Přejít na výpis diskuzí
Šéfdesignér Titanfall vysvětluje, proč 12 hráčů v multiplayeru stačí
10.1.2014 | Adam Homola
63 příspěvků
-
Mám pocit že ta AI tam bude plnit i nějaký úkoly, bude to jako singleplayerová kampaň s normálníma hráčema.
-
a taky to CS můžeš hrát klidně 15vs15, když se ti chce
-
Nikdy....slovy NIKDY....se v té hře nemůže stát, že by tam pobíhalo stejné množství titánů jako hráčů to je moc lol.
jinak je to celkem jednoduché, dříve hráči běhali na mrňavých mapách s pajduláky....dejme pajdulákům velkou rychlost a pohyb, musíme zvětšit mapu, a když už mapa, tak tam bude velký mech nebo jich bude víc, ale zase musí být oni pomalí...a chceme tam mít AI nepřátele? oukej tak buď ještě větší mapu nebo míň lidí, easy... -
A co jako? Boty tam může mít klidně taky. Já jsem za tenhle krok naopak rád.
-
Já se bohužel obávám že tady to bude na té AI postavené, protože mapy asi nebudou zrovna nejmenší, když se tam má vejít až 50 postav (živých i Ai). třeba se mýlím (doufám že se mýlím).
-
To je fakt, moznost spustit si mapu budto s boty, nebo misto nich pouze s zivymi hraci by tam byt mela. Urcite by tim nic neposrali a hraci by si vybrali sami.
-
Myslis tim, ze ai je vykonove mene narocne nez reagovat na vstupy uzivatele?
-
V CS nejsou desetimetroví roboti a neplete se ti tam pod nohy AI.
-
No a co csko, to je přece 5v5.
-
ale ta masaz je neuveritelna to je fakt nasup jak tu hru propagujou a pritom NIKDY nebyl ten koncept ani trochu zajimavy ani novatorsky....PR lidi okolo toho musi sedivet a met zivotnost tak mesic nez je musi vymenit
-
Komínem.... *1*
-
ještě může přijít po schodech ;)
-
A úplně nejlepší by DOTA byla kdyby to bylo 12v12 a polovina týmu by byli vždy boti. *1*
-
ty jo viď. srovnávat design decision a design decision.
já to řeknu ještě jinak a snad ta ironie bude jasnější:
Dota by byla určitě lepší, kdyby na stejný mapě bylo 12v12. -
Bohužel se zdá že Titanfall bude jen další moderní hra vydaná EA. To znamená nic moc. O počet hráčů ani tak nejde, ale motat do PVP souboje dvouch týmů boty mi přijde jako neuvěřitelně špatný nápad. Nikdo mi také nevysvětlil proč tam místo AI nemohou být další hráči. Nicméně můj zájem o tuto hru velmi rychle klesá a myslím že nejsem sám kdo je už teď zklamán.
-
Mohla (a možná může) to být kvalitní mp řežba.
To že tam nacpou nekvalitní (asi podle EA dostačující) AI které jsme mohli vidět v Call of Duty dogs a lenflereshit 4.
To co oni udělali je nesmysl, odebrat hráče a dát místo ní AI, EA mě začíná štvát jak mrví skvěle vypadající hry *10* . -
Dostanete se tak do různých míst způsoby, o jakých si můžete nechat v Call of Duty nebo Battlefield jen snít. A pak napíšou, že buď dveřmi nebo oknem. *1* *1*
-
teda,budu uprimnej - dementnejsi prirovnani jsem uz hoooodne dlouho necetl *1*
-
Srovnávat FPS s MOBA hrou.... To je celkem masakr.
-
A dota je ještě horší. Ta se hraje jenom 5v5. Tu nebude hrát už vůbec nikdo.