Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Že by měření pindíků mezi současnými konzolemi bylo takhle rázně zodpovězeno ?
    No Bethesda je s PS3 v koncích ... je čas ukovat nové hřebce .
  • ja to řikal zase microsoft s xboxem nestací že nacpou reklamu u atari starych her všem co nemaj jejich prohližeč ale ted jestě tlačí na bethesdu ohledně ps 3 pamatujete na tu exkluzivitu dawnguardu pro xbox 360 na měsíc tehdy to žačalo a začíná se nám to rozvijet

ps nemám žadnou konzoli ale nemužu ignorovat to co microsoft všechno ku.r..v...i
    age of empires udělali freetoplay a další pič*****
    • Gojira
      mluvíš h o v n a
      • nemluví, ale píše... *3*
  • elder scrolls byla vždycky hra ktera si hrála na mmo. Tak je otázka proč hrát offline mmo když si mužete zahrat skutečné mmo jako TSW, wow nebo i gw2 *8*
    • TES si hrála na MMO? Čím? Ta pvaha je zajímavá a mně by skutečně zajímalo, kdyby si to rozvedl. Podle mě to tak není, ale nebudu to bez tvé reakce dále rozvádět.
    • Robotron3
      Elder Scrolls tu byla daleko před vznikem MMO.
      • no vždyť rikam ze to bylo jako mmo, ale ted proč to hrat kdyz uz existuji skutecne onlinovky
        • Robotron3
          To je jednoduché, každého baví něco jiného. Mě třeba MMO nebaví a radši ten single, jiný to má zase naopak.
  • Vakek
    No jen se poperte lidi. To mě fakt vždycky pobaví *1*
  • Jo hadam, ze problem bude v tom uzasnym neflebilnim rozdeleni pameti na ps3 :).
    • Copa ty vis o pameti Ps3 ? AAaa ja zapomnel tady je to samy Exprd Z kdejaky prd*le kam ted zavedly net .
      • Jojo, a ze ty toho o PS3 zjevne vis kotel, v severnim madarsku se nam to rodi opravdova svetova elita.
        • Jasne ... Ja ale nepsal ze to vim asi neumis cist *3*
          • ne, ale psal si stylem "to je moje babovicka, nesahej na ni!", tak co na to rict :P.
            • Ne reagoval jsem s tim ze ja to nevim a nevivijim na ps3 a ty ze to podle me taky nevis *3*
      • Robotron3
        Že něco neznáš automaticky neznamená, že to nemohou znát jiní. Rozdíl mezi pamětí X360 a PS3 je poměrně jednoduchá věc i pro laika. X360 má 512MB, která se zpřístupňuje dynamicky, tak jak vývojáři potřebují. Mohou si určit, která část bude systémová a která grafická. PS3 oproti tomu má tohle statické 256 pro systém, 256 pro grafiku. Když vývojáři na Xboxu360 počítají s tím, že jednu paměť potřebují víc než druhou, tak mají na PS3 samozřejmě problém.
        • No a co z toho vyplyva ,ze jsou liny vyvyjet na ps3 korektne .... dekuji ze si to tu tak krasne rozepsal aspon to vidi i laik
          • Robotron3
            Bethesda má mnohaleté zkušenosti a rozdíly platforem X360 a PS3 dobře znají, tudíž problém, který teď údajně mají, s ním museli počítat od začátku. Takže buďto jsou to opravdu lajdáci a nedokáží to udělat správně, a nebo za tím stojí i něco jiného.
            • Ano to presne jsem myslel ....
        • Jojo, je fakt, ze aspon nekdo tu ma zakladni prehled misto nadavani :).
  • Moje vymazlený šestijádro, 32GB ram, 6x 120 SSD disk a 4x 680GTX zvládne úplně všechno :) haha, sice to žere jako čtyři varný konvice, ale jinak pohoda.
    Tím jsem chtěl říct, že nejaké přiblblé konzole neřeším.
