Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ano má
  • Ve zkratce? Nemá.
  • Tak uz stahuju. Puvodniho Stalkera jsem nehral a chci se zeptat: Ma to neco spolecneho s Piknikem u cesty?
  • Nejsi ty náhodou Jackův učitel češtiny?
  • Já jsem to včera načnul a jasný je to nedodelek, protože optimalizovaný pro HW to není vubec ( po zapnutí tech všech stínu a paprsku apod mi to sletelo z 40fps na 8 a to i v DX9 ) no a hrál jsem necelý 2 hodiny a prostě ta čeština aspon v titulkách mi chybí a vubec me to nenakoplo do takovej urovní, že bych u toho vykys. Intsnu radši klasiku SoC a dám si ho jako před 14 dny Clear Sky. Nechci delat závěry počkám na finál, kterej by moh bejt nekdy v roce 2100 a pak povim víc. Ted jdu osadit radši new ložiska do náboju kol mýho zbrusu renovovanýho od prvního do posledního atomu péráčka (JAWA 250 - 1953) to bude lepší *5*
  • Me se ta grafika porad libi. Dokresluje tu temnou atmosferu. No nic no jdu to prubnout, kdysi si pamatuju jak jsem na stalkera cekal roky, nahypovany a napnuty pri kazdem novem screenshotu, nakonec z toho vysla celkem nedodelana hra. Tohle by mi konecne mohlo splnit sen :D
  • Je to cca 13 let stará grafika (podobně vypadala hra už na prezentacích v r. 2001), kterou mají na svědomí prakticky amatérští kolíci, kteří dělali jen za suchý chleba a přitom to vypadá líp než Skyrim od Bethesdy, kde se točí miliony.
  • Keyz
    Dole jsem dal odkaz na mega.

To je rychlejší jak ty servery které píšeš.
  • Jo me to z terrentu valilo 4,5 MB\s, takže na pohodu.
  • *1*
  • trailer se moc nepovedl.
    jinak stalker je jedna z tech her kde si zážitek vytvarite svym zpusobem sami, takže nevím v čem mi tohle prinese nejakou pridanou hodnotu
  • si to stáhni z torrentu hňupe
  • To je fakt ale na vylepšení grafiky tenhle "mod" zaměřený není. Navíc si říkám, že když to je standalone release, že by přímo na tohle mohli vznikat mody, na grafiku apod.
  • V HW požadavcích chtějí IQ minimálně 40, takže ti to nejspíš nepojede
  • Třeba by to hodná herní komunita mohla stáhnout na nějaký nám bližší server...ulozto, fasthare, hellshare? Prosím.
  • tak chod hrat tupy Crysis a onanuj
  • Vypadá to archaicky. Sem čekal lepší grafiku a ono je to +- stejné jako původní hra.
  • Keyz
    Tady je ten rychlejší odkaz: https://mega.co.nz/#F!FFYX0SyD!4Y_dzDPrbe5uGmIgTUPTVQ
  • Keyz
    Není
  • Četl jsem, že je to standalone hra. Opravdu není potřeba původní hra?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit