Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Tady je ten rychlejší odkaz: https://mega.co.nz/#F!FFYX0SyD!4Y_dzDPrbe5uGmIgTUPTVQ
  • Jelikož moc českých videí z této skvělé hry nenajdete... rozhodl jsem se to změnit :-)
    https://www.youtube.com/watch?v=MfVUG6nAGmU
  • Nevíte jak to spustit? Mě to napíše chybu nějakého 3DX nebo tak souboru a konec - je potřeba původní STALKER?
    • Jestli máš 32 bitový systém, musíš ze složky bin vymazat soubory msvcp120.dll, msvcp120d.dll a msvcr120.dll.
      • Taky jsem cetl, ze 32 bitove OS maji problemy. Asi to chce nahodit 64, stoji to za to :D
        • Jack1947
          Ja spis zasnu ze v dnesni dobe nekdo stale pouziva 32bitovej system ( jako podobne si tukam na celo nad XP ale ty maj aspon 64bitovy) ale fakt... kdo hraje hry a ma vixce nez 4gb pameti proc utapi system v 3,5gbech na 32bitu dit uz to neni moderni ani prijemne. *4*
      • Lynch
        Jo, tuto zaručenou radu jsem taky četl ale nepomohlo to.
        • Thorleif_cz
          Zkus ještě v nastavení exáče poladit, aby se ti to automaticky spouštělo "jako správce".
    • Lynch
      Také mám stejný problém. Zkoušel jsem už několik „zaručených“ rad co jsem našel na netu a nic nepomohlo. Pokud se ti to podaří vyřešit, rozhodně se nebudu zlobit když mi s tím poradíš. Jinak nám zbývá čekat na nějakou novější verzi která už snad pojede.
    • Nainstaluj si všechy programy, které jsou přibaleny ke hře a pojede to
    • Neni potřeba puvodni stalker.Tohle je standalone verze, která ma jet sama o sobě.
  • Vždycky jsem si přál podívat do darkscape nebo do dead city :D
  • Nainstalovával jsem a to hned jsem to zas odinstaloval. Proč hrát takhle zastaralou hru?
    • Keyz
      Je to staré a kupodivu to i dnes vypadá dobře. Textury dobré i prostředí. Některé nové hry technických kvalit této staré hry nedosahují.
    • Je jaro, venku je krásně, spousta holek všude a ty trávíš volný čas diskutováním o hře, která se ti nelíbí.
      • Je krásně všude jaro... a ty odpovídáš na trolla....
        • tady je zataženo, šedivo, 12 stupňu a mrholí.. krásně bych tomu zrovna neřikal
  • čau hru sem si stahl a prožvejkal sem se angličtinou a dostal sem se konečně ven ale po pár minutách mi hra vždy spadne a vyjede mi chybová konzole a to samý se mi stalo u chernobilu od stalkra co stim mám dělat dik za pomoc hohy00@seznam.cz
  • Nazdar, neviete ako je to s cestinou na tuto hru? Dik
    • Thorleif_cz
      Na češtině se dělá, viz český fanouškovský fórum: http://stalker.scorpions.cz/forum3/viewtopic.php?f=10&t=1795&sid=9017fa03956c0b7614fe1b8c8a8aceb9&start=255
      Kde se dá najít i dost informací ohledně řešení bugů v LA. Doporučuju ten thread aspoň ve zrychleným režimu pročíst.
      • No, z toho co jsem na vyse zminenem foru cetl tak mam pocit, ze cela Lost Alpha je jeden velky bugfest a nestabilita a to jeste v puvodnim "vanilla" co do hratelnosti pojeti, tj. zadny realistictejsi a vybalancovanejsi koncept, vsude spousty vybaveni, podivna ucinnost zbrani atd.
  • No včera jsem to zapnul a zkoušel různé nastavení grafiky. Pravda náročné je to docela dost. StalkerSoup je v pohodě, ale tohle jen na statická světla, i když měli pravdu, že se při přípravě na toto nastavení hodně zaměřili. DX10 skoro se vším je úchvatné, ale pocitově něco jiného. Statická světla v kombinaci s barevnou paletou, kteou mají jejich textury je vělmi zajimavá volba. Hustotta vegetace zejména trávy je něco jiného než v původní hře a už druhý úkol od Sidoroviche (donést falshdisk) ukazuje, že to má vliv na hratelnost.

Grafika je fakt pěkná a hratelnost a příběh těžko zatím hodnotit. No po StalkerSoup další zajímavý počin a až bude StalkerSoup hotový (snad letos), tak tyto dva projekty prodlouží životnost Stalkera na dost dlouho.
    • Na nejvyšší detaily s vyhlazováním a v 4K rozlišení je to náročné zhruba stejně jako nové hry typu Assassins creed 4 apod. Takže kdo má novější komp, si to užije i s novou grafikou, která vypadá o něco líp než v původním Stalkerovi.
      • Takže mě to příjde docela dost. A není to jen o něco lepší grafika, protože ten rozdíl je dost veliký minimálně oproti SoC. Nebavím se o CoP a jeho modifikacích. Skoro mít Titana na DX10!! To je docela hodně. Slyšel jsem, že i Priboy story bylo dosti náročně a to díky vegetaci.
        • Tak je to od modderů a modeři v drtivé většině případů nemají ani šajn o optimalizaci. Každopádně hra vypadá fakt dobře, jen mě nebaví souboje, stejně jako mě nebavily v původním Stalkerovi. Nepřátelé nereagují na zásahy, pouze když jsou smrtelné... Takže člověk ani neví, jestli se trefil nebo ne, dokud nepřítel není mrtvý.
          Jinak co se novinek týče, nemyslím si, že by všechny kroky byly k lepším - např hned první lokace se mi více líbila v původním Stalkerovi... Každopádně toto jsou jen první dojmy po 15min hraní a je dost možné, že po pár hodinách úplně změním názor.
        • Grafika odpovídá deset let staré hře a nároky hrám ještě nevydané. To je zas spasená modifikace, když neumí optimalizovat ani takové škaredé archaismy, ať to raději nedělají vůbec.
          • Pozor ta grafika je alespoň pro mě nádherná, i když ne tak ponurá jako v originále. A o grafiku nejde. Pokud si někdo myslí, že si stěžuji tak ne. Naopak je dost dobrá. Navíc si všichni musí uvědomit, že většinu času věnovali statickému osvětlení a až poslední cca 2 roky pracovali na ostatních možnostech.

Jediný mod co se tomu asi vyrovná je Sigerous a Stalker Soup.
      • No doporučené konfigurace jsou následující:
        STATIC LIGHTNING MODE:
        Intel Core2Duo or equivalent AMD CPU around 2 GHZ Speed, 2 GB RAM
        NVIDIA 9800 GT, or equivalent ATI/AMD HD3000 SERIES vGA Card, 20 GB Free space on HDD
        FULL DYNAMIC LIGHTING WITHOUT SPECIAL EFFECTS:
        Intel Core2Duo or equivalent AMD CPU around 3 GHZ Speed, 4 GB RAM, NVIDIA GT500 series, or equivalent ATI/AMD HD5000 SERIES VGA Card, 20 GB Free space on HDD, 64bit operating system
        FULL DYNAMIC LIGHTING WITH ALL SPECIAL EFFECTS:
        Intel MULTICORE (I3, I5) or equivalent AMD CPU around 3 GHZ Speed, 4 to 6 GB RAM, NVIDIA GT600 SERIES, or equivalent ATI/AMD HD6000 SERIES VGA Card, 20 GB Free space on HDD, 64bit operating system
        FULL DYNAMIC LIGHTING DX10 WITH ALL SPECIAL EFFECTS:
        Intel I5, I7 or equivalent AMD CPU around 3.5 GHZ Speed, 8 GB RAM or more!, NVIDIA GT700 SERIES, or equivalent ATI/AMD HD7000 SERIES VGA Card,20 GB Free space on HDD, 64bit operating system
  • ta grafika to je marnost, tvl.. to jsou mi modderi, od Skyrim modderu by se mohli učit..
    • Nehodnoť něco, co jsi nehrál, zkurvenče
      • MickeyMutant
        Dádo! Vždyť je to dítě!
      • Poprosím ban pro tohoto hulváta *3*. Nadávky nezmění fakt, že to je grafický vykopávka.
        • Ban nezmění fakt, že jsi kokůtek. Pokud se ti stalker nelíbí, tak bys měl jít svou nicotnost prezentovat jinam
          • Děkuji za kokůtka, láskyplně jsi mě nazval. Co říkáš čtvrtku kolem osmé?
            • Rád se přiučím. Máš čas ve čtvrtek??? *14*
            • Zdar, zajdi k nekomu na lekce trollingu, tohle je celkem bida.
  • Jack1947
    Mam to stahle a jeste nez zacnu hrat jestli by nekdo mohl hodit dojmy, co vsechno je lepsi/horsi jak na tom jsou ty vylepseni. Zdali uz to je ten STALKER kteerym mel byt Shadow of chernobyl atp... dopjmy,podnety a hodily by se i bugy pro ty co samozrejme hrali. Hlavne jestli se vyplati i po letech vratit ( alke asi jo no a chapu ze to je rozpracovana verze ale i tak no, rozumy se vzdycky hodi).
    • Já jsem to včera načnul a jasný je to nedodelek, protože optimalizovaný pro HW to není vubec ( po zapnutí tech všech stínu a paprsku apod mi to sletelo z 40fps na 8 a to i v DX9 ) no a hrál jsem necelý 2 hodiny a prostě ta čeština aspon v titulkách mi chybí a vubec me to nenakoplo do takovej urovní, že bych u toho vykys. Intsnu radši klasiku SoC a dám si ho jako před 14 dny Clear Sky. Nechci delat závěry počkám na finál, kterej by moh bejt nekdy v roce 2100 a pak povim víc. Ted jdu osadit radši new ložiska do náboju kol mýho zbrusu renovovanýho od prvního do posledního atomu péráčka (JAWA 250 - 1953) to bude lepší *5*
      • Jack1947
        Tak diky alespon nekdo pochopil neco z toho co jsem napsal. (ted jeste aby napsal neco ke hre a budem konecne doma). *4*
        • hra je super čéčé... takhle si to chtěl? (kod z obrázku: TMA :))
          • Jack1947
            No ty si zrovna nic moc nenapsal... vlastne nikdo moc hre nenapsal takze nikdo to nehral.
            "Nebo to zato nestoji ale to neberu cekat na patch me... takzes nehral jen si zapl a hned vypl = nehral

Takze si stejny jako miliony dalsich fakeovych avataru... nediky a nazdar. . *3*
            • pto výš se hjo, me (je toto jazyk tvého kmene, nebo?:)
      • Nejsi ty náhodou Jackův učitel češtiny?
        • imo dneska se to tak nebere, hlavní je ovládat cizí jazyky a za pár let bude čeština už uplne minulost
          • Stejně jako PC, lidská hloupost a rakovina, že?
            • Thorleif_cz
              Hovoříš o krásným světě mesiáši... *14*
    • V HW požadavcích chtějí IQ minimálně 40, takže ti to nejspíš nepojede
      • command42
        niekto sa snazi byt vtipny a zhodit niekoho za kazdu cenu...alebo si len nasraty ze ti to nejde kvoli tomu IQ ? :)
        • Takhle zcestný komentář tady ještě nebyl.
      • *1*
    • Boha on si to stáhne a pak bude čekat na dojmy ostatních. Kolenem do kulí
      • Jack1947
        Tak dik to jsem potreboval slyset. *3* Nekdo to uz hral jeste treba to nemam nainstalovane. (stahl jsem vcera vecer) a ale co budu povidat. Nemel jsem jeste cas instalnout...
        • Ale žvanit na fóru jo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit