Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 5 nebo 10 let? Ta hra bude F2P do roka a klasická chyba, GW2 není F2P, ale regulerně se musí koupit, pak už nejsou měsíční poplatky. Item shop se vůbec tam neřeší, tu měnu můžete získat za ingame prachy
    -taky říkali, že lidi radši platí měsíční poplatky, mi ukažte člověka, který to radši zaplatí, GW2 ukáže, že to jde i jinak a funcom chce vysosat co nejvíc peněz co to jde a pak z toho udělají "F2P", který bude ořezaný, až se na to nepůjde dívat a stejně to budete muset koupit
    • Ja radsi zaplatim 200 za mesic, nez abych hral pay to win.
      • Taky souhlas, Proto již nehraji LOTRO, které se k tomu dostalo. Jsem jen rád, že GW2 zatím vypadá tak jak vypadá, protože jejich model mi přijde nej pro všechny strany. Já to ovšem vidím tak, že to muselo takto pomalu přijít. Herní průmysl se vyvíjí. :)
      • Jo to by platil si myslím každý, ale takové tituly se ani moc už snad dělat nebudou, pay to win možná fungoval dřív, ale s tím nebudou mít šanci když jsou tady už i lepší modely
    • S několika věcmi souhlasím. Dokonce mě trošku Fancom naštval s Age of Conan. Dokonale se na něj vykašlali, hned potom, co přešli na F2P model. Chápu, že chtěli nový projekt, ale přitom AoC není špatnou hrou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit