Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uplne s tebou suhlasim...tiez mastim tie najvacsie brutality [postal 2 si vzdy rad zamastim], ale presne ako popisujes...zlomeniny kotniky...to ma vie uplne zlozit....ved nemam rad ani sSegalove filmy lebo tam lame ruky nohy kade chodi.....sa na to nemozem pozerat...vzdy ked niekto len zapraska prstamy uz mi je zle. *1*
    Ale ked mastim...tak sa tam mozu trhat hnaty...vylievat vnutornosti...prehnane povedane...chcanky sracky na obed si mozu davat NPCcka...so mnou to vobec nepohne....asi som fakt nejaky psychopat. *11*
  • Já se jen snažil naznačit, že o tom kam se ubírá a má uírat společnost, o tom jak vychovávat lidi, nerozhoduje většina, spíš by to formuloval tak, že ta většina si jen myslí že o něčem rozhoduje : )
  • Tak na rozhodovani (vetsim vlivu) vetsiny je postavena cela zapadni spolecnost. Teda, pokud se doted neco nezmenilo, uz sem se dlouho nedival na zpravy *1* (Ale to jsme silne offtopik, takze radsi utnout)
  • ještě detail, demokracie tu opravdu neni, ani nevim jestli existuje stát kde je opravdu demokracie, je to utopie.
  • rozhoduje většina? na to si přišel jak? : )
  • Tak snad vime, jak demokracie funguje, ne? *3* Kazdy ma vlastni nazor, ale rozhoduje vetsina, teda kdyz je clovek dospelej, ze jo. Kdyz je malej, rozhoduje maminka a tatinek (s odepnutym opaskem treba), ale ti jsou take soucasti spolecnosti *2*
  • vtipná reakce, zasmál jsem se *4*

ps - není to ironie.
  • a kdo stanovuje cestu jakou tě vychovat? Oni? politici? když mám jiný názor na to jakým směrem se má společnost ubírat a jak co dělat, jsem automaticky anarchista co je nebezpečný?

"Spolecnost musi byt vychovavana. Jinak bychom nemeli spolecnost, ale anarchii? "

uf...
  • A vis ze ti to verim?! Kdybys mu tohle rekl, tak by ti stejne nerozumel Tak co.. *2*
  • odpovím otázkou, a proč ne?
  • To těžko. Vašek může vracet zákony k přepracování, ale ne věčně a rozhodně je nemůže zakazovat. Navíc máme jinej právní systém. V Americe je to problém. Tam jak něco projde, tak se podle toho soudí všechno obdobný jako podle vzoru. Proto je ten rozsudek tak důležitej. U nás by se to posuzovalo znova od nuly.
  • A do oci bys mu to rekl? *1*
  • Rodice, skola, kultura, zakony, prace, media, i ti politikove, atd. atd. to vsechno te vychovava, protoze jsi soucasti spolecnosti a ta se snazi vychovavat lidi, kteri budou jeji funkcni soucasti.
  • Problémy se srdcem jsou u něj prý dědičné, jednalo se o vrozenou vadu, takže tady se trochu pleteš, na druhou stranu i kdyby se prosypal až k tý operaci asi by to stejně nikdo nepřiznal, kdyby na sebe píchnul, že měl problémy se srdcem kvůli sypání, kulturistice by to moc nepomohlo což by se jeho chlebodárci Joe Weiderovi asi moc nelíbilo a lidem kolem kulturistiky už asi vůbec ne. Jinak Arnold v tom byl numero uno, ne nadarmo Sergio Oliva řekl něco ve smyslu, že když přišel do USA Arnold tak začlo to pravý sypání : D sypal, sypal až se nám prosypal až na guvernéra.
  • Podobne, vdaka hram sa zo mna akoze stal agresivny maniak tuziaci po krvy, zabijani a porcovani tiel.
    Co na tom, ze mi staci vidiet napr. vyvrtnuty kotnik, alebo zlomeninu vo futbale a zaludok mam prekruteny na 3krat.
  • Arnold je příklad člověka, kterému se odborně říká "zm*d", je bezpáteřní a hlavně pokrytec jak hrom, jeho cesta tam kde teď dřepí je sama o sobě slušně řečeno k zblití, jeho způsoby obhajoby toho co dělal jsou na blití snad ještě víc, zkrátka splňuje všechny předpoklady k tomu být politikem, jako člověka ho, ač ho neznám, vůbec nemusim, bohužel sedí na místě kde škodí, naštěstí už tam dlouho vegetovat nebude.
  • Je mi z pana Schwarzeneggera na zvracení.Je to člověk, který nemá k tématu co říci.Navíc se ve vlastních filmech chová jako masový vrah.Měl by si nasypat sám popel na hlavu.Dopoval a díky tomu je po infarktu a to měl být ten vzor pro mládež?Copak každý politik musí být magor? *9*
  • A kdopak muze mit tu moc te vychovavat? Snad ne ti vsemocni kecalkove...
  • Petr: Prakticky, kdyz to ani na americkem trhu nedodrzuji, ac by meli, ci nemeli, nevim, tak to stejne vyjde na stejno jako u nas.
  • Spolecnost musi byt vychovavana. Jinak bychom nemeli spolecnost, ale anarchii?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit