Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    protoze mame radi satiru na siroky vyber temat a obcas nam nevadi byt trochu detinsti.
  • ucho
    sakra, a já ten dotaz poslal do místního fotbalového klubu.
  • rekl bych ze ma na mysli FightClub
  • Každého baví něco jiného, ale když jsem se poprvé podíval na in game movie, tak jsem si řekl "proboha kdo takovou kravinu může vymyslet" ? Nepochopím, jak někoho podobné hry můžou vůbec bavit.
  • Ať je to vylepšená trojka nebo ne, mně je to fuk, u trojky jsem se bavil královsky, takže tady zřejmě budu taky. Už jen čekám, až mi to na Steamu zítra pustí. *3*
  • No asi ne, když měl ve hře celou dobu tmu. *1*
  • ucho
    chceš snad naznačit, že to recenzent nedohrál?
  • do Far Cry? to pouzivani zkratek fakt miluju *10* *12*
  • reviews 30 (a vsechny nejsou hloupy), ratings 160, to mas potencialne 130 rozumnych, jen linych, mozna i vic *5*
  • Miserius
    Tak SR3 byla "kolejovka" jen v tom demu a pak jeste asi tak 15 minut, pak to je normalne mesto ala GTA a jezdis si pro mise a delas hovadiny *3*
  • Jo demo na Xboxu, dál to nešlo, mise znič 37 vln nepřátel v baráku, z helikoptéry, atp mne tehdá nepřesvědčila o vhodnosti věnovat více času sérii, ale "zbraň co střílí dubstep", prezident se superschopnostmi a podobné šílenosti mně u SR4 zaujaly.

Proto mně mrzí že se recenze drží jen kolejí "je to stejné jako trojka, ale docela nuda, za plnou částku nekupovat!".
  • Miserius
    Ehm, cože? Saints Row 3 je kolejovka? To jsi hral jen tutorial ne? *1*
  • co k tobě říct... tipuju věk zhruba okolo 13... 14 let.

Ty že jsi hrál dost dlouho trojku jo a přesto tě to neba - první tvoje blbina. Ty že jsi hrál dost dlouho trojku a nevíš, že SR IV mělo být původně DLC do trojky, poté se z toho vývojáři rozhodli udělat "plnohodnotný" díl - další tvoje blbina, kterou jenom potvrzuješ něčim, čemu se špatně rozumí, přesto to vyzní něco jako že to chápeš jako DLC, viz "jak taky datadisk iba"....

A to že jdeš radši hrát splinter cella, kterej ještě nevyšel... to neni tvoje blbost, to je tvoje ubohost.. pirátíku *7* spíš bych ti doporučil pádit do OBCHODU a KOUPIT si tam nový Šmouly 2.
  • Promiňte, ale buď jsem nepochopil o čem psaní recenze je, nebo jsem dlouho žádnou tady na games nečetl, nebo je to prostě blábol, nebo jednoduše "joke" protože autora (to máš marný). U šíleností jakými Saint Row série je, bych čekal alespoň nějaký základní vhled pro hráče sérií netknutého, než jen "špatně se běhá, je to stejné jako trojka, je to nuda". No a co se tam vlastně děje? Má první zkušenost s SR3 byla, že je to kolejovka, do freeworld části (jestli tam byla, jsem se nedočkal), tzn. je SR4 stejné? Nebo budu mít prostor k prozkoumávání zhruba po úvodní misi? Je vůbec ve městě co prozkoumávat? Nic nevím, nic jsem se nedozvěděl...
  • Prej to bude jako příloha u příštího LEVELU...
  • A druhá půlka to četla a řeší "omrdat" *2*
  • Bože Redaktor je fakt marný

Omr*at pozdravit LOOOOOOOOOOOL
  • Počkat. Autor recenze asi nečetl, že čím větší máte kontrolu nad Steelportem, tím je obloha jasnější, že? Měl by jste se podívat na nějaký ten gameplay před koncem hry. *3*
  • Keyz
    Jestli se to nedovíš zde -> Dotaz do FC!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit