Přejít na výpis diskuzí
Samostatné DayZ čeká zpoždění, stále se pracuje na změnách
7.1.2013 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
Odklady při vývoji chápu, ale NIKDY NIKDY se nesmí přehánět... Jinak hrozí Day Z forever
-
" Táhni do pr*ele " Co tahle výhovorka?
-
Nic proti, ale která hra nemá bugy?
-
Otestovali aj Armu 2, Armu 1, Carrier Command GM....Chapem, ze je tu teraz hate voci WarZ, ale tvrdit, ze bohemka chce nieco poriadne otestovat a preto hru nevydava skor je do neba volajuci vtip *15*
-
Presne, vyladia to k dokonalosti ako OPF, Armu 1, Armu 2, Armu 2 OA, Carrier Command GM *15*
-
Kupovat to nebudem, ale som zvedavy opat na tie bugy, ani Carrier Command neurobili poriadne a to je hra, kde sa neda nic posrat, som opat zvedavy na tie vyhovorky fanboyov *15*
-
Za mě máš plusový bodík za úspěšný trolling.
-
Řekni mi prosimtě v čem? Kromě toho že Warz jako celek nefunguje i když byl vydanej jako plná verze?
-
Alkoholik a 15 let jo? :D
-
oproti WarZ nuda.
-
Jsem hodně rád, že to odložily, jak vyšel Warz tak jsem ml menší obavy s tím brzkým vydáním dayz standalone, ale jsem rád že si to ještě nechají u sebe a vyladí to co nejvíce k dokonalosti.
PS: Docela se těším na nějaký bližší info, ty nemoci a zbůsoby nakažení jsou fakt zajímavý :) -
Hrame mod Wasteland .
Keby nahodou tak TS3 : www,fastline.cz
Podmienky : Aspon 15 rokov, normalny,alkoholik
*1* *1* *1* -
Alespoň je vidět, že chtějí celou věc pořádně otestovat. Narozdíl od jiných, kteří to na steam hodili ve formě, kde fungují akorát tak mikrotransakce (warZ).
-
Jen ať si vezmou víc času. Slušný základ už mají. Teď jen aby z toho neudělali WarZ.
-
Přesně tak. Prostě hrabat se v inventáři a přemýšlet co nepotřebuju hned a dám do batohu a co by se hodilo za pochodu a dám do hlavního inventáře to bylo moje
-
Rozumím ti, dodá to pocit jako by jsi je skutečně přesouval a ne že se magicky všechny přehodí.
-
S tím souhlasím. Inventář je otřesný ale pevně doufám že si zachová potřebu micro managmantu. Prostě žádné automatické přesouvání věcí z batohu a do batohu... pěkně ručně. Bylo to tak kouzelnější... a lepší :)
-
Díky bohu za změnu inventáře ... ten je na dayz katastrofální. Jistě dá se na něj zvyknout ale taky se dá udělat mnohem lépe a s rychlejší odezvou.