    • No a ja mam 86 jadro s 12TB ram , 1000TB HDD a grafarnu s podporu 5D a hraju na tom Tetris :D
      (je to ironie ) *3*
    • No vidíš, já mám 10ti jádrový CPU, 512 MB RAM a 80 GB SATA disk a jsem taky spokojený *3*
      • Že ty pracuješ pro NASA, to se hned pozná. RESPEKT
        • *3*
      • sry, spletl jsem se, jenom 7 jádrový CPU :)
        • Myslíš RISC Cell? Já ne, kalkulačky jsem dávno opustil. Už je nahradily před časem telefony :-)
    • no vsetci z teba a tvojho pc padaju na zadok...
      ja mam o polovicu horsi komp a skyrim hrajem a modim naplno. To nie je zrovna hra ktora by mala byt pre nejaky challenge. tu sa jedna o ps3 verziu ktora z nejakeho dovodu ma uz od zaciatku problemy. a ja som jedine rad ze aj konzolisti maju obcas problemy s portovanim, nie furt len pcckari.
      • Tak to máš taky docela silnou mašinu..:D
    • Tak je neres tady a bez se chlubit na piskoviste. *3*
      • Tak občas si tady připadám jako na pískovišti tak jsem se chtěl pochlubit co mi rodiče před týdnem koupili, prý abych měl pomůcku na další školní rok.
        • Nevšímej si těch závistivců, já jsem si koupil 8 playstationu 3 a 5 xboxů a mám doma menší hernu, je pravda že do jednoho pokoje se mi ty 40palcový LEDky a plasmy nevešly, no ale co taky nemám jen jeden pokoj že. Nechcu se chlubit a jsem rád že tvůj tatík vlastní ten patent. To můj otec postavil v ČR první továrnu na kondomy a fakt nám to vynáší. Ale jak říkám tady budou všichni jen závistivě buze*ovat.
        • To mas ale hodne rodice pomucku za 80k a tenisky mas ze zlata a zadek si utiras 5litrama *1*
          a zivis to malou elektrarnou proste takovy keci uz nezeru neni mi 15 *3*
          • To ti schvaluju, to je vznešené povolání. *5*
          • Tak můj táta vlastní patent na výrobu čokoládové zmrzliny, tak je trocha bohatý no.
            • Dworkin
              .. a dodnes na to nerad vzpomínám, ale za ten počítač to stálo. Dokonce už vím čím chci být až vyrostu. Nejspíše právníkem.
            • A přišel na něj tak, že tě v zimě samotného zavřel do sklepa.
            • škoda už jsi se pochlubil..
            • PS3Hrac
              Já narozdíl od někoho vlastním mozek a taky se tím nechlubím *1* *1* *1*
            • Me je to jedno jestly to mas si stasny hoch jestly ne tak mas naky problem a potrebujes si to timhle kompenzovat *3*
  • Jen mi prijde divne ze to je opet u hry na ktere se angazuje mrkvosoft a bethesda to jsou jen vyhcany smejdi co triskaj prachy a nechavaj si od mrkvosoftu platit
    • Jak bethesda vytříská prachy z toho, že něco neprodá?
      • Asi tim ze jim za to mrkvosoft zaplati nee ... zapoj mozek a cti ..... u mrkvosoftu nic neobvykleho
        • A jaký používáš OS? Mac? Linux? Ono nebýt toho Mrkvosoftu, tak bůh ví, kde dneska s PC jsme *3* . Ale jejich politika mě občas děsí, to je fakt *1*
          • Robotron3
            Nebýt Microsoftu a IBM PC, tak tu možná máme ještě Commodore Amiga a Atari vedle Apple.
            • Ano a nebo taky uplne neco jineho (lepsiho) ale to jsou kdyby *3*
          • Windows samozrejme co jineho taky dnes na hry *3*
            • Nic to ale nemeni na tom ze mrkvosoft je obludna korporace ... ale jak vidis ostatni jsou jineho nazoru
  • Hanzales
    To je ulet. Jeste odpoledne tady nebyl ani jeden prispevek :)
  • Na DLC jim kašlu a nic od Bethesdy na konzole už si nekoupím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit