Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Žak Fresco rules !!! http://cs.wikipedia.org/wiki/Jacques_Fresco *3*
  • Fajn, rozdelil bys penize na vic projektu, abys snizil riziko velke ztraty za cenu snizeni zisku. Tim tedy opoustis vody vysokonakladovych aaa titulu. Dale je tvym zamerem se misto na konzum zameril na kvalitu, cimz ovsem zase riziko ztraty zvysujes (mozna bys mohl udelat jeden projekt konzumni a jeden kvalitni?). Nejakym zpusobem bys dal na vedomi, ze hodlas investovat do vyvoje her a ze hledas nejake vhodne projekty. Jake bys stanovil podminky vyberoveho rizeni a jak bys jednotlive projekty posuzoval?
  • boze preco :(((((((
  • no jo ale to prece vubec neni jisty, ze takhle s mmo vic vyrejzujou. Prijde mi, ze pokud by zachovali kvalitu serie, tak meli vydelek predem v kapse, kdyz jsme furt u tech penez. Mrkni, ze lidi z jejich rozhodnuti odvareni moc nejsou a kazdej se tesil na pokracovani. To mi prijde jako vetsi podnikatelsky riziko. Uz to neni jenom prodat dvd a nazdar, kdyz to zjednodusim.
  • Penize nejsou svinsky, to muzou byt akorat lidi. Penize jsou jen nastroj, ktery vyrazne usnadnuje smenu zbozi a prace. Nemas rada penize pro jejich nedostatek, ale jejich zrusenim bys ten nedostatek nevyresila, spis zhorsila, protozš by se zvedly transakcni naklady.
  • Ty mluvis o kvantite, ja o kvalite. Podkurovat hracum nic nestoji, je to jen pr. A asi nemusim pripominat, co prohlasil treba Carmack, ikona pc platformy, o konzolich. To nepovazuji za dulezite. Dulezita je spokojenost hracu a ta je na pc platforme nizka. A to prave z duvodu spousty odflaknutych (levnych) konzolovych portu a ruznych protipiratskych ochran, viz treba hry ubisoftu a mnozstvi stiznosti na trestani platicich hracu. S tim konzolisti nemaji problem. A to je to prizpusobeni o kterem pisu.
  • takze treba ja to vidim laicky takto. Bud budu chtit vydelat prachy a je mi u prd.le co na to hardcore komunita, umeni...To ze by to byla nakonec i kvalitni hra je bonus. Grafika jak krava, zbytek prijde sam. Reklama mocna carodejka.
    Nebo si reknu, ze chci dobrou hru dle urcitych predstav, o ktere dopredu vim, ze mi vydela malo- mene, ale budu stastnej, uspokojenej. Dle meho v malem tymu si lze vybrat jen entuziastickou moznost 2, protoze pokud se to dotahne, lidi dobrou vec vzdy poznaji a oceni- koupi. Cili spis vidim problem sehnat, rozpozna dobrej team....muj problem. S 80 miliony dolary ja osobne bych jednu jedinou hru nedelal. Ted musim bedlive zvazit, kdo si moje peni zaslouzi..... hmmmm. Tezky rozhodovani *4*
  • Cinis me zodpovednym za svou predpojatost, zajimave :-).
    Takze se shodnem na ekonomickych duvodech. Tvrzeni ze udelat uspesne mmo je jednodusi nez sp se mi zda prinejmensim odvazne. Ja v tom vidim prirozene omezeni piratstvi a tim lepsi prodejnost nez u sp titulu.
  • já byl vylepenej imrvére, kdyz jsem to tam neznal
  • Jo, vývojáři se přizpůsobují a asi proto v posledních letech dostávají PCčkáři stále více her a sérií, kterých si předtím užívali jen konzolisté a nejen to, mnozí vývojáři, včetně tvůrců multiformátů, se aktuálně snaží PCčkářům podkuřovat různými prohlášeními, jakože PC verze bude nej, jaký tam budou efekty a funkce navíc no a světe div se, ony tam ty featury pak jsou a ta PC verze je pak skutečně nejlepší. PROČ by tohle kruciš vývojáři vůbec dělali, kdyby mělo piráctví, které je v herním průmyslu už od 80. let 20. století takový vliv, jak tvrdíš?
  • diky
  • Ne nutne na mmo, ale spis obecne na nejakou formu multiplayeroveho online hrani. A asi ne vsechny (svet neni cernobily), ale tento trend je imho zrejmy. Proto se z rady tradicnich pc znacek/vyvojaru staly multiplatformni (viz treba vlajkove lodi crysis nebo zaklinac) nebo jdou do online (viz treba diablo 3).
  • Nevim no. Mrkni na Armu. Pokracovali dal i bez flashpointu. Kdo vi co za nima je ted a jake maji porad zavazky. Je to skoda. Nam je jedno jak se to bude ctvrtej dil jmenovat. Teda nebude. UK mafie *3*
  • Amylee.Anderson
    Víš a právě to je to, proč jsou pěníze svinský. Jsou důležitý, jsou tak důležitý, že to ani neni možný. Nepotřebuju vydělávat a ani mít rodinu. Na chleba máme a furt máme dostatek, ale i tak je to bolestivý vidět, jak se máma samoživitelka morduje skoro každý den 12 hodin v práci kvůli neveselýmu platu a trápí se, abychm nežili jak strašný socky.
    Je jasný, že když má někdo dobrý prostředky k tomu, aby si namastil kapsu, tak si jí namastí. To je už přirozený. Ale pak se podívej do vlády. Nejsem žádná zkouřená anarchistka, ale peníze fakt nemam ráda.
  • Rad Eyes: Fakt už nevím vygoogli si to. Psalo (podzim) se to i na velkých herních webech a zdrojem jsou sami zaměstnanci. Grigorovich to ze zisků Stalkera prostě docela roztočil. :)

jejdasek: Nediv se, že jsem předpojatý, vytvořil sis tu určitý ehm "image". *15* Na tvojí otázku ještě jednodušší odpověď, při svých počtech a s nikým za zády by takový SP opus nikdy nedodělali. Programovat online hru je snažší (zvládnou to i modeři, když se spojí), takže (asi) proto.
  • Ano, zjednodusene podano levne konzolove porty vznikaji proto, ze si lide neco mysli. To neco je predstava, ze piratstvi neni problem a nicemu nevadi. Bohuzel si to jen nemyslá, ale take se podle toho chovaji, cimz vyznamne ovlivnuji ekonomickou situaci pc platformy, ktere se pak prizpusobuji vyvojari.
  • paradni nazev. Kazdej vi jakej to byl slavnej projekt.
  • na to bude nejlepsi zeptat se jich.
  • Odpoved je to opravdu dobra, bohuzel ne na mou otazku, co vedlo vyvojare ke zmene zanru, kdyz ne ekonomicke duvody? A ohledne toho co ti je jasne se mylis, jsi predpojaty. Na piraty bych to svedl, kdyby se prvni stalker spatne prodaval a druhy se vubec nezacal vyvyjet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší