Přejít na výpis diskuzí
Schwarzenegger versus videohry: Den zúčtování
2.11.2010 | Martin Bach
208 příspěvků
-
Alespoň by tě konečně nemohli obviňovat z nepřiměřeného násilí, že? *15*
-
Pana Morazziniho a pana Smitha bych polial benzinom, zapalil a vymocil sa na nich.
-
Ja by som sa skor priklonil k nazoru "Kdo si hraje nezlobi." U mna to plati 100 nasobne. Hry hram od svojich osmich rokov, cize pomaly 11 rokov a nikdy som nezabil, neznasilnil, drogy neberem, nepijem (mno... ale na vyske mozem... ci? :P), studujem na Vysokej Skole, mam priatelku, chodim von, atd. Je to vsetko o psychike jednotlivca... samozrejme ak niekto chce a ho to bavi nech za PC presedi 16 hodin denne ale s tvojimi uvahami ako "vsetci spadaju do toho isteho vreca" dakam chod. A WoW hram uz pomaly 3 roky (ano platim si zan; SAM) a nasiel som si tam par velmi dobrych kamaratov a stretol uzasnych ludi (to vsetko samozrejme nenadsadzujem nad RL). Tak ti tvoje nazory si strc.
-
Ja nechapu o co jim furt de ? Kdyz sem tak nasrany, ze bych nejradsi nekomu rozkopal drzku, tak si radsi sednu k UT3 Nahodim si rotacak, nejlehci obtiznost a mutator, kterej zpusoby strikani krve a casti tel na vsecky strany, pustim si metal, zadnej frag ani time limit a let teh massacre begin :D
Nejlepsi relax co existuje je rozstrilet hordy blbecku na kousicky o velikosti orechu -
další důležitý faktor bude i počet lidí, USA má cca 10x víc obyvatel což znamená více příležitostí ke konfliktu než v 10x menším kolektivu, hustota osídlení je v USA taky 10x větší takže zase vyšší šance pro konflikty lidí než ve více roztahaný Kanadě.
Ale něco mi říká, že i kdyby obě země byly identické, jen ta mentalita rozdílná, tak by se i tak ukázalo, že američani maji o kolečko míň a stejně by se tam víc střílelo : D -
Hraji GTA od Vice City do IV.. od svých 9let.. teď je mi 15let, nikoho jsem nezabil, neznásilnil, nic neukrad, nikoho nepřepadl, nefetuju, nedělám dopravní nehody..
Jak to vysvětlíš? Že jsem imunní vůči brutalitě ve hrách? :) Ne, jsem jako skoro všichni na světě co hrají GTA sérii, akorát se našlo prostě pár volů co neměli všech pět pohromadě.. A to že si zahráli předtím, než něco spáchali GTAčko, neznamená, že je GTA zákonitě motivací ke zločinu. Prvně mysli, než něco napíšeš.. Jinak WoWko nemám rád.. ale rozhodně bych ho nezakazoval.. *7* -
Jo, to je taky zajímavý pohled.
-
ještě jsem zapomněl, právě proto, že jejich mentalita je taková jaká je, tak by prodej zbraní měl být přísný a ne takhle odfláknutý, to že to jsou raplové je jedna věc, ale ještě jim prosekat cestu ke zbraním, to je už moc, mentalitu lidí nezměníš, na to 99% lidí nemá, takže je třeba změnit zákony a zpřísnit dostupnost zbraní, to je správná cesta.
-
tak zase, jaké je složení obyvatelstva v Kanadě a jaký tam jsou poměry? pochybuju, že je tam tolik černochů, hispánců, a já nevim co ještě, na anglicky mluvícího člověka v USA kolikrát sotva narazíš :D, ne nadarmo si z toho dělaji ve filmu srandu, pochybuju, že v Kanadě maji gheta a podobný vychytávky, který jsou obyvatelný právě touhle sortou lidí, tohle v Kanadě asi nenajdeš, tyhle všechny multikulti střety pak ústí v takový násilí, kdyby si tohle natahali do Kanady tak to tam bude vypadat stejně.
Ale samozřejmě souhlasim, je to hlavně o lidech, USA má za sebou minulost plnou násilí a konfliktů. -
Neřekl bych, že náročnější na reflex. Pokud už, tak možná na koordinaci. Ale spíše o tom pochybuju. Nejnáročnější na reflex jsou podle mě právě hardcore multiplayer střílečky na PC, kde je rychlost místy skutečně závratná pro nově nastupujícího hráče. A je to díky myši.
-
typická americká rodina mama od rána do večera je fuč tata se válí na gauči (nebo na opak)
když děcko něco chce tak ho pošlou do prdele a když má hlad tak do McDonalda, ale taky jim nezapomenou říct 10x za den že je *Milujou*.....
co je jednoduší připustit si že jsem špatný rodič a že moje děcko je nevychovaný magor a maniak nebo že za všechno MŮŽOU VIDEOHRY -
Ach bože kam to ten svět spěje, když sem jako malej kluk Hrál Maria a zabíjel Gumbi nevědel jsem jaký terror my to způsobí později v životě. to nutkání vzít samopal a zamaskrovat spolužáky co my to ten Mario Způsobil *10*
Vůbec mi nevadilo že jsem se díval na Sagala jak brokovnicí ustřelil nohu černochovi a pak ho sní mlátil do hlavy.....Za všechno může Mário a Ďábel
ďábel stvořil hry aby nás pokoušel a nutil nás vraždit všechny kolem sebe...?
