Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Ok, recenzi jsem si precetl a stale nesouhlasim, doufam ze uz mas klid u srdicka, pokusd ne tak uz nevim jak bych vic obhajil svuj vyrok tady. ( mimochodem mne nevadi, reakce na muj argument, jen nemusi nekdo stourat coz ocividne ty delas.)
  • Mě nezajímá čím se řídíš, o tom tu řeč vůbec nebyla. Ty tu vyjádříš nesouhlas s kritikou a pak
    - se divíš, že se někdo ptá s čím konkrétně
    - z tebe vyleze, že jsi vůbec nečetl text a jde ti jen o známku.

Tím pádem má tvé sdělení "nesouhlasím" zcela nulový přínos k čemukoliv. Diskusi, hodnocení, polemice, alternativnímu pohledu na hru. Můžeš ho stejně tak napsat na kus papíru a zmačkat, bude to mít stejný efekt.

OOK, řekl knihovník.
  • michaliuz18
    treba sa riadit user score na metacritic, alebo podla seba najlepsie

ja tu hru fakt nemusim nejaka trapna detska blbost , hral som trojku dost dlho dalo sa to ale ptm stereotip nuda trapny detsky humor, fakt nic pre mna, a teraz v styrke lietajuci hrdina co to je prototype? ufonci samy, uplne odveci a tie iste prvky jak v trojke, jak taky datadisk iba

ani to nestahujem a uz vobec ne kupovat, no najdu sa ludia co ich to bavi tak si uzite teda nech sa vam dobre striela a dupe po ludoch :D ja idem radsej na splinter cella :D
  • PivniSud
    "Zachraňování posádky je proto radost, a když na ně pak natrefíte na lodi, můžete je po vzoru Mass Effect om*dat pozdravit." Nejsem si jistý, jestli to takhle autor zamýšlel napsat *5*

Při potřebě trochu šílenějšího odreagování, to myslím splní svůj účel.
  • Jack1947
    Jen do te doby nez se tu neobejvi, neksdo podobny, jako ty ( myslim ze to je poprve) a zacne to tady pitvat, asi sem to vzal moc zkratka , svuj souhlas pisu vzdy se znamkou, ale ze ses to ty tak si asi tu recenzi prectu no. Doufam ze ti to a tobe podobnym udela radost. Ja se totiz neridim recenzemi - jestli ti to doslo ook.
  • user score 6.6, to tiscali jeste nadhodnotilo nebo zaokrouhlilo
  • TheGGG
    AngryJoe recenzuje hry pouze na xboxu, takže pokud mluvil o kolísání fps myslel tuto konzoly a pokud jsou dropy na xboxu tak na 70% budou aj na ps3
  • Takže...
    1 - Příspíváš do diskuse, ale vlastně je jedno, co říkáš, protože nijak neargumentuješ.
    2 - Divíš se, že někdo reaguje na tvé prohlášení o nesouhlasu "do toho nikomu nic není", pak je otázka, proč vůbec přispíváš, když vlastně nechceš o tématu mluvit ani svůj postoj vysvětlit? Abys měl lepší pocit, žes něco někam napsal?
    3 - Pokud nesouhlasíš jen kvůli číslu a ani nejsi schopný přečíst text recenze a polemizovat s ním, vlastně máš pravdu, tvůj "názor" mne opravdu nezajímá.
  • Jack1947
    S cim souhlasim, nesouhlasim po tom je kazdemu... Protoze kdyz mi najede stranka vidim verdikt, hlavne vsak cislovku, (byt nakonci mozna bych i text cetl) hned.
  • A proč nereaguješ na text? Že nesouhlasíš s číslem je zcela nulová informace.
  • Jack1947
    Tomu neverim, moc ze u konzolovych verzi tedy, jak kterych ( nikam tim nenarazim) by to mrzlo klesani fps bohuzel, se stava zvykem nedostatecnym vykonem - nikoli hrou jako takovou.
  • Miserius
    Ja zas slysel (u Angry Joea - supr recenze, doporucuji) ze PC verze je na tom jeste dobre oproti konzolím kde to zamrzáva a klesá fps
  • cumpi3
    Já očekávám zábavnou oddychovku, tak zklamán snad nebudu *4* BTW. Nebude zde soutěž o tu milionovou edici? *1*
  • Jack1947
    Opet, hlasity ( celkem) nesouhlas i da se rict , respkt 7/10 malo tedy no, mozna kdyz je to pc verze ( ta nemusela uplne vyjit jakto tak byva zvykem) konkurence udelila i tak vic.
    http://www.metacritic.com/game/pc/saints-row-iv Ne nesouhlas stale.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit