Přejít na výpis diskuzí
S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha je venku a nabízí Shadow of Chernobyl, který nebyl
28.4.2014 | Petr Poláček
145 příspěvků
-
Vitajte opeť v zone. Chcel by som všetkych upozorniť, že ak si prebindujete klavesy F6 a F7, hra začne pri načitani padať ...
-
Četl jsem, že je to standalone hra. Opravdu není potřeba původní hra?
-
-
Není
-
-
Zdravím,
nainštaloval som si túto hru . Všetko prebehlo v poriadku. Po spustení hry sa dostanem do základného menu. No akonáhle spustím new game, tak po úvodnom obrázku mi hra spadne. Mám Windows 8.1 64 bit verziu. Vie niekto poradiť v čom by mohol byť problém? Ďakujem. -
Vypadá to archaicky. Sem čekal lepší grafiku a ono je to +- stejné jako původní hra.
-
-
Me se ta grafika porad libi. Dokresluje tu temnou atmosferu. No nic no jdu to prubnout, kdysi si pamatuju jak jsem na stalkera cekal roky, nahypovany a napnuty pri kazdem novem screenshotu, nakonec z toho vysla celkem nedodelana hra. Tohle by mi konecne mohlo splnit sen :D
-
-
Stalker! Tohle ti sen splní, pokud si fanda tyhle hry, dam zato ruku do ohne! Ale fakt počkej až 1.5. vyjde ten patch, pokud chceš rovnou 100% zážitek. Bugy tam proste sou, jen pár, nic silenýho, me hra jede super, zadny CTD zatim atd, ale je to hodne o nahode, jakej mas config PC, system atd. Já se zatím jen procházím po Cordonu a do vetsich akci se nehrnu, čekám na 1.5.
A to, co zatím vidím, mě absolutně sází na frdel
-
-
Je to cca 13 let stará grafika (podobně vypadala hra už na prezentacích v r. 2001), kterou mají na svědomí prakticky amatérští kolíci, kteří dělali jen za suchý chleba a přitom to vypadá líp než Skyrim od Bethesdy, kde se točí miliony.
-
To je fakt ale na vylepšení grafiky tenhle "mod" zaměřený není. Navíc si říkám, že když to je standalone release, že by přímo na tohle mohli vznikat mody, na grafiku apod.
-
-
to zádnej fakt neni OMG! Ta grafika je totalne prepracovaná, asi ste zapomneli jak vypadal Shadow of Chernobyl... tohle vypadá 10x lip nez poslední díl , takže ste dacko mimo... hrali ste to vubec? :D
-
-
Hrál jsem všechno. Ano, travička je tu pěkná ale vysoce kontrastuje s např. vyblitými texturami.
-
-
jasný, takže to proste vypada jak 1. stalker... ok, nechám vás v tom, mám v pci
-
-
Jasně leo, my tebe taky.... *1* nevím teď hraju complete a přijde mi hezčí než toto
-
-
-
-
-
tak chod hrat tupy Crysis a onanuj
-
-
Původní Crysis je tak mnohem lepší hra než tenhle ruský počin. Na té hře to bylo vždy vidět, budget, budget.
-
-
Srovnavas jen grafiku a jeste se nesikovne zvolenou hrou, jenze atmosfera ta u zadne jine hry takova nebyla ... ale to je tezke se o tom bavit s ignorantem co je odkojeny jen a jen grafikou
Crysis byl hajp a hra byla ve vysledku jen Benchmark srackaaa, ktera jela v uchazejicich FPS jen par vyvolenym. Takze tak. Spis bych chapal vic zlate Far cry a ne Crysis. *3* Bolku radsi vem lolka jdete nekam kde jste jeste netrolily. *4* a aby tu nebyl průvan prosím ZAVŘI DVEŘE ZVENKU! dík. *5* -
Ukrajinský, Bolku. Černobyl je zatím pořád ještě na Ukrajině. Zatím...
-
-
-
-
Třeba by to hodná herní komunita mohla stáhnout na nějaký nám bližší server...ulozto, fasthare, hellshare? Prosím.
-
-
Dole jsem dal odkaz na mega.
