Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak uz stahuju. Puvodniho Stalkera jsem nehral a chci se zeptat: Ma to neco spolecneho s Piknikem u cesty?
    • piknik u cesty? LOL toto je počítačová hra a ne nějaký piknik!!!!
      • Jack1947
        Ty si vazne negramot nebo si delas legraci knihy nectu ale vim cim se STALKER inspiroval. Takze bohuzel se nepovedlo. *3* Try better luck next time, bro.
        • NavrySS
          Tak zrovna ty by jsi měl někoho nazývat negramotem. To mě opravdu pobavilo *15* *15*
    • ano má
    • Ve zkratce? Nemá.
      • MickeyMutant
        Ježíši, kdo lže, ten krade a do pekla se hrabe.
        • A hádej kdo rozhoduje o tom, co je pravda a co lež?
          Nicméně to, že na začátku byla inspirace Piknikem u cesty a že zde opravdu také máme "zónu", ještě neznamená, že by se jinak hra o román nějak více otírala. Je to jako srovnávat Božskou komedii s Dante's Inferno (a to jsou si tyto dva příklady ještě mnohem blíž).
          • Naklikáváním plusek své žvásty v pravdu neobrátíš, Doktore *7*
            • Ježíš Kristus: a to trollování ti taky moc nejde. Jsi prostě budižkničemu.
            • Doktorátu jsem z tesařiny bohužel nikdy nedosáhl.
          • MickeyMutant
            Není to náhodou ten, co tě v poslední chvilce opustil? Na toho radši nespoléhej, i když je z rodiny.

(MÍRNÉ SPOILERY)

Inspirace knihou je přímá, a přestože hra nekopíruje její děj, je tam Zóna, artefakty, plnič přání, skupina vědců, stalkeři. Stalkeři hledají a pašují artefakty, vojáci se snaží bránit jejich vynášení a u hořících barelů se diskutuje o jejich mimozemském původu. Jednotlivé artefakty v knize a ve hře mají dokonce stejné názvy.

Je toho prostě dost na to, aby na otázku "Má Stalker něco společného s Piknikem u cesty?" nešlo odpovědět "Ne, nemá".
            • A život supermana je zase ne-nepodobný životu Ježíše Krista, a.k.a. mne. Chápu na co narážíš, ale inspirace je natolik volná, že bych se všem výrokům o "předloze" raději vyhnul. Ve filmové Hvězdné pěchotě, jsme také měli brouky a vojáky... no, ale raději bych se dobrovolně přitloukl znovu na kříž, než abych řekl: "ano, toto je adaptace Heinleinova románu".
  • Keyz
    Tady je k tomu téma: http://stalker.scorpions.cz/forum3/viewtopic.php?f=10&t=1795&sid=b59ebdfa1d20ff5827b64695896c2620&start=210

Jsou tam i zajímavé doporučení apod.
  • Ou yeah... Presne takto som si kedysi predstavoval povodneho STALKERa... (ktory ma vsak, na druhej strane, v podstate taktiez nesklamal). Rozhodne potesi fakt, ze je mozne zahrat si dalsiu STALKERovsku verziu a porovnat to s vydanymi hrami... To rozhodne potesi, no nie?
  • Je nejaká cesta k Ruskému dabingu?
    • Autoři možná časem zapracují, ale nyní není.
  • Jacku, /facepalm díky *11*
  • Tak hodina hrani za mnou a musim rict, ze je to parada. Nastesti mi to ani jednou nespadlo a slapalo to dost v pohode. Ted uz jen pockat az to bude vysperkovane a bez chyb. Chtel bych hrat vic, ale fakt si asi pockam na konecnou verzi :D Urcite nema smysl ted delat nejake zavery, ale urcite to bude super mod.
  • Tak už hraju. super věc.
    Někdo si tu stěžoval na grafiku..nechápu. na to, že to je práce moderů, je to skvělý. vždyť to vypadá líp než původní stalkeři. na mým chudákovi dualcorovym s gt230m (noťas!) to jede na high/maximum. FPS jak tu někdo psal občas trochu kolísá, ale jinak v pohodě.
    a to že to občas při něčem spadne..tak znovu..je to od modderů, nevím jestli jsou v tom vůbec nějaký peníze. hru máte taky zadarmo. a mě fakt baví :)
  • Chtěl bych se zeptat.
    Jestli když stáhnu Lost aplha a Autumm aurora 2, jestli to bude mýt nějaký negativní vliv na Lost Alpha.
    Já s tím nemám moc zkušenosti.
    • Ocelot
      To máš jako si stáhnout mod z Oblivion do Skyrim :D Můžeš to zkusit a ono ti to možná se hrou něco udělá, ale radost z toho mít nebudeš :D
    • No su to dva rozdielne mody, Lost alpha je samostatna hra a Autumn aurora vyzaduje aj povodnu hru, tak nechapem co myslis tym negativnym vlivom.
  • Zdar,mam dotaz jestli vam jde ukladat hra???
    • skus spustat cez administratora...
  • Inquisitor
    Chce to ještě počkat až to víc poladí, zatim to každou chvilku padá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit