Sandman je jednou z nejlepších seriálových adaptací od Netflixu
-
To rozhodně, Comics Centrum to dělá velmi dobře a jejich knížky mají hlavně vždycky kvalitní papír, pevnou vazbu atd. Rád u nich nakupuju.
-
"No, zrovna Severance byl zmařený skvělý nápad (místo rozvíjení teorií, jak se v takovém světě žije, marní čas hledáním absurdit uvnitř korporace)"
no, tedy vůbec. Ta hlavní myšlenka je přece kritika dnešních korporátu. Vymývaní mozku, politika firmy, politika čistého stolu, izo normy apod.
Ve finále pokud někdo pracoval v korporátu, tak mi může potvrdit, že život, co žiješ tam a doma jsou dva růžné světy a to se Severeance snaží.
-
Jasně. Boys jsou satira nejen pro komiksy ale i pro tuhle dobu. Tu satiru a kritiku zvládají perfektně.
-
Jj chápu, bohužel jsem na tyto luxusní verze komiksů přišel teprve před pár lety, seznam byl dlouhý a než jsem se dostal na Sandmana tak jsou omnibus/ absolutní verze rozprodané, nebo na absurdních cenách od překupníčků.
Taky bych dříve řekl, že češi na to nemají kupní sílu, ale vyprodané masivní edice od Comic Centra, vypovídají o trošku jiném stavu v naší kotlině. Asi je potřeba zvolit i správný přístup prodeje.
-
Tak to od nich už ani nečekám. Všechny možný Omnibusy a OHC už beru jedině v angličtině. Na druhou stranu se jim nedivím, Češi to za vyšší cenu pak nekoupí.
-
ta osmá je příšerná o tom žádná, ale ten zvrat už přišel někdy kolem 5 série, těch kolapsů už tam bylo hodně, jen se o tom diskutovalo u hardcore fandu např. na icefire.cz, u těch posledních dvou už to bylo do očí bijící i pro neznalce série.
-
Tell me you don't know Neil Gaiman without telling me you don't know Neil Gaiman.
-
Kdyby do toho aspoň praštili v podobě omnibusu, ale na to Krváci mají bohužel moc malé ambice.
-
Na serialu se mi libi sexualni a etnicka diverzita a pestrost. Divam se na to jen kvuli tomu.
-
The Boys ostavaju verni svojej komixovej predlohe, ktorej hlavna myslienka bola postavit superhrdinov ako egoistickych rozmaznanych hajzlikov ... nic ine sa tam neriesilo a myslim, ze to uplne staci..
Ovela komplikovanejsi bol napr. Preacher, ale tam to so serialom dopadlo podstatne horsie, este tomu ale skusim dat niekedy sancu, napriek beckovosti co kricala z prvych dielov...
-
Mne isla Daenerys na nervy uz cca od 2-3 serie, takze mne to jej prepnutie prislo logicke😁
-
A ja tu tise sedim se svym Altered Carbon season 1.
-
"8 řada je hodně uspechana"
No to jsi napsal hodně mírně. Třeba to, jak se zbláznila Daenerys, bylo doslova jako přepnutí knoflíku na vypínači. To fakt bylo "hodně uspěchané".
A nebo to, jak v jednom díle nemrtví povraždili veškerou Dothrackou jízdu, ale v dalším díle byli Dothračtí jezdci zpátky. To bylo jako mávnutím kouzelného proutku.
Ah, radši mi to vůbec nepřípomínej. Když člověk dával u 8. řady pozor, tak tam bylo strašně hodně nedomyšlených "plot holes".
-
Ani 8 nebyla tak zla, vesmes na urovni 7 ktera uz byla slabsi ale stale na vysoke urovni na serialovou tvorbu. 8 rada je hodne uspechana ale zase to dopadlo nejlepe jak mohlo a davalo to smysl aspon
-
Dojnice bez vyšších ambicí? A měli vůbec The Boys někdy nějaké "vyšší ambice"?
Já myslel, že to od začátku byla jasná kritika a tak trochu parodie těch zidealizovaných superhrdinských filmů a seriálů.
V podobném trendu přibližně pokračovala i 3. řada, takže jsem si to opět užil.
-
Jo. Klidně bych doporučil lidem, ať se podívají jenom na prvních 6 epizod Sandmana. Skvělá podívaná.
Je to něco podobného jako když jsem kdysi doporučoval lidem, ať se nedívají na 8. řadu Hra o Trůny. Pak těch prvních 7 řad zanechá v člověku příjemné vzpomínky 🙂
-
Tak lidi, co neviděli poslední 8. řadu Hra o Trůny, považují GoT za nejlepší seriál všech dob. 😀
Klidně to tak můžeš vyřešit i se Sandmanem. Podívej se na prvních 6 dílů a pak přestaň. Zažítek tak bude mnohem lepší.
-
Sorry, ale nevím, co má být špatného s diskuzí u KOTOR.
-
Tak The Boys jsem bral za samozřejmnost. Super seriál, který je snad povinností pro každého filmového/seriálového fandu 😎
A Severance je už trochu starší kousek, ne? Ze začátku roku.
-
Ten nový Trek mi unikl... díky za tip.