Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mechwarrior_bw
    presne tak, ja som hry bral vždy ako výzvu, nebavia ma hry kde je dovolené čokoľvek bez nejakých konzekvencií lebo je to ako hrať hru so zapnutým GOD cheatom - chvílu baví ale ešte rýchlejšie prichádza nevýslovná nuda. Ked som bol menší ma zabíjanie civilov v GTA bavilo ale nie samotné zabíjanie ale nasledná reakcia policajných zložiek, neskôr armády a defacto márny boj s nimi ktorý bol pre mňa velkou výzvou.
  • Ted bychom mohli zabrednout do teorie her a hrani, a utopit se ve vice ci mene filozoficke diskusi na tema jestli se hry daji brat vazne. Hodne hracu sve oblibene hry bere neskutecne vazne ...

Ale k tematu ... existuji hry ktere se rozhodne daji brat vice vazne nez jine. Treba hry od Paradoxu, nebo serie Ace Attorney. Ale Europa Universalis z nikoho neudela noveho Bismarcka, a Ace Attorney rozhodne neni trenazer pro pravniky.

Nicmene souhlasim s tim cos psal nize. To ze hru neberu vazne fakt neznamena ze kazdou kravinu sezeru i s navijakem.
  • V Bibli se píše: Kdo nikdy nehrál GTAčko tak, že jen jezdil po městě a dělal bordel, ať hodí kamenem. Tyhle trailery jen ukazují, že to může být pr*el na víc způsobů. Koho to nebaví, ten to dělat nebude. Hra JENOM O TOM určitě nebude. To je celý.
  • Mechwarrior_bw
    táto tvoja veta naznačuje opak "Hlavně je tam všechno tak předimenzovaný, že to nikdo nemůže brát vůbec vážně" tak len preto sa pýtam. Ja hry neberiem vážne ale to ešte neznamená že sa mi musí páčiť každá hlúposť.
  • No ... ale vetsina traileru je koncipovana tak, ze zabijeni civilistu je ta nejvetsi sranda kterou ve hre muzes zazit ... tak ja teda nevim.
  • Těší mě že zde napsalo více lidí negativně o masakrování civilistů. Není to o staromódnosti ale je to prostě herní odpad. Navíc je to něco co mě nebaví. Gameplay akční hry je pro mě v tom, že protivník na mě útočí hned co mě zmerčí a musí být pro mě slušnou výzvou. Přejíždění panáků je opravdu trapárna. *11*
  • Taky mě to hodně překvapilo, na SR videa je to až moc suchý, nic se tam neděje.
  • Já právě moc ne (viz. diskuze dole).
  • No ne, padla tady řeč u umírajících nevinných civilistech, jako že jak to může vůbec někoho bavit! SR 3 má k realitě tak blízko asi jako Mickey Mouse ke skutečný myši.
  • Mechwarrior_bw
    ty nejaké hry berieš aj vážne ?
  • Tak tenhle trailer by me uspesne odradil.
    Podivny jizdni model. Neukazali zadnou akci s bodaky (aspon to mohlo byt trochu zajimave). Lide tam minimalne reaguji na situaci a nechaji se vesele masakrovat (ani se neschovaji nebo neodbehnou). Boj na blizko takovy... nevim... proste z nejakeho duvodu nuda - mozna proto, ze je takovy jednostranny.
    Jedine, co me (z jinych traileru) zaujalo, byl ten vysavac/kanon - zajimavy napad a s tim (a ostatnimi vychytavkami) by mohla byt docela zabava. Skoda, ze v trailerech, neukazuji prave tyto veci.
  • Tak snad to nikdo nebere vážně. Už samo o sobě je to GTA se zaměřením na absurditu. Nehledě na to, že tím prostředím hráč prochází taky díky příběhu, který má jednoduchou zápletku, s takovým tím rambo-gheto-řešením situací.
  • posila
    Saint's Row 1 jsem hral az po GTA IV a moc me to nebavilo. SR2 jsem tak preskocil, ale trojce davam sanci a uz ji mam predobjednanou :)
  • sonk
    nic moc
  • Hlavně je tam všechno tak předimenzovaný, že to nikdo nemůže brát vůbec vážně. A kdo bere, má buď předimenzovaný ego, nebo poddimenzovaný sebevědomí *5*
  • Kdo nehrál Saints Row, nepochopí. Nejsem náctiletý, abych se musel omlouvat, že mi ještě nebylo 18 a porušuji rating 18+. Když už si většina dnešních her hraje na realitu nebo pokroucenou realitu, uvítám také nějakou hru, která nabídne nereálno, čistou akci, založenou jen na představivosti, že může být i docela sranda demolovat půlku města.
    Ať si lidé myslí o příběhu, že byl takový jednoduchý, já se na ten nový těším. Bude zase možnost se někomu mstít, takže gang Saints zase bude brojit.
  • Tož od pohledu vypadá ten jízdní model dokonale stejně, jak ve dvojce. No potěš klobás...ale stejně se na to děsně těším, ani nevím proč. O.o
  • Ach jo asi jsem silne pubertalni ale Rim Job me proste pobavil :D
  • Nemůžu si pomoci, ale mi to příjde jako kravina. Na GTA se mi vždycky líbilo to fungující a reálné město. V SR to očividně nebude...Hre kde se staví jen na vyirtuální krvi mi nestojí ani za stáhnutí... *3*
  • To je zase diskuze o hov*e. Vždyť je to jen hra. Koho zabíjení jedniček a nul, teda vlastně civilistů nebaví, ten to dělat nemusí. Hra ho k tomu očividně nenutí!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit