Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To bude tím, že hry jsou 32bitový aplikace.
  • Cahir
    neběží-li ti na pozadí tuna naprosto zbytečných aplikací a nemáš-li železo zadělaný malwarem, bohatě ti ty 4 GB stačí... 8 GB prostě u hry nevyužiješ.
  • Ono taky ale záleží na tom, kolik ti sežere OS a ostatní aplikace na pozadí. Pak už se nebavíme o 4GB, ale třeba jen o 2 GB i méně a to už nestačí...
  • Hra je to určitě zajímavá :) ..mít možnost, tak to i zkusím, ale už mám koupené GW2 od té doby, co to šlo v pre-purshed koupit, takže jasně volím GW2 ;) ..(nevyvracím, že TSW je dobrá hra)
  • 2lugal-no ja si na to vzpominam trochu jinak. Clovek v te dobe rekl ze chce Walking in Station(slibovany 7 let) a hned ho vsichni nazvali ''blbeckem co si hraje s barbinami''. Takovi lide tam vetsinou protestovali. Tenkrat mi ta ''skvela'' komunita(alespon na foru) tak zkazila naladu,ze jsem s EVE prastil.
  • PLEX v EVE byli davno pred Incarnou. A nemas uplne pravdu. V EVE muzes platit hrani herni menou(tudiz hrajes zdarma) a AURUM? Mam 5000AUR,aniz bych kdy co kupoval. Aniz bych je kdy s kym vymenoval(coz snad ani nejde). Jak je to mozne? Potrap si hlavu sam.
    Kdyz uz vzpominate EVE,tak zrovna tam je mikrotransakcni obchod naprosto k nicemu. Ten mel mit vyznam az s Walking in Station,ktery nikdy nebyl dokoncen a bojim se ze ani nebude. Incarna se svym Kapitanskymi kajutami je sice hezka,ale slibovany Walking in Station to neni
  • To není písnička. To je přezpívanej text následujícího:
    http://pastebin.com/2jwRbV4c
  • co je to za pisnicku ?
  • Cahir
    "4 GB je na SW málo, dokup další 4 GB modul do dual channelu" - to je totální hovadina. Neznám hru, která by vyžadovala tolik pamětí a minimálně do generace nových konzolí se ji nedočkám...
  • Animacie ma az tak nehnevaju, skor ten bojovy system. Ale hru som dneska kupil a uz sa to patchuje, dufam ze to bude tak zaujimave ako tvrdite *4*
  • "Bulldozer je nejlepší CPU na světě, Opterony i AMD FX-8150 naprosto drtí IvyBridge/SandyBridge ve všech nejmodernějších, nejvýkonějších aplikacích."

Kromě her. Takový menší háček. Vzhledem k tomu, že se nacházíš na herním serveru, tak si tady tuhle fanatickou propagandou AMD můžeš strčit za klobouk. *6*
  • Potom to chápu. To dokáže dost pokazit dojem ze hry a chuť hrát. :-/ S tím Ti asi nepomohu.
  • V par umelych testoch je buldozer o 5% vykonnejsi, ale v hernej realite je to totalny prepadak aj oproti nizsim SB CPU.
  • To bol protest proti zavádzaniu mikrotransakcií - ccp "prisľúbili" hráčom, že budú predávať iba "vanity" itemy a nie nejaké "gold" strelivo či zbrane, ktoré nie je normálne možné v hre získať.

Či je eve pay to win? No vzhľadom na to, že za rl prachy si môžeš nakúpiť gtc/plexy, tie premeniť na ingame menu (isk) a nakúpiť si čo len chceš (lode, zbrane, štíty, stanice, implantáty či dokonca aj charaktery so 120m skillpointami), tak svojim spôsobom áno.

Ale môžeš nakupovať len veci, ktoré je normálne možné získať v hre - takže žiadne "bonusy" v podobe 5x zrýchlenia vylepšovania, 5x zvýšenia obrany, 5x viac dps apod.
  • Máš pravdu, znepokojuje mě to zbytečně. Asi mě to štve hlavně kvůli tomu, že mi ta hra příjde vážně výborná, ale ten model placení mi vadí + prohlášení, že jednou stejně přejdou na F2P..to by mi vadilo do toho vrazit peníze.
  • http://www.pcgamer.com/2011/06/25/eve-online-players-protest-against-monocle-pricesmicrotransactions-lasers-involved/ tady tvrdí něco jinýho, aj na stránkách z té doby tvrdí něco jinýho. Přímo to nevím, ale vždycky jsem četl o mikrotrasakcích P2W, možná máš pravdu, EVE jsem hrál..no, řekněme dobu kratší než krátkou. Už se pořádně dostat do Homeworldu pro mě býval oříšek, EVE už nic pro moji maličkost. Hlavně když tam nikoho neznám a neměl mi to pořádně kdo vysvětlit, rychle mě to omrzelo. Takže ze hry to nevím.
  • Však to neřeš, když to nemá vliv na hru je to jen věc hráče jestli si to zaplatí nebo ne. Funcom to zkoušet může. Stejně to dopadne jako AoC.
  • nikdo o P2W v EvE nemluvil... vsechno se zvedlo kuli "uniklemu" internimu dokumentu o financovani World Of Darkness pres EvE... kdy EvE byla (a skutecne i je) pro CCP tovarna na prachy ze ktere se financuje vse okolo... jestli jsi cetl ten uniklej dokument tak byl napsany tak hrube, ze to zavanelo fakem.. ale lidi se nasraly.. tak se svolalo CMS(zastupci hracu) a probrali to a dovysvetlili si to mezi sebou....
  • Poslouchej, není nic špatnýho na F2P, cash shopy nebo P2W...stejně jako není nic špatnýho na měsíčních poplatcích. Ale obojí?! V jedné hře?!
  • Je hezký, že to tak bereš. Ale nebudu rád, až se to stane standardem a hru si koupíš, budeš platit a ještě si budeš muset připlatit třeba i jen za další lokace kromě startovací. Takovej systém menších datadisků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit