Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano. Hrani uplne hladke,ale ve mestech je to ted peklo. Muj server je totiz preplneny. V early acces to slapalo ok.
  • 4 GB je na SW málo, dokup další 4 GB modul do dual channelu, vyhoď ten krám od nVidie a narvi tam 79XX od AMD, hra pojede jako po másle. Sám jsem řešil stejný problém, teď fps 120 - 180.
  • nechápu kde se bera tahle nenávist, i kdyby me to melo prestat bavit porád to ma delší hratelnost než spec ops (či ja k se jmenuje ta hra z dubaje) a za stejnou cenu 50€.
  • Pff, 30-40 není sekání.

Jistě, 60+ je očividně plynulejší, ale při 30-40 nemůžeš vidět sekání.

To jen tvůj pocit drsnosti potřebuje vyšší číslo a tak se mu to nelíbí.
  • Krome toho ze jedine slovo v tvem postu neni pravda,tak krome toho jsi borec. Velky.
  • ne.. seka se me jen zerg ve Fusangu jinak to bezi na plne koule i s teselaci :)
  • taky máte problem že se vám hra seká v hl. mestech? jak kdybych mel málo pameti pritom mam 4GB, celkove mi to pripada zle optimalizovane, mam ani ne rok starej komp takovej vyšší mainstream (Nvidia GTX560Ti) a stejne když dám na high tam mám 30-40fps.
  • Proc by to proboha mel byt WoW killer?! Vy jste tim uz posedli.
    A SW nema podobnou tematiku jako Fallout.
  • Jasný, taky si radši dám pár 360noVATS v Falloutu než se někde tajtrlíkovat v MMO.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    Hell yeah bro.

Tweet with #burnleconsoles hash to support our cause! Pcgames.cz will RISE!
  • Tak tak, generální ředitel už odstoupil, půlku zaměstnanců propustili, ještě pár dní potrvá tento hype nesoucí se herními magazíny a budou muset přejít na F2P. Další zbankrotovaný projekt.
  • za seba mozem povedat, ze tato hra ma absolutne neoslovila. kukal som do toho 3-4 hodiny u kamarata. skillovanie vyzera zaujimavo, crafting vyzera tiez celkom fajn (skladanie predmetov v stvorcovej mriezke) ale pripadalo mi to take nemastne-neslane celkovo. nato ze tje to subscription based....
  • Je to úplně nový koncept, který se povedl, ale WoW killer to nebude, každopádně si to svou hráčskou základnu najde, osobně dám ale vždy přednost SP a Falloutu, před MMO s podobnou tématikou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit