Přejít na výpis diskuzí
Sedm minut z viktoriánského masakru v Bloodborne předvede obří kladivo a kosu
19.1.2015 | Aleš Smutný
143 příspěvků
-
Nikdy bych nevěřil že se mi zasteskne po Eurogameru ale ten jejich ignore list měl něco do sebe.
Sice by se mi diskuze scvrkla na třetinu ale oddělit zrno od plev by bylo prima. *6* -
Neni duvod škemrat kvůli tomuhle konzolidnimu hnusu, mame Dotu 2, LoL, Smile, za pět let budeme mít Star Citizen. Jsem hrdý na naši Pc-platformu.
-
-
Za 5 let???? *8*
-
Souhlas, ty hry co jsi vypsal jsou pecky, pořádájí se v tom turnaje, vyhrávají peníze, o tom si trapni konzolosti s celym slavnym Bloodborne můžou jen nechat zdát.
-
-
Skoda ze Fail pise bez diakritiky hlupaku. Delas z nas pred pc master race zbytecne blbce. Az vyrostes, pochopis.
-
-
Nechapu proc bych mel rust???
-
-
Navic jak jsi psal, mame Skyrim, takze neni duvod chtit tyhle nasilnosti...Edit.. Přidal jsem si obrázek, protože se tu kradou nicky
-
-
taky premyslím, ze si tam dam obrazek, mozna neco z Dragon age nebo Skyrimu
-
-
-
-
Co to je za blbou hru? To jako opravdu někdo touží hrát? :D
-
-
Ty co to vyprodukovali musí být uchylové. A ty co se na tu hru těší taky :D. Podle videa tam jde jen o brutalitu násobenou tím, že dávají hráči co největší zbraně. Všude tečou potoky krve a létají ruce, nohy a kusy nechutných mutantů. Jestli to někumu přijde zábavné, tak nevím jestli je normální.
-
neblazni, vzdyt je to vrchol konzoloidniho konzumu, po tomhle kazdej spravnej konzolista touzi, mashing buttons *1*
-
-
Tak uz nebul, příští vánoce ti máma to PSko koupi.
-
Aha, Demons Souls a Dark Souls 1 a 2 byl opravdu konzum, že to dohrál úplně každý ... haha
-
-
-
taky bych chtel, aby se me takovy nobrain hry libili, mel bych pak jednodusi vyber, mohl bych hrat vse, co sem mainstream hrne pod tlakem *9*
-
-
obavam se ze co ta hra v sobe skryva mezi radky je nad tve chapani
-
-
Osekanou grafiku, autoheal, onebutton qte, koridory, low detaily, nebo neco jineho?
-
-
Ty jsi zřejmě Dark Souls neviděl ani z ponorky *1*
-
tupej linearni pribeh na zaver *6*
-
-
Já dávam přednost příběhu ve Skyrimu, tam jsem připadal opravdu jako ve Švédsku za dob Vikingů...
-
-
Konzole je lepsi nez pc, protoze k nemu jde pripojit gamepad a nemusis se u nej hrbit, taky jde dat pod televizi a ma cernou barvu. Taky rad kradu cizi nicky a chovam se jako dite. Jde mi to dobre.
-
nemuzes si najit vlastni nick ? ...
-
-
wow, tady je zase klikacu *15* *15* *15*
-
-
To víš, každej si rád klikne na blba. *1*
-
-
-
-
-
-
Ale jo, tohle je prvni hra do seznamu duvodu "Proc si koupit PS4". Doufam ze za 5-6 let na tom seznamu bude aspon 5 her, jako tomu bylo u PS3.
-
-
tak zrovna kvůli té největší sračce si koupit konzoli....
-
-
To budou dlouhý dva měsíce
-
-
No vidis a me prijde jako vcera, kdyz jsem si rikal, ze Bloodborne vyjde az za pul roku ☺ Necim se zaneprazdni a posetri si udivenej vyraz, az ti pak znicehonic dorazi balik s obsahem dolicnym—mnou a lety proverena metoda!
-
-
Mohlo by konecne vyjit Hotline Miami 2 nebo Hyperlight Drifter. To by to cekani velice zprijemnilo.
-
-
Vyhlizim presne ty stejny kousky☺ Hotline vydani podle me dost brzdi editor a ten me osobne nijak zvlast nezajima. Ale nevadi, casu beztak malo a restu ve vsech smerech pozehnane.
-
-
-
-
Nedivme se, že mástr Hnisu zná jenom QTE ) U nějaké složitejší hry, kde by nedejbože musel použít více než 4 tlačítka svého ovladače, by se mu pravděpodobně uvařil mozek :)
-
-
v jakém období růstu ztráci pc-gumáci vtipné buňky? Myslíte, že je to, když poprvé zapnou Dotu2, Diablo, simulátor větru nebo úplně něco jíného? Podělte se s námi o vaše tipy...
-
-
Sice me tyhle trollovaci valky mezi konzolisty a PCckari moc nebavi, ale mozna sis nevsiml toho, ze krome par her, ktere jsou exkluzivne na konzole, tak na PC vychazi vetsina mainstreamovych sracek taky. Navic na PC si muzu zahrat hromady indie her (ano, jsem jeden z tech lidi, kterym nevadi pixelova grafika, kdyz ta hra dava smysl a ma dobre mechaniky a hratelnost), potom komplexni hry jako treba hry od Paradoxu, hromady slusnych a nadprumerny MMO her (nejen WoW), strategii at uz RTS nebo tahovych, adventur, a spoustu ruznych podivnosti a experimentu, ktere na konzole nikdy nevyjdou. Jakozto PC hrac, ktery hraje na pc uz vice nez 20 let, si i tu konzoli obcas koupim, vetsinou kvuli nekolika hram, ktere na PC nevyjdou (WII kvuli Zeldam a Mario hram, PS3 kvuli Demons Souls, Okami HD, SoC/ICO HD), ale byt tyhle hry na PC (a ze by je PC bez problemu zvladlo, nedavno jsem zkousel Twilight Princess v emulatoru WII a bez problemu hratelne), tak o konzole ani nezavadim.
-
Ty a inteligentní? *15* *15* *15* *15* *15* *15* Nedej se vysmát ty náctileté vemínko *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
Chudáčku náš nešťastný, nic jiného než Dotu a Diablo neznáš? *15* *15* *15* Zatím tu vtipěm bavíš ty a tvuj hnisajicí žalud :)
-
-
pardon, zapomněl jsem na infantilní Divinity. Víš, ono je těžké se rozpomenout na všechny ty simulátory a infantilnosti, co PC-scéna produkuje *3*
-
-
Tak ještě znáš Divinity *15* *15* *15* *15* Tvůj rozhled je obrovský chlapče *15* *15* *15* *15*
A kolik infatilních věcí vychází na ty předražený toustovače? To už raději nezmíníš, co? PC scéna aspoň má ty simulátory, toustovač si o simu může nechát jenom zdát *15* *15* *15* *15* *15* A ne chlapče, Hawx skutečně není sim *15* *15* *15* *15* -
-
To jsem nečetl a nemám nutkání tvrdit opak. Každej máme něco, tak tady nemachruj s tím, co máš ty a co jiní nemaj. Může se ti totiž stát, že ti jiní daj přes držku něčím, co zase nemáš ty. Domysli si pod tím co chceš, když tvrdíš, že nepotřebuješ naraci, jistě si tam pár myšlenek najdeš :)
-
Náhodou, je tam simulátor chleba :)
-
co mu mám na ty smajlíky odpovět??? Viš ty co, raději si vymysli něco, co jsi zase přečetl. Zkus třeba Archiv Bouřné záře, První zákon. Na wiki si to nastuduj a pak nás tu oslňuj svými znalostmi děcko je prolhané...
-
haha: Hlavně to nějak zakecat, když nevíš, co odpovědět, že? :D Ostatně to předvádíš celou dobu :D
-
*7* Málo smajlíku vskutku....To inteligentního člověka moji úrovně hned přestane bavit diskuze s takovou lůzou..
-
-
-
-
A kdy konzolisté ? inteligenci ? když si myslí že konzole je lepší než pc ?
-
-
zííív...
-
-
-
-
Zkurvene* multikulturalismus. Ti ovčí potrati od vedle jsou dneska nasraní všude, kdo má tu jejich hatmatilku číst... *5*
-
Lol tady je to slusna telenovela. Nejlepsi je,kdyby se frajeri sesli v realu,tak si nic do oci nereknou,pze to jsou urcite z 99% brejlaty tlusty nerdove,co si jeste ani v 20 a vic letech nesmocili pimpulu. Ale za klavesnici to jsou boreckove neskutecny.How pathetic *1* *2* *3* *2* *1*
-
-
nemám problém udělat s Veskou selfie(pokud se vleze do čočky). Vesko co řikáš v pátek v Brně na hlaváku, z Bohumína to je kousek...
-
-
Počkej, hlavák je přece v Praze, né? :-D
-
-
Hlavák bude v každém městě, kde mají dvě (a více) nádraží *1*
-
-
-
mno ja som vtom 1%...asi by sa Vesko a spol. zosrali keby ma videli a rovno mi odovzdali peňaženky....
-
-
Někdo má svaly... jinej zase mozek. haha :D
-
-
škoda, že náš hnisavec nemá ani jedno :)
-
-
-
-
Vy ste tu v diskusiách vždy všetci takí inteligentní.