Přejít na výpis diskuzí
Šéf Take-Two krotí vášně: Mafia III a Grand Theft Auto V jsou prý úplně jiné hry
11.8.2015 | Adam Homola
85 příspěvků
-
To je fajn, som rád, že aspoň nejaký čech vie oceniť kvality druhej mafie, ktorá podľa mňa bola v mnohých ohľadoch dokonca lepšia ako prvá.
-
Vem si prasek nez dorazi chlapci v bilem
-
výhovorky, výhovorky, jednoducho si nám všetkým predviedol, že si obyčajný tupý troll a potvrdil si to aj práve týmto komentárom, hlavne druhou časťou, kde sa infantilným spôsobom snažíš "odrovnať"diskutéra nejakým lacným trikom, ktorý používajú dvanásťročné deti v základnej škole. Je mi ťa ľúto.
-
To už bych musel hejtovat dvojku, obzvlášť, když kvůli "neshodám" s nečeským vedením odešel Dan Vávra. Ale ona byla dvojka super hra.
-
Som si takmer istý, že to do vydania vyladia a auto nebude pôsobiť ako opancierovaný tank. To isté platí pre tie michael bay autá, ktoré vybuchujú, už len keď sa na ne zle pozrieš. Koniec koncov mafia 3 vyzerá a hraje sa ako podarená dvojka a to je len a len dobre.
-
Týmto by som sa chcel oficiálne ospravedlniť Lunkovi v mene svojho telefónu za jeho predikciu. A naozaj ma teší, že taká jednoduchá chyba dokáže tak potešiť tvoj detský intelekt. Rado sa stalo. Len ma trocha prekvapil tvoj podpis - imbecil. Vlastne kecám, neprekvapil.
-
Mafie 3 je jako souložit se psem a myslet si, že všichni uvidí krásnou kurtizánu.
-
Jak to myslis ?
-
Čo si budeme nahovárať, je to presne tak ako som už povedal, hru nerobí české štúdio tak to tu všetci kritizujú a majú k tomu až chorobne negativistické postoje. Keby to robilo illusion softworks alebo 2K czech, tak by ste všetci boli v siedmom nebi a chválili to aké je to progresívne a snaží sa byť iné ako pôvodná mafia.
-
"Týmto by som chcel oficialne poďakovať Lunkovi, že neustále sa snaží šíriť v Čechách názor, že čo Slovák, to k.k.t a pochváliť ho, že štafetu po Hnisavcovi prepral naozaj dôstojne."
Ďakujem, ja "prepieram" rád, občas biele a sem tam aj farebné prádlo. imbecil *15* -
Neumieraj *13*
-
9/10 hateru si prislo postezovat....nahodou to vypada dobre...to, ze jste zamrzli v devadesatkach je vas problem
-
Týmto by som chcel oficiálne poďakovať Lunkovi, že sa neustále snaží šíriť v Čechách názor, že čo Slovák, to k.k.t a pochváliť ho, že štafetu po Hnisavcovi prebral naozaj dôstojne.
-
V mafii 2 po nárazu auta druhé auto nevybuchlo a tvé nepůsobilo jako tank oproti ostatním autům,takže mafia 2 byla furt mafia, i když jedničce už se oddálila.A mě to bavilo a působilo to dobře,až na tu ořezanost a dlcéčka. Ale tohle je paskvil,když jsem viděl to video. Dopadne to jak s Flatout 4,začal to dělat nějakej vocas co tomu nerozumí a nakonec to dostane tak 6/10 a víc ne *3*
-
Proč mi ten úvodní obrázek připomíná scénku z Terminátora?
-
co mas porad s tema cechama hele? nejsi nemocnej? :-D
jde o kvalitu a tu zatim mafia3 moc nepredvedla z toho,co ukazali... -
Treba sa s tým zmieriť, že hra jednoducho nebude pripomínať prvú mafiu ani zďaleka, už dvojka bola mierne vzdialená konceptu prvej mafie, čo je podľa mňa dobre, idú s dobou. Ja osobne som rád, že na tom robí len zopár čechov, aspoň si tu môžem ku každému článku o tretej mafii prečítať zvratky od zúfalcov a závistlivcov, čo hodnotia hru podľa toho, či bola alebo nebola robená českými vývojármi.
-
Z tých dokážeš vyčítať aká je hrateľnosť? Tak to ti tlieskam, zatial si prvý komu sa to podarilo.
Len aby nebol ten extrémne negativistický postoj založený primárne na tom, že hru nerobia z veľkej časti češi. Oh wait..... *15* -
protoze navod na dobrou hru proste neexistuje, neni.li v tom to srdce...tady sice asi vi, co by meli delat, ale...je z toho citit takova bezduchost, az to neni mozny
-
Jsou odlišné,leda tak kvalitou,pač gameplay vypadal jako pěknej šit a brak narozdíl od gtáčka,ale způsobem hraní to rozhodně mafii nepřipomínalo ani omylem. To je buď ten vývojář blbej,což by tomu odpovídalo,když nehrál ani jedničku a ani tu hru neznal,než se pustil do vývoje. Pak si pustil trailery obou mafii a na tom staví hru,ani bych se nedivil *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*