Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lawliet
    zdá se mi to nebo tam chybí nějaky ten model poškození??
  • Tohle je jako konkurent GTA? Co to tam je za debilni hlasy? To je spis jak z naky stredoveky kopky kde vychovavaj mutanty. Grafika mi pripomnela NFS underground 2 a brutalita je sice fajn ale stavet hru/trailer jenom na tom? Musim priznat ze sem SR nikdy nehral takze verim ze tam bude spousta zabavnejch prvku ktery by chytly i me ale podle tohodle traileru bych si tu hru v zivote ani nestah natoz koupil dokonce me tenhle trailer dost odradil od toho tesit se na nakej dalsi coz je oproti GTA dost podstatnej rozdil protoze ten jejich trailer je opavdu peknej a hlavne rozmanitej.
  • Mechwarrior_bw
    ja ti neviem, i v tom starom Carmageddone zabíjaš preto aby si si pomohol vyhrať závod a nie preto aby si si zo zabíjania robil primitívnu srandu. C1 som mal rád a kludne by som si to zahral znovu ale SR je podla mna o hodný kus cesty nadol.
  • On není v žádném případě starej a znuděnej, on už jen má dost inteligence na to, aby se podobnému braku vyhýbal.
  • mirroj
    Pred 14 rokmi tu bol Carmageddon a v ňom o nič iné nešlo. Takže by som povedal že nič nikam neklesá len každá hra sa zameriava na iných hráčov a to je celé.
  • Mechwarrior_bw
    tak mňa napríklad GTA baví, paradoxne okrem SA som mal rád všetk diely, najviac 3 a 4. Myslím, že sú to podstatne odlišné - dospelejšie a kvalitnejšie hry od SR a nerobia zo zabíjania civilov primitívnu "cool" zábavu na zabíjanie času (i keď uznávam, že je to otázkou osobných preferencií).
  • jo bavi chci masakrovat civilisty trhat hlavy sekat ruce a rejpovat nemuzu to delat v realnym svete ani bych nechtel ale chci s ito skusit aspon ve hre *16*
  • Pred 20 lety? Pockej to byl rok 1991 ... to vychazely klasiky na NES, SNES, puvodni Gameboy, Sega Genesis. A musim priznat, ze ty hry mne bavi stale. Mozna je to tim, ze mi tehdy byly jenom 4 roky a tahal jsem kacera po placku za domem...

Ale ted vazne ... nemyslim si, ze ti kterym se SR nebo GTA nelibi jsou stari a znudeni. Spis je to otazka vkusu. Ja sam za sebe bych to nehral. Kdysi davno jsem zkousel San Andreas a bylo to opravdu o nicem. To si radeji zahraju Link to the Past, nebo z modernejsich Skyrim. To bude solidni hra s otevrenym svetem.
  • Ja vubec netvrdim ze jsem herni guru. Jenom jsem se slusne zeptal, jestli to nekoho doopravdy bavi. Odpovedi se mi vice ci mene dostalo. Ja se pri hrani take odreaguji, ale to jeste neznamena, ze kvuli tomu musim masakrovat civilisty. Tenhle zanr jde asi opravdu mimo mne.
  • Herní průmysl nikam neklesl, podobné hry už tu byly před 10, 15, 20 lety, spíš se sám sebe ptej, kam ty jsi klesl?! jsi starej a znuděnej, tím to je *2*
  • To je taková zajímavost u více her. Na obalu 18+, ale hratelnost a atmoféra podle mého odhadu tak 12+ až 15+.
  • Jo to mne prave take zere. Chapu ze kolem tech 16 tohle muze byt i docela chytlave, ale potom by mne fakt zajimalo, jestli to tem rodicum neni blby kupovat deckam takove hry. V Cesku to asi nefrci, ze se musi v hernich obchodech ukazovat obcanky, ze? A to video ... nevybral bych lepsi priklad.
  • Felczar
    Možná kdybyste si občas vy "herní guru" vytáhli hlavu z prdele, přestali byste psát takové kraviny a občas by vám možná i došlo, že ne každý hledá "dospělácký příběh", ale při hraní se chce odreagovat a dělat hovadiny. *3*
  • RakeW
    Já furt čekal, kdy pořádně použijí ty bodce a vono nic, jednou se možná otřeli o nějaké auto.
  • No ono víš co, takový "debilní" Deus Ex si my chytří a inteligentní necháme klidně líbit.
  • jo baví, víc než nějaký Deus Ex, který se chlubí inteligetním a dospělým příběhem, který je však stejně debilní jako v té nejdebilnější střílečce, akorát se to snaží maskovat hromadou debilních keců a vážným výrazem ve ksichtu postav
  • Mechwarrior_bw
    som rovnaký "staroch", priznám sa že pri pohlade na niečo takéto : http://www.youtube.com/watch?v=eN2-WSyRuO0 sa pýtam kam až klesol herný priemysel. Na druhej strane viem pochopiť, že u deciek (10-16) to má úspech - lenže hra je od 18+ takže neviem pre koho je vlastne určená. Ale možno sme fakt príliš starý ...
  • Tak ted mozna budu za starocha a suchara, ale muze mi nekdo vysvetlit co je tak kouzelneho na hrach ve kterych masakrujete civilisty jak na bezicim pase? To nekoho doopravdy bavi?
  • Včera jsem zkoušel na steamu tu tvorbu postavy, demo, které tam vyšlo. Trávil jsem u toho přes hodinu a půl a nemohl jsem za boha tu postavu vymazlit. Je tam takových možností, že si na to musím sednout ještě dnes. Navíc už jen v tom editoru je plno věcí, které vám vykouzlí úsměv na tváři. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit