Přejít na výpis diskuzí
Schwarzenegger versus videohry: Den zúčtování
2.11.2010 | Martin Bach
208 příspěvků
-
Co ty si zač, hlavně že máš všude LOL, tak se na to podíváme pane odborníku
Virginia Tech massacre - legálně koupené zbraně, našly se i paragony
Columbine massacre - oba koupili zbraně od kamarádů, přítelkyně, kteří je legálně sami zakoupili
Univesity of Texas Massacre - zbraně opět legálně zakoupené
Přehled těch nejdrsnějších školních přestřelek, zbraně jsou v USA snadno dostupné, to je známý fakt, pro zbraň člověk nemusí lézt po půlnoci do kanálů k mexickejm překupníkům pane odborníku. -
...hm, aha...teď jem na řadě já, ok...takže to ty jsi to nenapsal, ty neodpovídáš, ty ty ty, tisíckrát ty!
pani učitelkooooo! -
To je pořád řečí o tom jak neumim číst a sám v tom pěkně plaveš, nebo si slepej viz
"Kde jsem napsal, že jde vyhrát olympii bez sypání?"
"A také kde jsem napsal, že sypání není důležité?"
moje reakce x hodin stará
"kde jsi to napsal? no zatím nikde. Napsal jsem jen, že z toho co tu meleš si to asi myslíš"
už ti secvaklo? jestli ne tak si zavolej někoho kdo ti to přelouská.
Co tady neustále máš s nějakou anonymitou internetu fakt nepobírám, napsal jsem kritiku na Arnolda, co si o něm myslím a ty vyrukuješ s tim abych mu to řekl z očí do očí jinak jsem jen internetovej hrdina, ty máš opravdu dost, když mi s nim domluvíš schůzku, moc rád mu to řeknu, nevim proč bych za nim měl jet abych nějakýmu troubovi dokázal, že bych mu to do očí klidně řekl. Tak co? domluvíš mi to, nebo si jen internetovej hrdina co plácá a skutek utek? : D Schůzka s tebou? jestli po mně toužíš, sejdi se se mnou, já za teobu rozhodně nepojedu, ty si ten co se tu neustále dožaduje nějaký schůzky, trapný to začlo být už včera. NAPIS mi přesnou citaci kde píši, že sypání automaticky znamená úspěch, lžeš a vymýšlíš kraviny co jsem nikdy netvrdil. Sypání neznamená úspěch automaticky, sypání ale znamená posun a ten zlom k úspěchu na který bez sypání nedosáhneš ani kdyby si se rozkrájel, to jen naivkové a ti co sypou si myslí, že sypání je nějaká kosmetická záležitost. S tim Arnoldem už nevim o čem se vlastně bavíš, Arnold to přiznal, vymlouval se a omlouval to absurním způsobem, místo toho aby rovnou řekl jak to je a neokecával to, kdyby totiž řekl to co by měl tak to by byla ta ostuda, která by kulturistice v čích veřejnosti moc neprospěla, ne to že sype, ví to o něm snad každý a sám to přiznal, tak nevim co furt meleš o nějaký ostudě se kterou si začal ty neustále mi to cpeš. Ale koukám, že jsem se nechal zatáhnout do nesmyslný diskuze, visíš mi asi 5 odpovědí na mé naprosto triviální otázky, pořád jen opakuješ, že už si to někde napsal, citace nemáš a plácáš tady něco o nějaký ostudě se kterou is začal sám a nesutále mi to předhazuješ, měl jsem tě ignorovat hned, jsi patrně opravdu jen troll a já na to skočil, hlavně zase plácni něco jako, že jsem internetovej hrdina co nechce jet za Arnoldem mu říct co si myslim z očí do očí, jak zaseknutá deska, měl by si změnit repertoár. Don´t feed the troll, musim si to pamatovat. -
LOL to jsou rozumy *1*
Víš, kdyby jsi se nad tim malinko zamyslel (pokud po tobě nechci moc) tak by jsi zjistil, že "každý školák" si ty zbraně koupí na černym trhu, a ne v legálních obchodech se zbraněma. Problémem chlapče neni prodej zbraní v USA, problémem je černý trh. Koupit si zbraň na černym trhu je mnohem jednodušší než v normálnim obchodě. Ty jsi fakt v USA nikdy nebyl :D -
Ty máš fakt problémy se čtením. So back to school...
Jo a odpovědi nejsi schopen ty. Ani přesný citace... -
No jo, slovíčkaření v anonymitě na internetu ti jde moc dobře, urážení taky. Ale kdybys to měl zopakovat v reálu z očí do očí, tak to už je pro tebe problém. No, aspoň že jsi to přiznal. Ale nemusíš se u toho tak vykrucovat, to bylo jasný od začátku, že bys tak statečnej v reálu nebyl, jako jsi na netu. A taky asi proto jsi už opustil od svýho nápadu se se mnou setkat, co. :D Neboj, mě se bát nemusíš.
Zeptal jsem se tě na dvě otázky a žádal tě o přesnou citaci, kde jsem podle tebe napsal to, co jsem napsal. Asi jsi ty dvě otázky přehlídnul, co? Tak ještě jednou:
Kde jsem napsal, že jde vyhrát olympii bez sypání? Prosil bych přesnou citaci. Nelži tady. A také kde jsem napsal, že sypání není důležité? To jsou mi věci, co se od tebe dozvídám.
Vim, že je to pro tebe těžký, ale zkus mi odpovědět. I s přesnou citací. A s tím souvisí i ta tvá otázka, na kterou jsem ti již odpověděl. Asi neumíš číst.
Ano, asi tě překvapím, ale sypání skutečně není to nejpodstatnější. Kdybys najednou začal sypat, tak by jsi snad vyhrál olympii? Asi ne... Arnold má v tomhle na rozdíl od tebe naprostou pravdu (a taky na rozdíl od tebe něco o kulturistice ví a má taky na rozdíl od tebe a teď i ode mě moře zkušeností). A to, že podle tebe nejde vyhrát olympii bez sypání ještě neznamená, že sypání je to nejdůležitější. Samozřejmě že člověk, kterej sype, má oproti jiným výhodu, ale znamená to automaticky jeho úspěch? Aha.
Jo tak pro tebe je známá věc, že Arnold sypal? No výborně, ale stejně se to bojí pořád říkat, protože by to pro něj byla hrozná ostuda, co? :D Nějak ses do toho zamotal, chlapče :D Ty radši nevíš kam směřuju, chápu, že je lepší říct, že nechápeš než se to snažit vysvětlit. Sypání ve vrcholný kulturistice je přece ostuda až kam :D:D LOL
Ne, já fakt nesypu. Kdybych sypal, tak bych přece už dávno byl na olympii, protože sypání je to nejpodstatnější pro úspěch, že ...
Musim říct, že mě fest bavíš. :D -
nenapsal si vůbec nic, nejsi schopen ani odpovědi na triviální otázky, ale za zlý ti to nemám, prostě nechceš vypadat jako hlupák, tak radši mlčíš, v podstatě jeidná možná varianta pro tebe.
-
Ale napsal, zkus si to přečíst.
-
Je to tak.
-
+1
-
No ještě že tak. Nevim proč by se jim to mělo líbit.
-
Mají pravdu. Hry by se měli omezit. Zvláště typu GTA a podobně.
Omezil bych i to proklaté WOW.
Mimo zlepšení angličtiny je to hra, ve skrze negativní. Znám několik lidí co wowku propadli. Všechen svůj volný čas věnují pouze hře.*8* -
CoD pre starších hráčov? Skús si niekedy na zahrať MP na x360.
-
A nebo tak. I když vzít amíkům právo na zbraň by se jim asi moc nelíbilo.
-
Je jednodušší změnit zákon o hrách a zbraních než začít svoje děti vychovávat...
-
Je jednoduší omezovat hry než změnit zákon o zbraních. Problém je ten že v USA si může koupit zbraň každý ňouma a podle toho to tam taky vypadá. Pak se snadno stává že nějaký ukřivděný školák půjde vystřílet spolužáky. No a na co to asi tak svedou no přeci na hry.
-
Proste pokud maj amici tak roze.rackovany mozky ze nevedej co je dobry a co neni. Kurna jako malej sem hral Duke Nukema, Dooma, Heretica, Shadow Warriora, Blooda a ja nevim co jeste a napadlo me snad vzit vidle a pichnout je do nekoho? Pokud si myslej ze tohle muzou tak by sme ale nemeli hledat chybu snad ve hrach ale v tech lidech. Bud sou natom americka mladez s IQ tak dole ze si myslej ze to bude fajn ze je pak ressnou nebo ja nevim. Dle meho soudu zato hry nemuzou v prvnim GTA se taky strileli a prejizdely lidi a co? Zatim sem nikoho jeste neprejel i kdyz obcas nejaky chodec nebo cyklista si o to vylozene rikaj *1*
-
A kde zlyha reflex, tam pomoze autoaim ;)
-
Ano, a ja jsem reagovala na jeho poznamku o kupovani her v CR, ne ve svete. A protoze neni ve svete a ja ano tak si dovoluju taky neco napsat o svete:) All clear?
-
:-D dit tam psal... "Jo a mimochodem, nevim jak ve svete, ale..." tak do něj nerejpej...