Těď vážně co je jednoduší připustit si že jsem sklamal jako rodič nebo že za to můžou hry....Hlavně že se ty masakry stávají jen(až na vyjímky) v Americe...například jeden černoch dával na Yutube hromadu videii o tom jak nenávidí Atheisty pak mu hráblo a vydal se všechny atheisty na škole postřilet nikdo neřekl že to byl magor a fanatik ale to že rád hrál videohry -
Pokud vím, tak v Kanadě je počet zbraní na jednoho obyvatele ještě vyšší, než v USA a počet násilí s nimi spojených mnohonásobně menší, než v USA. Jak mi tedy vysvětlíš toto? Chyba není v prodeji zbraní. Chyba je v mentalitě a inteligenci. O tom jsem přesvědčený.
-
Pán zná několiklidí co WoW-ku propadli?
Pokud vím je WOW placené jestli ti lidi mají na to peníze tak aď hrajou.
Byl sem považován za WoW maniaka a pařana, který všechen čas věnova hrám
tady máš můj rozvrh když sem byl na Střední
5:00 stávám
6:00-7:45 cesta do školy
8:00-14:24 až 16:00
hodinu a půl cesta domů
16:00 nebo 18:00 příchod domů.....Hodinu +- připrava na zítřek... 8:00- 9:00 zapnutí počítače...00:00 postel. Sobotu a půl Neděle sem věnoval relaxaci někdy u počítače někdy ne... ponaučení? jestli nejsi nějaký šílený číňan který paří 24h deně nebo nějaký pobuda který denodeně chodí za školu,aby mohl smažit WOW tak člověk ani nemá čas přes týden kurva něco hrát!...tak jdi s takovám názorem do P**i a zustaň tam debile -
A ked som sa ako decko hraval s plastovymi vojacikmi, tak som tiez aktivne pachal nasilie?
Ked sme sa s bratom a bratrancom nahanali s maketami zbrani, tak tiez sme aktivne pachali nasilie? Ked som hral stolove RPG, tak som tiez aktivne pachal nasilie?
Hell, ked je strielanie do nejakych virtualnych polygonov pachanim nasilia, tak potom aj kopanie do lopty, ale boxovanie do vreca (objekt ako objekt, nie?) je pachanie nasilia.
Zdravy clovek vie vyfiltrovat co je realne a co nie. Ak to nevie vyfiltrovat, tak aj pasivne pachanie nasilia je nebezpecne, pretoze je pachane kladnych hrdinom, modelom, ktoreho spravanie moze imitovat. A ani v hre to nasilie nepacha 100% hrac, pacha ho nejaky hrdina v tej hre.
A co je vlastne zle na nasili, ktore v skutocnosti vobec nikomu neublizi a sluzi len na odreagovanie? -
Proč jsou hry horší? Protože násilí páchá aktivně hráč, ten zabíjí neviné obyvatele San andreas, ten střílí do policistů jen aby byla sranda - aktivně (pasivně) páchané násilí, narozdíl od filmu/knihy/komiksu kde čllověk pouze čte, ale aktivně se procesu nezúčastní.
-
Demence.. to mohou rovnou zakázat umělcům malovat nahé ženy..
protože hry jsou umění..
To že 15 letý Karel propadne WoWku je jeho věc, když nedokáže rozdělit svůj volný čas na hraní a jiné věci..
Sám sem WoWku také propadl asi na 4 a půl roku a s věkem u mě závislost na této hře zmizela.. nic hrozného. Závislost na hrach zmizí s věkem se kterým přijdou zotpovědnosti.. -
Hmm no to by mě zajímalo, co děláš ty? Hrál jsi vůbec někdy hry? Tipuju, že ani nevíš, o čem je řeč. To, že někod hraje GTA neznamená, že je to vrah a deviant. Už mě se*e,jak ze všeho lidi typu tebe obviňují hry. Ale co filmy? Zázemí? Psychika? Ty na jeho chování také mají vliv. V podstatě i Tom a Jerry nám ukazují násilí téměř srovnatelné jako v GTA (viz všemožné výbuchy atd...) A přesto je sledujeme a milujeme (záleží na vkusu ;)) Je to prostě zábava; filmy a hry nejsou reálný svět - hry filmy jsou tu od toho, abychom mohli zkusit(vidět/zažít) na vlastní kůži něco, co v reálném světě nemůžeme udělat.To, že někdo hraju nějakou hru a pak zabije 20 lidí a poté spáchá sebevraždu/spáchá sebevraždu, to už je práce pro policii a psychologi. Jestli jim to fakt tak vadí, tak ať si udělají nějakou pravidelnou prohlídku u psychologa, aby zjistili, jestli nejsou vrazi. Ale hry nám NEZAKAZUJTE!!! A mimochodem - hry nemají jako plus pouze angličtinu, ale i fantasii, představivost, hry dokážou spojovat lidi a mnoho dalšího. Evidentně fakt nevíš, o čem je tu řeč.... *7*
-
když si přečtu ta negativa kolem něj ohledně postu guvernéra tak se nestačim divit, jeden z 11 nejhorších guvernérů, slušná sekera, fleky pro kámoše, zneužívání peněz...prostě politika, ještě že byla ta krize, to ten dluh trochu obhájí.
jestli se fakt vrhne na environmentalismus ve kterym už má našlápnuto a bude řečnit, tak s nim bude ještě veselo, každopádně štěstí pro CA, snad i štěstí pro hráče a ty nesmysly odejdou s ním. -
terminator konci:
http://zahranicni.ihned.cz/c1-47709980-terminator-konci-v-cele-kalifornie-zustaly-po-nem-dluhy-a-ekologicky-zakon
takze asi mame vyreseno :)