá pořád stejných MMOček.
-
chvala bohu aj tak tie posledne stalker hry stali za prd uz to bolo skoro ako nfs a cod
-
"Vostok engine" :D To už nemohli vymyslet lepší jméno? Dělat PR tak to poslední co bych chtěl prezentovat by byl Vostok engine.
-
ok
-
80 mil dolaru je dost i pro fabriku a musi s nimá nakladat zodpovedne. Smrtelnik, ktery ma takovou sumu uz neni obycejny, protoze je to castka, ktera daleko prevysuje bezne zivotni naklady. Ztrata takove castky pro onoho smrtelnika nemusi znamenat zdaleka takovy problem, jako pro fabriku, ktera na to konto muze zkrachovat a privest do existencnich potizi desitky lidi, popripade za mrize zodpovedne lidi. Takze zodpovedny manager s takovou castkou naklada stejne opatrne jako soukromy vlastnik. Nicmene to je uplne všdlejsi zalezitost. Ma otazka znela, jak by se dotycny choval v roli investora do herniho prumyslu.
-
Jo jo, jejdasek a jeho konspiřační teorie o pc pirátech vždy zaručeně pobaví.
-
ano ale tahle zrovna ne *3*
-
masér *1*
-
jsou veci, ktere se daji ovlivnit.
-
Ta tvrda ruka zpusobila,ze hru v mnoha ohledech osekali a zjednodusili.
A i kdyz je pravda,ze autori si v puvodnim konceptu vzali prilis velke sousto a nebyt urcitych kompromisu,tak hra nemusela ani spatrit svetlo sveta,tak si nemyslim,ze prichod THQ hre prospel,spise naopak.
A byt stalker kompletne v rukach THQ,tak by z toho vznikla dalsi tupa tuctova fps,na kterou by se za chvili zapomelo.
Stalker byl originalni a nezamenitelny prave proto,ze ho delali na Ukrajine. -
hele mozna by se ti libil kanal Igora Chauna na YT. Ma nick Gosscha. Spousta zajimavejch videi s kteryma ja souhlasim i nesouhlasim. Mozna by te to zaujalo, jses premyslivej.
-
"všechno na světě je Limited Edition leda že bys měl něco jako VIP" *1* *1* *1* Je to z důvodu jak je navržená webová stránka.
-
Nejlepší věc co se mohla na Ukrajině přihodit bylo, když dorazili pání z THQ a zapráskali vývojářům bičem nad hlavou, proto jsem taky dostali prvního S.T.A.L.K.E.R.a plus jeho pokračování. Pro dvojku prostě chyběla ta tvrdá ruka.
-
-- pokracovani diskuse --
-
tož dobré, máš u mě bodík
-
Opravdu ti musim uz potreti vysvetlovat, ze mnou uvedene se tykalo zmeny zanru z singleplayerove fps na mmo? Nevkladej mi do ust neco, co jsem nerekl.
Na to proc byl zrusen stalker jsem se ptal ja tebe, kdyz o tom tak zasvecene hovoris. Muzes mi to prosim vysvetlit? -
Proc kdyz je pod sebou par reakci mi zmizne uplne reagovat a pak i zmizne reagovat na prapuvodni prispevek. Pak nemuzu odepsat a koncim jestli mi rozumite. Sorry OT
-
Protoze kdyby to cetl a/nebo pochopil, nemohl by napsat ze obhajuje ty vyvojare *3*