Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ban rly? Znovu? psal jsem moc sprostých slov... hmm asi jo...

Doufám že kromně mně ještě šli i jiní pokud ne, tak se fakt nerad přikláním k tomu že je to tady nák podivně špatné. *7* Fakt nerad ale nevím jak to říct.
    • Oni to zabili. Oni to zabili. Rychle do únikových modulů než to chytnem.
    • Hura *14* !
    • Nevěděl jsem že cenzura tady začiná bejt celkem přísná... *13*
  • Stále zajímavější koridory než u Metra...
    • Vtipalek *15* Radsi si koupim Metro Redux nez tuhle sra*ku!
      • Tak to si velký kluk, já si nekoupím ani jednu heč, ale stáhnu si obě, jelikož nic jiného si ty recykláty nezaslouží.
        • Jsi nechutný pokrytec *1*
        • A zde vidíte "typického" zástupce "konzolové" české scény. *11*
        • Jj koupim si to hrde na PS4! *2*
        • Ale o CoD bych uvažoval, alespoň ve slevě. Tvůrci zaslouží.
      • A naopak...
      • Mato1987
        No nech sa páči, z blata rovno do kaluže :D
  • Lotr
    7 minut z nového CoD

nu tak půlku kampaně máme za sebou
    • Tak pokud to hraješ jak Dark Souls, že zapneš God mode, tak možná aji jo.
      • Až na to, že u CoD je godmode zapnutý automaticky. K tomu ještě autoaim a autoheal.
      • Lotr
        Chlapec si mne pamatuje aniž bych já věděl co je zač. Smutné
        • Jop, To si nejde nepamatovat, pak tam byl ještě větší idiot, co tvrdil, že to hrál dvě hodiny a je to šestkrát horší než Skyrim. PS. Cheatery z duše nesnáším.
          • Stejně debi*lní čeština jako někoho oslovovat v diskuzi s velkým písmenem. To se už ani do těch dopisů nepoužívá.
            • Takže ke mně máš respekt a úctu. Děkuji. My ještě budeme kamarádi *14*
            • Veskoslav
              Víš vůvec, co používání velkých písmen u Vás/Vás, Tě/tě znamená? Nebo plácáš kokotiny jako vždycky a nemáš ani páru, že používání zcela záleží na vztahu s pisatelem či vyjádření úcty k tomu, komu to píšeš.

Opět zde máš odkaz:http://www.mojecestina.cz/article/2008090301-velka-pismena-vas-nebo-vas
              Nechceš se už ohledně češtiny přestat ztrapňovat? Evidentně ti jde asi stejně jako diskuze o pc scéně.
            • Jen u Veselých, no...
          • Lotr
            To je dost smutné. A jak se ti s tím žije? Nic tě nebolí? Vše v pořádku? Nemáš tiky?
            Chlapče klidně mne nesnášej. Já s tím žít umím.
            A proto se nezlob když mi budeš nu lidsky u sedínky.
            • Veskoslav
              Haháčku, ukaž mi prosím Tě, kde je to pravidlo. Prosím, najdi mi to v pravidlech českého pravopisu. To je totiž to samé jako: Považuji za blbe nebo považuji tebe za blbce.

Jo a definuj mi moc úřední dopis, to je ještě vtipnější.
            • Tyhle ekvivalenty se normálně nepoužívají. To jen v extrémních a moc úředních dopisech. Prvně si něco nastudujte o tom a pak poučujte..
            • Veskoslav
              NO haháčku, když už poučuješ o pravidlech pravopisu, tak si nejprve zjisti, že existuje i více jak jedna možnost. Pak možná nebudeš vypadat jak tupec, co nedokončil 2. třídu ZŠ (tam se totiž skloňování osobních zájmen bere;))

http://www.abclinuxu.cz/blog/plastique/2005/6/sklonovani-osobniho-zajmena-ja

Tady, nastuduj si a pak mudruj;)

P.S: Buď jsou tady už dva idioti, co neznají pravidla pravopisu nebo si haháčku přestaň klikat. Nic nezměníš na to, že jsi se opět ztrapnil.
            • Lotr
              Chlapče já vím nemáš mne rád. Chápu. V pořádku. Je mi to jedno.
              Ale tohle je neodpustitelné. Mne je ekvivalent mě.
              Mě a mne je obojí správně.
              Mě - mne – 2. a 4. pád
              Mně – 3. a 6. pád
              Možná by nebylo od věci tu školu nejdřív dodělat a pak poučovat.
            • Hele skloňuje se to : koho co, mě.. učivo základní školy. Jednou jsem ti to odpustil, po druhé ne
  • co dodat zaciatok typicky ubohy nudny nascriptovany strilacka zas nudna TUPE AI...dookola to iste...
    Jedine co sa mi paci je konecne nejaky graficky ako tak posun ci boha to trvalo firme co zaraba MILIARDY vidno ze to ide len akcionarom do vrecka. A zen zaver s dronmi bol pekny napad automaticke lietajuce bomby Nice..
    Ale tie zvuky ROFL ten isty zvuk na VSETKO taky duty slaby...JEZISI jak v BF3jke co bolo HAHA chamtivost a setrenie nepozna hranice...a hra ktora zaraba MILIARDY HAHA vysmech FUJ
    • "ubohy nudny nascriptovany" - a jaky bys to chtel mit? Nenascriptovany? To jak doufam vis sam, neni mozne a nikdy nebude. Na zbytek prispevku odpovidat nebudu, protoze je naprosto nesrozumitelny.
  • Myslím, že Michael Bay a Roland Emmerich budou někoho žalovat, za copyright *1*
  • Není co dodat.... velice dobré. Penž litovat nebudu.
    • *peněz
      • Penž! *1*
        • Nedočkavost je prostě sviňa. Ale jestli jste viděli video, tak musíte uznat, že je to povedená záležitost. Nedivím se, že si tahle hra vždy na sebe oprávněně vydělá.
          • No tak alespoň se dokážeš pobavit sám se sebou, když už jsi z úplně jiné planety.
  • Docela nic moc grafika, sice je to hrané na páčkovači, čili na PC to bude lepší, ale už tady jde vidět, že se nikam neposunuli, vypadá to stejně staře jako Ghost. Vsadím se, že je to stejný engine.
    • Veskoslav
      Není. Poznáš už to podle modeláže tváří. Navíc mají napsané přesně jaký engine se využívá. Což Ghost měl napsané až týden před vydáním.
      • Mato1987
        Máš pravdu, vágnejšie ten "in house game engine" už ani nazvať nemohli. Bééé
    • Jack1947
      Predátore si to ty? *3*
    • Mato1987
      "páčkovači" :D:D
  • Veskoslav
    I ten nejpitomější CoD má lepší kampaň než Bf 3 a 3,5....
    • oktavius66
      Jenomže u BF nemůžeš brát kampaň jako kampaň. BF je silně založena na MP. Kampaň je rozjezd do MP protože se ti odemknou některé zbraně. Takže začneš hrát s něčím lepším. Ber to takhle. Samozřejmě COD má kampaň lepší. Ale po MP ho moc rád nemám, protože od dob 4. dílu se prakticky nezměnil. Tak za co bych dával v obchodě 1099 Kč, když jsem to už hrál akorát v horším. Jsou tam pouze nové mapy, zbraně, udělátka, ale pointa zůstala stejná. Stejně jako u BF, ale tam mě ten MP alespoň baví, protože si mohu promyslet taktiku. u COD to nejde. Ale MP se změnit nedá. Je o prakticky nemožné.
    • jako dlouhodobý hráč BF mohu říci, že máš pravdu, ale multiplayer se srovnávat prostě nedá :-)
      https://www.youtube.com/watch?v=dPvQtzdoFqM
    • To je uplne zbytecny neco takovyho resit. Prijde mi to trochu jako bavit se o tom jestli je hrachova kase hnusnejsi studena nebo horka...

BF3 a BF4 maj kampan docela odflaklou. Je tam par naskriptovanejch wow momentu ale jinak mi to prijde strasne genericky proti CoD ale urcite vyhrava co se vizualu, zvuku a pocitu ze strelby tyce. CoD to ma zase totalne pitomy a neuveritelne preplacany i kdyz par skriptovanejch sekvenci bylo fajn (napr. Pripjat nebo AC130 v MW1). Ve vysledku me nebavil SP ani u jedne z tech her.
      • Hrachová kaše je dobrá za jakékoliv teploty.
        • jj ale párek musí být ohřátý!! *2*
        • Tak promin :(
    • Mato1987
      tak o tom sa dá veľmi zaujato diskutovať, za "najsprostejšie" cod považujem cod 3 spolu s black flops 2 a ghosts a tam tá singleplayer kampaň s hrdosťou prevýši v tuposti a nezmyselnosti aj priermernú, i keď podľa mňa celkom slušnu sp kampaň bf3.
      BF4 kampaň bola otrasná zlátanina všelijakých nezmyslov, ale stále je na tom lepšie ako black flops 2 či ghosts. Ale zase v porovnaní s bf4 malo cod 3 celkom dobrú sp kampaň.
      • Jack1947
        COD3 byla jedna z nejhorších kampaní snad vůbec, pádlování byla nejtěžší a nefrustrovatilnější disciplína ... v celém codu.
    • Jack1947
      BF3 měl docela brou kampan, ty se Vesko rozhodní co máš radši jestli BF nebo COD (schizofrenie není dobrá věc).
  • mikezz
    Vlastne to nevyzerá vôbec zle. Po tých pár katastrofách čo vyšli minule tento diel stojí minimálne za pozornosť.
  • Magister_Peditum
    Co by si CoD počalo bez destrukce nějaké architektonické ikony, že? *1* Jinak ty skokani tomu dodávají až nechtěně komický nádech.
    • Mato1987
      nielen skokani, ale aj tá "skvelá" umelá inteligencia nepriateľov a viacúčeľové granáty tomu dodávajú punc tuctovosti :D
      • Na tu skvělou AI je škoda plýtvat municí, při jejích reakční době a "moudrosti" by nebyl problém je po jednom utlouct kyjem. Změna k lepšímu v nedohlednu, na druhou stranu to není problém jen CoD.
        FPSky obecně ukrutně upadají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit