Přejít na výpis diskuzí
Schwarzenegger versus videohry: Den zúčtování
2.11.2010 | Martin Bach
208 příspěvků
-
Tak řekněme, že je mi trochu jedno, co si v tom šíleném státě odsouhlasí(byť je to stále Švarca, otec násilných filmů *1*). Například u nás v Čechách by EA podmázla Vaška pár tisícovkami a byl by klid.
-
Jo a ještě jak je tam že je to jen malej obrat tak hry se nahradí tím že začnou vyrábět více chlastu a cigaret a to že se to budou kupovat nezletilí je fuk :D Jak se nekouří ve hře tak to není problém :D No nic.
-
Ale vzdyt to neni pravda. Proc by nemela byt ve hre krev? Bude, uplne stejne jako je to ted, akorat se GTAcko nebude prodavat detem, ale jen dospelym, atd. Hry pro dospele budou tak jako tak a tam bude vsechno nasili, co si kdo zada, kdyz si to zada... Ale detem se to proste prodavat nebude. Jednoduche. Kdyz je v kine film pro dospele, tak tam taky deti nepusti.
-
zase když vezmeme v potaz kolik lidí pod 18 si pravidelně kupuje hry..není jich zas tolik..spíše je dostávají do rodičů..taky sem si začal kupovat hry až od doby, co sem začal pracovat..dřív sem na ně neměl..
-
Jo ale že se tohle děje ve filmech to nikomu nevadí ale jak je to ve hře tak je to problém. Nejde o hodně krve ale to že pokud to tak bude tak nebude ve hře žádná krev (jen zelená a to je nuda). Myslím že páni Politikové nemaj asi co dělat. Je plno jiných věci co by se měli udělat jinak ale na to kašlou. Takhle budou vidět v novinách a tv a to je asi jediný důvod proč to dělají.
-
ak to bude len v USA tak ma to netrapi... mne je jedno co si tam zakazu alebo ne ... ale nech to nethaju do Europi...
-
Chapu rozhorceni nad takovym zakonem prodejci, distributory i vydavately, nechapu ale, co na tom vadi hernim mediim? Ci snad dokonce samotnym hracum? Tak kdyz hra je urcena treba lidem 17+, tak je logicke, ze mladsim se hra prodavat nebude. A ze by takovy system mohl mit dokonce i v dusledku vliv na to, ze vyvojari zacnou delat hry mene nasilne? Aby vyhoveli ratingum? Ze snad dokonce se budou snazit zaujmout necim jinym, nez tunami krve a tim, ze hrac muze celkem beztrestne nekoho zabit na ulici, nebo vystrilet park plnej duchodcu a maminek s kocarky? A to je jako spatne? Doufam, ze ten zakon schvali, a doufam, ze se inspiruji i jine staty v USA a doufam, ze se to rozsiri i za hranice. Jsem vsema deseti pro.
-
Dobrý článek.
Chce se mi zvracet - nestačí "war on terrorism", "war on drugs", "war on climate change", teď ještě budeme mít "war on videogames"...
je důvod proč opovrhuju politiky všech zemí světa ve všech funkcích.