Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je takovej promblém si něco o hře zjistit ???? a já se pak divím kolik je tro(t)llů v diskuzích na games. když tu jsou samý negramoti
  • mě se líbí ten s tou první misí
  • Tak tohle jsem nehrál a po shlédnutí traileru bych se chtěl zeptat zasvěcených. O co v té hře vlastně jde? Nějak jsem to z videa nepobral.
  • Cahir: on i treba puvodni Deus Ex byl plny existencnich otazek a filozofie. Final Fantasy (a vetsina JRPG) si s nimi take hraje. Takze v tom smyslu se hry opravdu daji brat vazne.
  • Problem je v tom, ze ta hra se mi snazi prodat nevazane nasili proti kolemjdoucim (soudim podle 2 traileru). Takze opravdu, zlaty hov*o se mi hra prodat nesnazi. Ale mozna to hov*o jo. Dobre, jestli se ta hra nevtari seriozne, mozna se to da pochopit. Ale bude to chapat i sirsi hracska masa? Tim se vracime k jedne z drivejsich otazek: na koho je ta hra cilena?
  • Tak mi prosim ukaz trailer na SR3 kde nehraje alespon nejakou roli nasili proti civilistum. Z 10 traileru jsou to 2. To je 20%. jestli je 20% naplne hry samotne masakrovani kolemjdoucich, tak to mi teda odpust, s tim mam problem.
  • Tohle neni o tom, ze nekoho bavi ci nebavi SANDBOX hry. Ja take stravil hodne casu u Morrowind, Oblivion, Assassin's Creed, inFamous atd. Ja mam problem s tim, ze SR se ocividne snazi prezentovat jako hra v niz je naprosto normalni (a jak psal mechwarrior, ocividne netrestane) masakrovat kolemjdouci.
  • Cahir
    Existenční důležitost? Tím myslíš vzduch, vodu, jídlo a blízké osoby? *4* Jestli jo, tak je trochu málo, nepodceňuj kulturu.
  • Cahir
    Já jo. Z novějších Zaklínače či Deus Ex. Něco mi říká, že to nebude dlouho trvat a některé ambiciózní projekty si získají respekt srovnatelný s filmy a knihami .
  • To zase pozor, na staré díly GTA nedám dopustit. Čtyřka se mi ještě do ruky nedostala, ale rozhodně jsem z toho neměl takhle absolutní pocit. Každý z nás má v povaze něco demolovat, proč ne celý město?
  • 22 let a bavi me sandbox hry. Nejaky problem?
  • Já nevím, ale vy mluvíte, jako by se vám ta hra snažila prodat zlatý hov*o. Že ji neberete vážně, je dobře, protože ta hra se vážně/seriózné ani trochu netváří.
  • na SR3 už je snad 10 trailerů a ty top posuzuješ podle toho posledního nejhoršího - shame on you
  • a to by mě zajímalo cos říkal na Prototype???
  • všechny hry tohoto typu jsou naprosto nahovno. včetně GTA
  • Mechwarrior_bw
    áno je to skôr filozofická otázka, osobne považujem za "vážne" niečo čo má podstatnú až existenčnú dôležitosť v reálnom živote a tam aspoň u mňa hry nespadajú. Samozrejme každý môže mať tú hranicu posunutú inak.
  • Pred 15 lety, tedy v roce 1996 vypustilo Nintendo N64, na kterou vyslo neuveritelne mnozstvi klasik (napr Ocarina of Time, Majora's Mask). Ve stejnem roce vysli prvni Pokemoni. O rok drive vydalo Sony puvodni Playstation. Team 17 vydal prvni Worms take v roce 95. Jasne, v kazde generaci budou nejake brutalni hry ... ale ja bych asi SR dal na stejnou uroven s Postal ktery take vysel v roce 1997 (stejne jako carmageddon).
  • Tak ten sedmiminutovej trailer z E3 ukazuje, že hráčům, kteří si chtějí jen tak zablbnout, vyjde hra vstříc...
  • Ta hra si očividně na nic nehraje a dělá si legraci z toho, jak je bezduchá, primitivní a bláznivá. Když taková chce bejt - a podle mě se jí to vtipně daří -, nevidím v tom problém...
  • Problem je v tom ze jsem jeste nevidel trailer, ktery by ukazoval tu "pr*el na vice zpusobu." Ja rozumim tomu, ze tam nejspis bude spousta dalsich veci ktere bude mozne delat, ale zatim to zadny trailer neukazal. Takze asi tak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit