Přejít na výpis diskuzí
S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha je venku a nabízí Shadow of Chernobyl, který nebyl
28.4.2014 | Petr Poláček
145 příspěvků
-
Dost slabý trolling
-
Srovnavas jen grafiku a jeste se nesikovne zvolenou hrou, jenze atmosfera ta u zadne jine hry takova nebyla ... ale to je tezke se o tom bavit s ignorantem co je odkojeny jen a jen grafikou
Crysis byl hajp a hra byla ve vysledku jen Benchmark srackaaa, ktera jela v uchazejicich FPS jen par vyvolenym. Takze tak. Spis bych chapal vic zlate Far cry a ne Crysis. *3* Bolku radsi vem lolka jdete nekam kde jste jeste netrolily. *4* a aby tu nebyl průvan prosím ZAVŘI DVEŘE ZVENKU! dík. *5* -
Protože každého baví něco jiného? Navíc sice oboje je FPS, ale oboje je naprosto o něčem jiném.
-
Ukrajinský, Bolku. Černobyl je zatím pořád ještě na Ukrajině. Zatím...
-
Hovoříš o krásným světě mesiáši... *14*
-
Nechápu, proč neudělá někdo raději remake F.E.A.R. Jednička je geniální hra a s nějakou grafikou na úrovni CryEngine 3 bylo byla naprostá pecka.
-
Původní Crysis je tak mnohem lepší hra než tenhle ruský počin. Na té hře to bylo vždy vidět, budget, budget.
-
Dádo! Vždyť je to dítě!
-
Není to náhodou ten, co tě v poslední chvilce opustil? Na toho radši nespoléhej, i když je z rodiny.
(MÍRNÉ SPOILERY)
Inspirace knihou je přímá, a přestože hra nekopíruje její děj, je tam Zóna, artefakty, plnič přání, skupina vědců, stalkeři. Stalkeři hledají a pašují artefakty, vojáci se snaží bránit jejich vynášení a u hořících barelů se diskutuje o jejich mimozemském původu. Jednotlivé artefakty v knize a ve hře mají dokonce stejné názvy.
Je toho prostě dost na to, aby na otázku "Má Stalker něco společného s Piknikem u cesty?" nešlo odpovědět "Ne, nemá". -
Hrál jsem všechno. Ano, travička je tu pěkná ale vysoce kontrastuje s např. vyblitými texturami.
-
Poprosím ban pro tohoto hulváta *3*. Nadávky nezmění fakt, že to je grafický vykopávka.
-
No ty si zrovna nic moc nenapsal... vlastne nikdo moc hre nenapsal takze nikdo to nehral.
"Nebo to zato nestoji ale to neberu cekat na patch me... takzes nehral jen si zapl a hned vypl = nehral
Takze si stejny jako miliony dalsich fakeovych avataru... nediky a nazdar. . *3* -
Nehodnoť něco, co jsi nehrál, zkurvenče
-
niekto sa snazi byt vtipny a zhodit niekoho za kazdu cenu...alebo si len nasraty ze ti to nejde kvoli tomu IQ ? :)
-
Nemohu jinak než souhlasit..u některých komentářů mi rozum zůstává stát..:) a říkám si jestli to není nějaký druh humoru..nebo ti dotyční mají úplně vymatláno..:)
-
ta grafika to je marnost, tvl.. to jsou mi modderi, od Skyrim modderu by se mohli učit..
-
STALKER je naprosto skvělá hra.Pokud tato úprava něco vylepší tak nevaham a jdu do toho.
-
hra je super čéčé... takhle si to chtěl? (kod z obrázku: TMA :))
-
njn, si vem, ze tech 6.2gb se rozbalí na 15gb a 5000 files... rikam, je to free počin roku, ale spíš 10ti letí, protože ani Black Messa nemela takovej traffic, jako Lost Alpha...
-
Jo, tak asi proto... ja si rikal ze to je nejake divne a hle zapomel jsem na nej.
Tak nic, furt stejna CRC chyba v part2... takto zkusim sosnout jeste jednou. Uvidime.