Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle ma bejt akcni hra? Hrdina chodi jak snek kolem kteryho kulka prakticky neletela..kdyby jen sel dopredu a nestrilel vyjde to na stejno
  • Kozy
    Asi udělám šílený kombo, koupim si CoD a rovnou na konzoli. Tenhle díl je konečně podle mýho gusta, moc se těšim.
  • Kritizovat CoD že je CoD, může jen hlupák.
  • Pilgrim66
    Script script script script...
  • Prvni 3 COD jsem mel rad, ale tohle video je hruza ze se nestidi vubec po nas chtit penize. Vypada to jak tech demo pred 3 roky. OSTUDA a NUDA. Kdo tomu da vic jak 55% tak je uplacenej recenzent. No ale pockame si na prodeje o ty prece jde hravne *16* *16*
  • V tom že systém, se stal taakovým eh... no. Prapodivným..
  • Stejně si myslím že nákej blbej anonym co jen nadává - nahlašuje!

No ták, neříkejte mi že je ted nějaká banovací sezona nebo co. Chtěl bych i vyjádření od někoho kdo byl taky nedávno banován... atp... celkem mně to zajimá. (prosím nemazat, pokud je to možné ).

Páni, fakt není možný aby tady měli anonymové pravdu... Hmm...
    • Já jsem dostal ban za nadávání na konzole :). Redakce plná konzolistů asi. Jo a ještě za to, že jsem napsal, že bych raději viděl znovu Messiho na obalu Fify 15 než nějakého skopčáka.
      Prosím nebanujte mě, jsem v práci a je tu šílená nuda, slibuju, že dnes nebudu trollovat *2*
    • Pravidlo č.1 : Anonym ma vzdycky pravdu! *15*
      Pravidlo č.2 : Jack1947 ma pod kazdym clankem vyblitek ( *11* )
      Pravidlo č.3 : Jack1947 ma tolik minusu ,kolik si zaslouzi.
      Pravidlo č.4 : Jack1947 je tak hloupy ,ze svou hlouposti psaneho textu vsechny provokuje a rozciluje.
  • mam dotaz, když je valka proč je tam tak husty civilni provoz a když je mir kdo dal tem vojakum povoleni tak strilet mezi civilistami (na tom moste)
    jinak to vypada dobre po graficke i hratelnostni strance
  • MrSanta
    Xbox One s 1 TB harddiskem a CoD za € 500,- nevypadá zle. Akorát mě překvapuje, že něco podobného neoznámili i pro Halo The Master Chief Collection...
    • Veskoslav
      A to je i s tím upraveným Xboxem? Co je šedo-černo-zlatý? Nebo je tam klasický černý
      • MrSanta
        Toto by mělo být ono: http://images.eurogamer.net/2013/articles//a/1/6/9/9/6/7/6/codkonzole.jpg.jpg
        Vypadá dobře, ale osobně jsem čekal nějakou brutální verzi se Sierrou 117. Ale nevadí, Xbox One kupuju, protože Master Chief je Master Chief *1*
        EDIT: někde po internetech se povalují snímky ovladače. Ale jsem lenoch a nechce se mi to hledat :D
      • už ti vypršel ban? blby co
  • Utíkejte haha začal naklikávat a jede, všechny názory proti mínus a sobě plus *1* A hlavně nenápadně *1*
    • Kdyby jsi to Veskoslave aspoň napsal pod svým nickem a ukázal koule, jenže ne, ty musíš trolit pod anonymy...
      • Něco bych ti napsal ale nechci ban *1*
      • Jasně vole každej je Veskoslav co tě považuje za konzoloidního debílka s IQ jak Jack co piratí na pc a nadává na něj jak se tam krade.Seš známej nic víc.A nebreč a raděj si přečti ty pravidla pravopisu.Dole ses pěkně ztrapnil.
        • Tak to co jsi právě napsal, je větší důkaz, než kdyby tu pan Smutný vyvěsil tvoji IP adresu. PS. žádám ban za sprostá slova.
          • Jasný.Nemá cenu s ichtylem jako ty vůbec bavit.Raděj jdi zase psát svý sra*ky o pc,to je jediný co ti jde.Nazdar.
            • Jojo, celej Veskoslav, ten taky neumí diskutovat a jen nadává. Ještě nějaká nadávka?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit