Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj no ja musim rict ze me se libilo hodne her od Bethesdy Fallout, Chronicles of Riddick i Skyrim i kdyz tam bylo par bugu dalo se to prezit, originialni hraci moznosti prevazuji
  • JJ, upálit je.. Hra je to výborná. Nicméně na plejsta už bych si jí nekoupil. Hrál sem kdysi na něm Oblivion GOTY a po dlouhém opravdu dlouhém hraní, byl problém s předměty, hra mě vyfuckovala a nepustila v questu během Shiverring Isles dál takže sem to ani nedohrál. Tyhle hry raději na PC. Navíc to mam česky. *5*
    • Díky za stejnej názor, já tak trochu nepochopil, proč má někdo potřebu hru typu Skyrim či Crysis hrát na konzolích, které už to prostě dnes technologicky nedávají? Mám doma x-box, ale je prostě pro děti na vyřádění a občas na party blbnutí, ale na dnešní hry mám prostě dnešní PC.
  • budiz, nechame to bejt :P
  • Malleth
    Kdo má PS3 verzi Skyrimu a má se aspoň trochu rád, tak tu hru už dávno střelil nebo hodil z okna.
    • To by měli udělat vlastníci libovolné verze hry
    • zdeeneek
      To jako proc?
      • Malleth
        Třeba protože je ta PS3 verze mizerná.
  • hehe tak oni celej skyrim udelaj pro konzole (dukazem budiz inteface) a tedka jim tam nepujdou dlc, chachacha
    • Mno interface je rozhodně konzoloidní, to mi na Skyrimu zklamalo nejvíc (samozřejmě PC verzi, kde je rozhodně tohle uspořádání nepraktické).
  • Problem je opravdu v tom ze dnes se dela primarne na xbox , kupni sila v americe je proste obrovska a tam si ps3 moc nevede .... A ano ps3 nema idealni architekturu protoze je slozitejsi ale vemte si kdyby to bylo obracene a programovalo se primarne na ps3 ?
    • A teď si vem, kdyby se primárně programovalo na PC, to by byla teprv bomba *3*
      • A každej rok upgrade...vůbec! *2*
      • Me je to jedno mam oboje ale na konzoly se hraje prijemnejs (jen neco samozrejme)
        • Ano, FIFu si dovedu dobře představit. Stejně tak na PC si ji dám s podobným gamepadem, ale třeba Battlefield 3 si představit nedovedu. Někdy to budu muset zkusit ... nicméně je to vidět i na gameplay videích, jak dobře se to hraje. Ale tak samozřejmě je to o nárocích, které na to máš. Já jsem zatím přesnější ovládání než myš bohužel stále nepotkal, takže FPS, RTS atp. nikdy jinak.
          • Jasne Bf3 mam taky na pc ale hraji na ps 3 killzone a je to ok jasne je to postavene na ten gamepad ale i tak to jde a k ps3 muzes normal pripojit mys i klavesnici
            • můžeš, ale k čemu ti to je, když na to ty hry nejsou designovaný. Jako by sis do auta dal řídítka ...ano i to jde.
  • Spiker01
    Dishonered je taky od Bethesdy a určitě na to také vyjde nějaký dodatečný obsah...
    • budou s***T****r*á**t tak dishonored bude z warezu ony je ty manyrý přejdou až uvidí jak lidi nemají radi jejich politiku a nestahovat není řešení protože budou propouštět studia zaměstannance a budou si myslet že není zájem když se bude warezit dojde jim že hra je dobrá ale politika spolecnosti tam je zádrhel prostě jenom warezem tu bude víc cdprojektu paradox co *3*
  • Nech si to strčia do pr-ele ked s tým robia také drahoty... dristy o tom že to nejde nech si nechaju pre tích čo im to baštia. Jediné čo ma mrzí, že zanedlho moje peniaze opat pojdu Bethesde...
  • V Bethesdě jsou podle mě fušeři co jednoduše neuměj pořádně programovat hry. Obzvlášť na PS3. Vzpomínám si jaký problémy byly se zadrháváním hry na PS3 ze začátku a jak dlouho jim trvalo než do dali do pořádku.

Obecně se ví, že dělat hry pro PS3 je o něco složitější/jiný než pro Xbox ale kdyby se to už ze začátku pro PS3 udělalo pořádně, tak by teď nemuseli být takové problémy.

Jinak čistě podle mého laického názoru, jestli má na to dost výkonu Xbox 360, tak ho PS3 musí mít dost taky, takže to je jen o neschopnosti popř. lajdáctví Bethesdy. A to mám jinak ty jejich zabugovaný hry docela rád.
    • To že jsou lidi z Bethesdy laidáci a nebo jsou prostě málo vzdělaní ve vlastním oboru je naprosto zjevné a velmi snadno to lze dokázat. Stačí se podívat na fanouškovské modifikace - co Bethesda nedokázala opravit, to v pohodě jeden fanoušek opravil, jakoby o nic nešlo... Tak co na tohle řeknete???

Já jsem fanoušek série TES a z toho důvodu do jisté míry i fanoušek Bethesdy, ale koukejme se na věci objektivně. *3*
      • Tak proč by se s tím sr*li za vlástní peníze, když jim to někdo jinej udělá zadarmo.
        • Proč asi? Protože jim za tu hru platíme a to, že nějaký fanboy to opraví sám a Bethesda to nezvládne je smutné.
          • Počkat to přece dává smysl zmiňovat u článku, který se soustředí na ps3 dlc, fakt, že někdo něco opravil modem na to totíž Bethesda určiě spolehá, že mody co jsou jen na pc za ně vyřeší problémy pro ostatních kolik? 70%,80%, lidí co maj hru na konzolích.
          • Ale to je nemusí zajímat, když mají tvoje peníze a ty si blbec a další peníze jim opět dáš.
    • Výkon, výkon, výkon... A co architektura atd.? Neplácej hovadiny od lajdáctví, když tomu nemůžeš rozumět ani z dálky.
      • Ale vždyť to jsem měl přesně na mysli, když jsem psal, že dělat hry pro PS3 je o něco těžší/jiný. Samozřejmě že je to tím, že architektura PS3 je narozdíl od PC, Xboxu trochu někde jinde ale přesto, jak už jsem psal, kdyby se to pro PS3 psalo hned od začátku pořádně, nemuseli být teď takové problémy. Alespoň toť můj laický názor.
        • ono nejspis pujde o to, ze to neni o uprave, ta konverze "od podlahy" nebude moc jednoducha, tudiz to bude na dlouho, bude to stat spoustu penez. otazka potom je jestli se jim to vyplati oproti risku, ze to bude fungovat "tak nejak"..zvazili riziko a treba sou spokojeny..treba nejsou. hlavne tyhle problemy nema jen bethesda...ma je skoro kazdy vyvojarsky studiu, ktery nedela hry exkluzivne pro sony
          • Robotron3
            Jenže oni mají už dlouholetý zkušenosti na PS3. K Oblivionu taky nevyšel DLC na stáhnutí přes PSN a pak jen udělali GOTY edici, kde ty DLCčka k Oblivionu byly. Takže tady něco smrdí. Jestli teď na PS3 taky neudělají stahovatelné DLC a vydají GOTY Skyrimu, kde ty datáče budou, je v tom evidentně nějaká levota.
  • ja si troufnu prohlasit, ze "fuseri" nejsou u bethesdy (ac nesouhlasim s tim, ze jejich hry jsou bezchybne), ale u sony...to oni nedokazali postavit architekturu sveho systemu tak, aby s nim programatori mohli normalne pracovat bez toho, aby si udelali par her "nanecisto" nez se to nauci. puvodne se rikalo, ze vyvojarum to trvalo prvni dva roky, nez to nejak chytli do ruky...ocividne je to jeste krkolomnejsi nez se rikalo puvodne.
    • ad1 koneckoncu sony "priznalo" to, ze PS3 je po tehle stranve "vymrskle" uz i tim, ze
      (samozrejme udajne) bude nova platforma intel + amd...to uz samo o sobe neco vypovida
      • To vypovida leda o tom, ze vyvoj vlastniho procesoru/architektury je drahy a sony si to ted nemuze dovolit. Navic svet se za tu dobu o kus posunul a dnes je pomer spotreba/vykon uplne jinde nez driv.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit