Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Smutný. Máte v nadpisu překlep.
    • Presne—Kam se podelo nazyvani veci jejich jmeny? Vsude je tohle video obsahem clanku s titulky jako "Novy gameplay / Nove zabery". Jenze on to je tutorial. Predstavuje se v nem ovladani. A na pozadi bezi zabery, ktery jsme uz videli.

Alespon v textu jsem se docetl, ze hudbu uz nedela Motoi Sakuraba. Jen mi vazne vadi to cesky prechylovani asijskych jmen, pac ty se pak stavaji nedohledatelnymi—PRESTANTE S TIM!
  • Kéž by to tahle hra od kritiků schytala a finančně propadla, aby si tvůrci uvědomili, že udělat copy&paste Crap Souls série je zhovadilost a hlavně vývojářská lenost. Pak za to budou chtít plnou pálku a ještě si dovolí to udělat exkluzivně.

Na CoD a AC se každý rok taky nadává, že je to furt to samé, jen reskinované (což je oprávněné), v tom případě si to ale zaslouží i Bloodbored.
    • Vogon
      Nejsi náhodou ty ten vypatlaný trol, co tu u každého článku o jakékoliv Souls hře brečí, že má malého pinďulu a v těch hrách se skoro dostal přes úvodní menu, ale jakmile to na něj udělalo strašidelný zvuk, tak se lekl, skoro mu sklesly varlata, načež hru vypnul?
      • on je neškodnej, snaží se tu nějak prosadit, hraje si na Trolla.Diskuzního a jeho Gayrim, jen si prostě vybral hru kterou nehrál a o které ví prd.. Jsou tu horší jedinci, tenhle nestojí za námahu..
        • tomocz
          Myslíš mě? To ses trošku přepočítal, neboť nemám potřebu diskutovat inkognito :) BTW: Hudba ve videu se mi dost líbila.
          • ty nejsi troll nebo jsi? Nevím, podle mě jsi jen dítě, které si rádo vymyšlí na diskuzích, pak se člověk zeptá na otázku z Malazu a tu nic, kde nic, neví, čumí a blbě trolí. Takže takové trollí dítě...
            • no jasně, buď máš v hlavě seno a tím pádem bych četl říkanku pro děti nebo čteš hovnoo a děláš tady ze sebe pičulína...
            • tomocz
              Na stopadesátý straně jsem ani ještě nevěděl, kdo je král a vůbec kdo je kdo :D To je můj problém s Malazem, vždycky mi trvá třetinu knížku, než se zorientuju v tom milionu nových postav :D

A zase to děláš :D
            • on tam šoustá s králem a ty sis toho nevšiml. Ježíš už to zabal, tak se ponižovat...
            • tomocz
              Jo, Bloud chraň, Bloud tohle, Bloud tamto. Ale rozhodně jsem nepostřehl, že by byl gay. A pokud ano, tak to zase byla nějaká bezvýznamná zmínka.

A vidíš, zase to děláš! Zase reaguješ jen na to, na co si myslíš, že mě můžeš dostat :D
            • až na to, že Bloud je hned po 150 stránkách, takže máš smolíčka dítě..
            • tomocz
              Pokud řeknu, že jsem dočetl do strany 300 pátý knihy a ty mi dáš otázku na něco, co tam ještě nebylo, případně se mě zeptáš na nějakej malej a v tu dobu bezvýznamnej detail z před-předchozí tisícistranový knížky, kterou jsem četl před rokem, tak se nediv, že nevím. Moje paměť je omezená a momentálně se více soustředí na zkoušky než na to, kde je jakej zmrzlej Edur. :)

Za to ty mi většinou odpovídáš jen na věci, na který odpovědět umíš a zbytek přeskočíš a zamluvíš, nehledě na absolutní demagogii ve tvých zprávách, kdy nejsi ochoten připustit, že bych měl v čemkoli, byť jen sebemenší pravdu :) Což já jsem například uznal a po dohrání DS1 jsem názor na tu hru přehodnotil a uznal jsem, že jsem není tak špatná, jak mi původně přišla. Ale ty ne, ty mě budeš furt pronásledovat a snažit se mě nazvat trollem, dítětem a cituji:"dementíkem", přitom jako troll se mi jevíš hlavně ty.
              (Zajímavý, že nikdo jinej tu se mnou problém nemá a normálně se spolu bavíme, možná to má co dělat s tou tvojí radikální extremistickou a s demagogií hraničící vírou v Souls) :D
  • 3...2...1....flame!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit