Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • StanleyCZ
    That Guy: A ty už jsi to hrál? *8*
  • jonatan.hanzlik
    O tom mě Titanfall bude muset přesvědčit. POKUD tam budou implementováni chytře, MOHLO by to být zajímavé. POKUD a MOHLO je ale lepší, než další COD nebo Battlefield IMHO, protože těch mám pokrk. Tohle vypadá jinak a proto se mi to líbí. Proto to nechci odsuzovat
  • eStar
    Takže to vlastně na té AI postavené bude, protože bez ní budou ty mapy prázdné a dost možná jí nepůjde ani vypnout. Ne promiň tohle se mi prostě nelíbí.
  • eStar
    Jsem zákazník který by mohl ale také nemusel utratit peníze za jejich produkt. uznávám že někdo má rád atmosféru bojiště a chce masivní bitvy, jiný chce zase boj menší v menších týmech který vyžaduje více skillu. Obojí uznávám, Ai je ovšem na škodu v obouch konceptech(je to rušivý element), nebo vás to vážně baví zabíjet boty? Já tohle vážně nechápu.
  • Jedni řvou, že chtěj prostě dobrej singl s dobrou AI, druzí zas chtějí masivní chaotické MP .... kdo jseš ty, abych po vývojářích něco požadoval? Dostaneš produkt = líbí/nelíbí
  • jonatan.hanzlik
    Však nestojí, je to jen křoví proto aby větší mapy nabízející spoustu volného pohybu nebyly prázdné, ale aby ti na druhé straně nehrozily spawnkilly každou minutu, což se s lidskými hráči (a ne nutně jejich vinou) stává. Nebo to že hned po vybehnutí z budovy tě zabije tank aniž bys měl jakoukoliv šanci se tomu vyhnout nebo s tím bojovat.

Aby bylo jasno, do Titanfallu nejsem nijak moc zažranej, ale vypadá to dobře a vypadá to JINAK, takže se mi to celkem zamlouvá. A protože nikdo z nás (předpokládám) to doopravdy nehrál, nemůžeme říct, že boti budou na škodu. Bude to v FPS něco nového a to je vždycky dobře, protože věci se v FPS poslední doby nepohnuly ani o píď (když mluvíme o na multiplayer zaměřené FPS)
  • eStar
    Blábol, ale je to tvůj názor tak ti ho brát nebudu. Musel by si být extrémně neopatrný aby tě zabili minioni v Dotě, na druhé straně AI titan. tvoje logika je prostě rozbitá.
  • eStar
    Je mi jedno kolik na kolik to bude, ale nechci aby ta hra stála na botech, tečka.
  • jonatan.hanzlik
    Tohle je snad odklon od toho klasického schématu, který docela dobře popsal Vávra ve svých blozích, kde mluví o "Skyrim-killeru"

Tohle přece, sakra, nemusí bejt Battlefield nebo Planetside killer, pokud to bude dostatečně zábavný samo o sobě a díky svým vlastním nápadům a mechanikám.

Tvrzení typu: "to zeslonili" nebo podobné mi přidjou přehnaná a ubohá, jelikož to nikdo z nás ještě nehrál...tohle nemusí být battlefield s botama...tohle může bejt docela hustá střílečka a osobně se na to dost těšim
  • Ak by niekoho tá hra zaujímala na steame ju nájdete pod menom "Blacklight: Retribution".
  • jonatan.hanzlik
    Možná jsem staromilec...ale jako nejúspěšnější FPS jsem vždycky viděl Counter Strike...a ten nikdy nepotřeboval 15vs15 mapy na to, aby mi sežral celé odpoledne.

Doufám že tohle není marketing ale zdravé rozhodnutí vývojářů, kteří hru dělají PO SVÉM a chtějí ji udělat tak, jak jim přijde nejzábavnější, to už se dneska moc nevidí. Poslední dobou se moc FPS s kvalitní produkcí a menším počtem hráčů neobjevuje a tak by tohle mohlo bejt docela svěží...
  • 100% sa ľudom bude páčiť to, že za hru dajú 60 € kde budú hrať len s 12 protivníkmi a 30 botmi (vraciame sa späť k CS 1.6 ?).

Ďalšia vec je, že ako skupina pracujúca na CoD treba očakávať do pár dní i ohlásenie datadisku kde si budete môcť posprejovať vlastného Titana atď....

PS : Takáto hra funguje na steame a je bezplatná a môžem povedať že veľmi náviková a bezproblémov tam hraje pokope i 40 ľudí.
  • měsíc? spíš bych čekal day 1 DLC
  • Osobně nemám problém s mechy, ale bojím se, že měsíc po vydání vyjde DLC Titan Dojná krá*a a potom známý příběh CoD.
  • K tomu přidej fakt, že tam bude permanentně pobíhat Titan. Ten asi bude velmi zábavný v době, když za něj hraješ, ale většinou bude člověk na zemi jako obyčejný voják a střetnutí s tímto obrem bude asi končit smrtí, aniž by se tomu dalo jednoduše vyhnout.
    Jako chcípat v CODu permanentně na nějaký posraný killstreak - killstreaky a podobné hovadiny jsou mimochodem také (spolu)výmyslem Zempelly.
    No, a k tomu všemu přidáme posrané EA.
  • a byl by fakt takový problém dát tam tu možnost už od začátku?

btw zkurvíš si ho možná ty, u mě herní zážitek roste přimou měrou se zvyšujícím se počtem obřích robotů na bojišti *4*
  • smejki
    ale není to pro 15v15 navrženo.
    Tvůrci Titanfall řekli, že modovací nástroje nejspíš budou, takže když chvilku počkáš, budeš si moct udělat match 20v20 a <>zkurvit si herní zážitek, jak je libo.
  • frag.ment
    Přesně tak.. ja mám teda zkušenosti jen z CSka, ale jakmile na nějakém serveru narazím na boty, okamžitě jdu jinam, protože je to opruz a kazí to zábavu. Třeba se jim to nějak povede dobře zakomponovat a ai tam bude mít smysl, uvidíme.. Tedá já asi neuvidím, když už hraju víceméně jen na PS3, ale to PC taky ještě občas zapnu a zahraju si na něm CSko, ale je otázkou, jestli mi Titanfall ta moje stará herka rozjede *4*
  • smejki
    v Dotě není AI na hráčské úrovni (tedy nepočítám miniony/creeps) designově zakomponovaná, a ani v Titanfallu není. pokud si někdo stěžuje, že Titanfall je 6v6 + AI, pak by si mohl stěžovat, že DOTA je 5v5 + AI minioni a že se ti AI minioni mají nahradit hráčema.
  • Och moj boze, len nie boti.. Ste sa uz uplne pomiatli ? :DDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit