-
to je takovej promblém si něco o hře zjistit ???? a já se pak divím kolik je tro(t)llů v diskuzích na games. když tu jsou samý negramoti
-
mě se líbí ten s tou první misí
-
Tak tohle jsem nehrál a po shlédnutí traileru bych se chtěl zeptat zasvěcených. O co v té hře vlastně jde? Nějak jsem to z videa nepobral.
-
Cahir: on i treba puvodni Deus Ex byl plny existencnich otazek a filozofie. Final Fantasy (a vetsina JRPG) si s nimi take hraje. Takze v tom smyslu se hry opravdu daji brat vazne.
-
Problem je v tom, ze ta hra se mi snazi prodat nevazane nasili proti kolemjdoucim (soudim podle 2 traileru). Takze opravdu, zlaty hov*o se mi hra prodat nesnazi. Ale mozna to hov*o jo. Dobre, jestli se ta hra nevtari seriozne, mozna se to da pochopit. Ale bude to chapat i sirsi hracska masa? Tim se vracime k jedne z drivejsich otazek: na koho je ta hra cilena?
-
Tak mi prosim ukaz trailer na SR3 kde nehraje alespon nejakou roli nasili proti civilistum. Z 10 traileru jsou to 2. To je 20%. jestli je 20% naplne hry samotne masakrovani kolemjdoucich, tak to mi teda odpust, s tim mam problem.
-
Tohle neni o tom, ze nekoho bavi ci nebavi SANDBOX hry. Ja take stravil hodne casu u Morrowind, Oblivion, Assassin's Creed, inFamous atd. Ja mam problem s tim, ze SR se ocividne snazi prezentovat jako hra v niz je naprosto normalni (a jak psal mechwarrior, ocividne netrestane) masakrovat kolemjdouci.
-
Existenční důležitost? Tím myslíš vzduch, vodu, jídlo a blízké osoby? *4* Jestli jo, tak je trochu málo, nepodceňuj kulturu.
-
Já jo. Z novějších Zaklínače či Deus Ex. Něco mi říká, že to nebude dlouho trvat a některé ambiciózní projekty si získají respekt srovnatelný s filmy a knihami .
-
To zase pozor, na staré díly GTA nedám dopustit. Čtyřka se mi ještě do ruky nedostala, ale rozhodně jsem z toho neměl takhle absolutní pocit. Každý z nás má v povaze něco demolovat, proč ne celý město?
-
22 let a bavi me sandbox hry. Nejaky problem?
-
Já nevím, ale vy mluvíte, jako by se vám ta hra snažila prodat zlatý hov*o. Že ji neberete vážně, je dobře, protože ta hra se vážně/seriózné ani trochu netváří.
-
na SR3 už je snad 10 trailerů a ty top posuzuješ podle toho posledního nejhoršího - shame on you
-
a to by mě zajímalo cos říkal na Prototype???
-
všechny hry tohoto typu jsou naprosto nahovno. včetně GTA
-
áno je to skôr filozofická otázka, osobne považujem za "vážne" niečo čo má podstatnú až existenčnú dôležitosť v reálnom živote a tam aspoň u mňa hry nespadajú. Samozrejme každý môže mať tú hranicu posunutú inak.
-
Pred 15 lety, tedy v roce 1996 vypustilo Nintendo N64, na kterou vyslo neuveritelne mnozstvi klasik (napr Ocarina of Time, Majora's Mask). Ve stejnem roce vysli prvni Pokemoni. O rok drive vydalo Sony puvodni Playstation. Team 17 vydal prvni Worms take v roce 95. Jasne, v kazde generaci budou nejake brutalni hry ... ale ja bych asi SR dal na stejnou uroven s Postal ktery take vysel v roce 1997 (stejne jako carmageddon).
-
Tak ten sedmiminutovej trailer z E3 ukazuje, že hráčům, kteří si chtějí jen tak zablbnout, vyjde hra vstříc...
-
Ta hra si očividně na nic nehraje a dělá si legraci z toho, jak je bezduchá, primitivní a bláznivá. Když taková chce bejt - a podle mě se jí to vtipně daří -, nevidím v tom problém...
-
Problem je v tom ze jsem jeste nevidel trailer, ktery by ukazoval tu "pr*el na vice zpusobu." Ja rozumim tomu, ze tam nejspis bude spousta dalsich veci ktere bude mozne delat, ale zatim to zadny trailer neukazal. Takze asi tak.