To je rychlejší jak ty servery které píšeš. -
-
Hazi mi to CRC error ve druhe casti. *9* (snad se to blbe stahlo?).
-
-
Tak to se asi blbě stálo. To je ale divný. Stáhl jsi i ten malej soubor co tam byl? Pak to rozbal z prvního archívu a hotovo.
-
-
Jo, tak asi proto... ja si rikal ze to je nejake divne a hle zapomel jsem na nej.
Tak nic, furt stejna CRC chyba v part2... takto zkusim sosnout jeste jednou. Uvidime.
-
-
Nejenže to neumí česky, ono to neumí ani stahovat! *7*
-
-
Ty ses blb, obcas se neco z webu stahne spatne ne ? *7* pokud neni chyba v archivu. No co no stahnu to odjinud. Prinejhorsim.
-
-
-
Dík moc.
-
-
si to stáhni z torrentu hňupe
-
-
Jo me to z terrentu valilo 4,5 MB\s, takže na pohodu.
-
-
hlavne to vem z oficialniho a nestahni si ten starej leak... oficial je verze 1.300 tady je info kde to sosneš:
http://gameupdates.org/details.php?id=5770 -
-
Nelita to nak zazracne ale i tak diky. Lol 6,20gb to je tedy pecka to nemel Stalker ten byl tusim 4,5gb.
Skace... to 400-850 +-... ale to se da. *3* -
-
Aha, instalacka vyzaduje bezmala 17gb ale sekl ses jen o 2gb no booze. Z toho se nestrily. *4*
-
njn, si vem, ze tech 6.2gb se rozbalí na 15gb a 5000 files... rikam, je to free počin roku, ale spíš 10ti letí, protože ani Black Messa nemela takovej traffic, jako Lost Alpha...
-
-
-
-
-
-
trailer se moc nepovedl.
jinak stalker je jedna z tech her kde si zážitek vytvarite svym zpusobem sami, takže nevím v čem mi tohle prinese nejakou pridanou hodnotu -
-
zato ty ses poved neskutečně, vubec tu hru nezkousej, nemáš nato
-
-
Nechápu, proč neudělá někdo raději remake F.E.A.R. Jednička je geniální hra a s nějakou grafikou na úrovni CryEngine 3 bylo byla naprostá pecka.
-
-
Jeden týpek re-texturuje FEARA do 2K rozlišení textur a přidal dynamické světlo na baterku...do konce roku tedy budeš mít HD FEARA :)
navíc existuje i fan "DLC" má 3 Intervaly, které jsou stejně dobré jako původní hra - dokonce propojuje s FEAREM další hru od firmy Monolith - Condemned. Ten moder to udělal šikovně - obě hry jsou vlastně stejný engine. -
Dost slabý trolling
-
-
Pro někoho, kdo je zvyklý na plynové sprchy, je každý trolling slabý.
-
-
http://nd05.jxs.cz/263/546/09eadb8a80_89667907_o2.jpg *8*
-
-
-
Protože každého baví něco jiného? Navíc sice oboje je FPS, ale oboje je naprosto o něčem jiném.
-
-
F.E.A.R je naprosto někde jinde než Stalker. A.I. ve F.E.A.R je absolutní top a do dnes není překonáno. Tahle hra by si zasloužila nový kabátek.
-
-
Fear chce kabátek a ty potřebuješ deku
-
-
A má to nějakou pointu, ten tvůj koment?
-
-
A ty tvé?
-
-
-
-
-
-
Mám problem nemohu se dosta do dalšiho levlu nevim proč?Diky
-
-
mne sa neotvoria ani prvé dvere
-
-
Zdar. Mám problém. V laboratořích X-18 mám najít pro Colonela Petrenka 5 dokumentů - splněno. Pak mám stáhnout z pc nějaký dokumenty do PDA, ale to nejde. Za boha nemůžu soubor stáhnout. Po diskuzích jsem četl, že mám u barmana koupit USB, ale nikdy ho zatím neměl v nabídce. Nechápu, bug nebo jsem něco přehlíd? díky za radu
-
Ahoj,mám prosbu-stalkerPryp. .x ray mi zastaví hru . Múžete mi poradit.Ota.