Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • p.s. jestli si myslis ze americti vojaci hraji armu tak to jsi taky vedle, je to upravena hra a cvici na tom kdovi co
  • muže pouzivat nazev jaky chce ale od simulace to ma daleko
  • Shaker
    No ne, tak tady Imran to koupil v CoDu 4, tak je asi nastvanej na vsechny vojensky hry :P
  • Lol uz ho bashujou, fanboyove usati. *15*
  • celoush
    BI používá název "vojenský simulátor"... a nikdo tě nenutí jeden mod z X hrát *3*
  • smutný, z valecne hry ( i kdyz o tom by se dalo taky pochybovat) se stala zombie mlaticka:(
  • Tolik mínusek nechápu, to bude asi za ten WarZ hate ale "... tvrdit, ze bohemka chce nieco poriadne otestovat a preto hru nevydava skor je do neba volajuci vtip" je fakt.
  • Shaker
    tak tohle by ovsem byla parada...
  • Neviem preco ta minuskuju, kazda hra od bola zabugovana jak svina.
  • Což mě trochu i štve...protože jsem si DayZ nezahrál, i přes to, že mám originálku (krabicovku + OA + CZ army) tak se mi nechce patchovat na nejnovější built...prej špatný seriový číslo .)))) a tak čekám na stand alone DayZ
  • Stillson
    Valve chce pomoci Deanu Hallovi s DayZ. Někde jsem to četl,že mu budou pomáhat na vývoji hry. A Standalone DayZ bude pouze a jen přes Steam. Tím by měli docílit toho aby bylo cheaterů málo zapomocí VAC.

Valve nakonec řeklo,že si sami chtějí hru zahrát a že je to hrozně láká. Takže hodlají nějak pomoci Rocketovy.
  • GlaDOS
    Hate? Tak to asi nechápeš ten pojem. Když ti někdo prodá pojízdné auto a ty zjistíš, že je bez motoru a sedaček, budeš dělat hate, nebo si oprávněně stěžovat?
  • GlaDOS
    Možná právě studio čeká na tak skvělého programátora, jako jsi ty?
  • Prosinec byl hodně slibovaný, ale nikdy nebyl jako definitivní termín, už někdy v říjnu psal na blogu, že pokud budou mít pocit, že to ještě není, tak to v prosinci nebude, tzn. v podstatě žádné odložení.
  • Bože...o co ti jde...mělo to vyjít v prosince (?) teĎ je leden...tzn, první odložení...
  • Shaker
    pokud to bude na steamu, tak by to mohl resit VAC s permabanem na steam account a je vymalovano, ale to by to muselo jet jen pres steam a to si nejsem jistej, jestli Bohemka udela...
  • Shaker
    o tom infu jsem nevedel, dik za nej... kazdopadne aktualni problem modu jsou ted hackeri (cti: deti), kteri se vyskytuji hlavne na serverech, kde je vic hracu, takze aby si mel jakz takz jistotu, ze si normalne zahrajes a neztratis vsechny nervy, tak musis hrat na serverech s min hracema a tam kdyz mas grupu 6i lidi, tak proste neexistuje, ze te nekdo zastreli a kamaradi pro tebe ihned nedojedou nebo nedoleti a mas svoje veci nazpet... taky s mensim poctem hracu se snizuje sance, ze ti najdou camp.

Jo, je to smutny a vim, ze je to koncipovany prave na vic lidi, ale nez hrat s blbeckama, kteri to nehraji, ale jen kazi ostatnim, to radsi ten mensi server...
  • Doufám že tam bude nějaký pořádný tool na zabazpečení serveru proti cheaterům,

Kolikrát už trávim víc času kontrolováním zda je vše v pořádku, než skutečným hraním.
    Ale i tak nezapomenu na momenty kdy rabujeme crashsite někde na severu a nejednou padají všichni hráči do moře a vozidla všude kolem :DD
  • uz davno vravel rocket o endgamu, auta budu menej vzacnejsie, takze ich najdes vsade, problem bude ale s palivom, ktore nebude neobmedzene ako je to v mode, military zbrane budu tiez vzacnejsie ako su v mode, rovnako tam chce pridat podzemne zakladne ktore si hraci budu moct staviat. myslim si ze cele stazenie hry bude mat obrovsky dopad na endgame.
    V dayz nejde ale o niejaky progress, ta hra nema endgame, ta hra je o preziti, kolko krat som mal helikopteru a auto a proste ma vyrabovali, kolko krat ma odsnajprovali, kolko krat som prezil s 1000 blood ked som musel odstrelit zombika a nabehla na mna polka mesta... ta hra nema potencial v progrese ale v tom aka je, ziadne fantasy mmo, ziadna multiplayer strielacka, survival game aka tu este neni, a snad bude standalone HARD
  • Shaker
    no, me by zajimalo, co tam bude, aby me to ve hre udrzelo, protoze ted sem to hral 14 dni v kuse a jo, je to zabava, ale v momente, kdy ma clovek grupu 5i lidi kemp s 6i vozidlama, za lubem zaparkovanej vrtulnik a vsechno napechovany zbranema tam tak nejak prestava bejt co delat... :( Nejlepsi pro me byl stejne ten zacatek, kdy sem byl rad za blbyho makarova a enfielda a kdyz sem nasel winchester, tak sem se cejtil jako pan :) a prvni auto (Moskvic, kolem kteryho sme se plazili hodinu nez sme nasli chybejici kolo)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit