-
Už se tady někdo ptal ale myslím si, že mu nikdo neodpověděl, je Tomáš Marný pseudonym nebo se, tak autor skutečně jmenuje?
-
a nepremyslel si nad tim co za lidi na metacritic prispiva? to ti uplne zkazi tvou statistickou analyzu. nejde v zadnem pripade o reprezentativni vzorek lidi co by te meli zajimat.
-
omg t*post zdejšího stádečka se projevila naplno. Hry co nejsou exklusivně pro PC a jsou na xku hraje AJoe vždy na xku.
-
ne, ber vazne ten prumer (i to, ze nekomu stoji za to, hlasovat 0 nebo 10 ma svuj vyznam, ale ciste statisticky, cim vic hlasu, tim lepsi vypovidaci hodnota - omezi se vliv extremnich hodnoceni, vetsina lidi chape, aby melo podobny hodnoceni smysl, ze je potreba hodnotit smysluplne)
-
"Pohyb nepůsobí tak přirozeně jako v Prototype. Tam stačilo běžet kupředu a postava si zcela jednoduše poradila skoro se vším, co jí přišlo do cesty. V Saints Row IV ale budete doslova narážet."
takze to nebude jen o mackani sipky dopredu! hura! nebude to takova nuda jako pobihat s prstem v nose po meste v assassins creed! SR4 se nehraje samo za me!
jinak si myslim, ze je recenze fer. a popisuje temer vsechny dulezite veci. mozna tak s vyjimkou mensiho durazu na to, ze jste v gangu.
z toho co jsem ale videl na videich je SR4 neskutecne zabavne, vic nez SR3. je videt, ze i kdyz volition rekli, ze DLC bude standalone hra, tak se nevzdali a dali tam hodne noveho. ten humor to v mych ocich vynasi na daleko vyssi uroven, nez 7, ale to uz je jen cislo. -
"omrdat pozdravit" očividně nevrtá v hlavě jenom mně. A pak že ty recenze nečteme :).
-
Tyvole ty tu mluv něco o dávání smyslu.. Já nevim jestli máš nějakej defekt na mozku, nebo jsi zrovna na crystal methu nebo co, ale ty tvoje příspěvky se nedaj číst, protože je to prostě na hlavu postavený.
-
Pán redaktor Marný len chcel naznačiť, že rád vykonáva s Mass Effect pravidelný koitus.
-
"Zachraňování posádky je proto radost, a když na ně pak natrefíte na lodi, můžete je po vzoru Mass Effect omrdat pozdravit." - Co tohle je? o.O
-
No každýho baví něco jinýho tak proč se dohadovat *14*
-
Co to je s tim omrdat?
-
recenzuje jen na konzole od kdy ? *7*
-
třeba Dragon Commander hrál na Xboxu že
-
Vydrz se ti musi nechat cece *3*
Ja jsem mnel na mysli, spise ne argument spatne napsal ale muj nazor a prispevek na ciselne hodnoceni ( jinak tim ze to tu resim budu jen dostavat minusy, jestli ti teda slo o tohle budiz)
Ano s cislem nesouhlas, tak nesouhlasim s cislem a nebudu vysvetlovat proc. Neukoncime to tu tuhle ¸¸debatu´ ? Oba dva vime, ze k nicemu zdarnemu nedojdeme, a budeme tu mlit kavu dokolecka dokola *15* . Reakce mi nevadi lol jen musi davat nejak smysl, mne pripada ze si jenstoural. -
Splinter brej prekvapil, jinak ano vlastni nazory jsou nej jen ( ne pokazde jsou ty nejspravnejsi).
-
Mne úplně od začátku zajímalo v čem konkrétně nesouhlasíš s textem recenze. Kde se autor podle tebe plete. To by mi přišlo užitečné.
Že mi napíšeš "přečetl jsem a pořád nesouhlasím" je pořád bezcenný výkřik. A nepiš "reakce na můj argument", zatím jsem ani jeden argument od tebe nečetl. -
User score na MC většinou lítá 0 nebo 10. To je k ničemu, maximálně posouzení ještli loveři nebo hateři jsou ve větši skupince. Třeba tohle SR4 - 5, 10, 8, 10, 10, 9, 4, 0, 0, 0, 1, 10, 10...
Ta hra určitě není desítková a určitě není na nulu. Mám pak brát vážně ty osmičky a pětky?
Ať se ti dobře střílí, zabíjí a mučí lidi v SC...:) (stejná logika) -
Klasika ...polka osadenstva tu len rieši nič nehovoriace číselné hodnotenie....väčšina asi ani nečítala text.
-
To urcite, byt jen treba nachvily.