Přejít na výpis diskuzí
S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha je venku a nabízí Shadow of Chernobyl, který nebyl
28.4.2014 | Petr Poláček
145 příspěvků
-
Tak to se asi blbě stálo. To je ale divný. Stáhl jsi i ten malej soubor co tam byl? Pak to rozbal z prvního archívu a hotovo.
-
Docela by mě zajímalo, jestli je tam ten zmutovaný kůň, Tark - v původním stalkerovi mě dost mrzelo, že tam nebyl.
-
Nelita to nak zazracne ale i tak diky. Lol 6,20gb to je tedy pecka to nemel Stalker ten byl tusim 4,5gb.
Skace... to 400-850 +-... ale to se da. *3* -
Ty ses blb, obcas se neco z webu stahne spatne ne ? *7* pokud neni chyba v archivu. No co no stahnu to odjinud. Prinejhorsim.
-
hlavne to vem z oficialniho a nestahni si ten starej leak... oficial je verze 1.300 tady je info kde to sosneš:
http://gameupdates.org/details.php?id=5770 -
Tak zrovna ty by jsi měl někoho nazývat negramotem. To mě opravdu pobavilo *15* *15*
-
A hádej kdo rozhoduje o tom, co je pravda a co lež?
Nicméně to, že na začátku byla inspirace Piknikem u cesty a že zde opravdu také máme "zónu", ještě neznamená, že by se jinak hra o román nějak více otírala. Je to jako srovnávat Božskou komedii s Dante's Inferno (a to jsou si tyto dva příklady ještě mnohem blíž). -
Stalker! Tohle ti sen splní, pokud si fanda tyhle hry, dam zato ruku do ohne! Ale fakt počkej až 1.5. vyjde ten patch, pokud chceš rovnou 100% zážitek. Bugy tam proste sou, jen pár, nic silenýho, me hra jede super, zadny CTD zatim atd, ale je to hodne o nahode, jakej mas config PC, system atd. Já se zatím jen procházím po Cordonu a do vetsich akci se nehrnu, čekám na 1.5.
A to, co zatím vidím, mě absolutně sází na frdel -
Nejenže to neumí česky, ono to neumí ani stahovat! *7*
-
Ty si vazne negramot nebo si delas legraci knihy nectu ale vim cim se STALKER inspiroval. Takze bohuzel se nepovedlo. *3* Try better luck next time, bro.
-
piknik u cesty? LOL toto je počítačová hra a ne nějaký piknik!!!!
-
zato ty ses poved neskutečně, vubec tu hru nezkousej, nemáš nato
-
Hazi mi to CRC error ve druhe casti. *9* (snad se to blbe stahlo?).
-
no diskuse je az na pár světlých vyjímek opět "povedená" takže k tomu už no comment. Co se hry týče:
- Je to i v tomhle stadiu v pohode hratelný, pokud nejedete na 32bit systemu, to se pak musí delat upravy a v tomhle pripade bych dopurucit pockat na 1.5. kdy vyjde 1. patch ktrej pořeší zásadní chyby. Ale pozor, pro uplny PC analfabety to neni, pokud mas problem spustit hru jako správce, vyradit UAC nebo zmenit instalacni cestu, vrat se zpátky k ASSasins greed
- Pokud vyzadujete 100% funkcnost a nejste ochotni cokoli hře odpustit, dejte si to až po pár patchích, momentálně je hra spíš pro fanoušky
- Je to nejlepší stalker hra všech dob -
Tak diky alespon nekdo pochopil neco z toho co jsem napsal. (ted jeste aby napsal neco ke hre a budem konecne doma). *4*
-
Ježíši, kdo lže, ten krade a do pekla se hrabe.
-
to zádnej fakt neni OMG! Ta grafika je totalne prepracovaná, asi ste zapomneli jak vypadal Shadow of Chernobyl... tohle vypadá 10x lip nez poslední díl , takže ste dacko mimo... hrali ste to vubec? :D
-
Dík moc.
-
Stejně jako PC, lidská hloupost a rakovina, že?
-
imo dneska se to tak nebere, hlavní je ovládat cizí jazyky a za pár let bude čeština už uplne minulost